Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια : αναμένεται πλούσιο θέαμα

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 15 Απριλίου 18 01:02 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
ispania-laliga

Μπαρτσελόνα – Βαλένθια : μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Μπαρτσελόνα ο αποκλεισμός από το Champions League, με τα βέλη προς τον Βαλβέρδε να βάλλονται από παντού. Ωστόσο η κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι πρωταρχικός στόχος για τους Καταλανούς και φυσικά η διατήρηση του αήττητου μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η Βαλένθια έχει κλειδώσει μια θέση για το ερχόμενο Champions League και πλέον παίζει ιδιαίτερα απελευθερωμένα έχοντας μάλιστα 5 σερί νίκες. Κίνητρο για το αποψινό ματς σαφώς και υπάρχει, να γίνει η πρώτη ομάδα στη LaLiga που θα κερδίσει φέτος τη Μπαρτσελόνα.

Τα ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι συνήθως ”χορταστικά”, και έτσι και σήμερα αναμένεται πλούσιο θέαμα με γρήγορο ρυθμό και πολλά γκολ. Οπότε στοιχηματικά είναι λογικό να πάμε με το Over, παρόλο που θα χρειαστεί να πάρουμε το Over 3,5 γκολ προκειμένου να έχουμε τις επιθυμητές αποδόσεις. Πάντως οι δύο ομάδες είναι ικανές να μας επιβεβαιώσουν σχετικά εύκολα το σημείο.

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΜΟΝΟ 14-04-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ OVER 3,5 2,05 2-1

 

ΤΡΙΑΔΑ 14-04-17

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΛΕΓΚΑΝΕΣ – ΘΕΛΤΑ 2 2,35 1-0
ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΜΑΤΕΡΣΜΠΟΥΡΓΚ OVER 1,85 3-0
ΕΜΠΟΛΙ – ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ OVER 1,75 3-2
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,60 stoiximan

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.