Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Ρόμα – Φιορεντίνα : σε φόρμα οι ”βιόλα”

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 7 Απριλίου 18 12:37 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika italia

Ρόμα – Φιορεντίνα : η χρονική στιγμή βρίσκει τη Ρόμα ανάμεσα στα δύο παιχνίδια για το Champions League, όπου βέβαια το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στη Βαρκελώνη δεν της δίνει και πολλές ελπίδες πρόκρισης. Παρ’ όλ’ αυτά είναι ένα ευρωπαϊκό ματς απέναντι σε μία απο τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, και όσο νά ‘ναι το μυαλό των παιχτών θα βρίσκεται και στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Κάτι που ασφαλώς θα θελήσει να εκμεταλλευτεί η Φιορεντίνα η οποία δίνει τη δική της μάχη για να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Εξάλλου οι ”βιόλα” βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα έχοντας 5 σερί νίκες και δείχνουν ότι έχουν τη δυναμική να τερματίσουν εντός της ”ευρωπαϊκής” ζώνης. Μπορεί να αγωνίζονται σε μια ομολογουμένως δύσκολη έδρα, όμως τόσο η κούραση των γηπεδούχων όσο και η δική τους αγωνιστική ανάκαμψη μπορούν να συνεισφέρουν ώστε να έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

Η προϊστορία γέρνει προς τη μεριά των γηπεδούχων, όμως αρκετές φορές έχει καταφέρει η Φιορεντίνα να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από τη Ρώμη. Πιστεύω ότι και φέτος οι συνθήκες ευνοούν ώστε να συμβεί αυτό ακόμη μία φορά και θα πάω με τη διπλή ευκαιρία στο Χ2, σε αποδόσεις που μπορούν να μας αποφέρουν κάποια κέρδη.

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΜΟΝΟ 07-04-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΡΟΜΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ Χ2 2,05  

 

ΤΡΙΑΔΑ 07-04-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΕΒΕΡΤΟΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1,88  
ΣΠΑΛ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2,05  
ΠΑΛΕΡΜΟ – ΠΕΣΚΑΡΑ OVER 1,80  
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 6,93 stoiximan

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.