Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Μπάγερν – Ρεάλ : επιβλητική η Μπάγερν εντός

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 9 Μαΐου 18 12:51 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
stoixima champions league

Μπάγερν – Ρεάλ : ένα σπουδαίο ζευγάρι για τα ημιτελικά έβγαλε η κλήρωση, καθώς Μπάγερν και Ρεάλ θα μπορούσαν άνετα να βρίσκονται στον τελικό της διοργάνωσης. Όπως και νά ‘χει οι δύο αντίπαλοι θα μονομαχήσουν σε διπλούς αγώνες για τη συμμετοχή στον τελικό. 

Η Μπάγερν είναι επιβλητική στο γήπεδό της φέτος, καθώς παραμένει αήττητη σε 20 αγώνες έχοντας μόλις 3 ισοπαλίες, πετυχαίνοντας περισσότερα από 3 γκολ ανά παιχνίδι. Στατιστικά για όσκαρ για τους Βαυαρούς, οι οποίοι σε σημαντικά ματς έχουν φιλοδωρήσει με 5άρες και 6άρες τους αντιπάλους τους. Επομένως και απόψε θέλουν να πετύχουν ακόμη μία νίκη, με σκορ που θα τους επιτρέπει να έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Η Ρεάλ έχει δείξει φέτος δύο διαφορετικά πρόσωπα σε LaLiga και Champions League. Μεγάλη σταθερότητα στην Ευρώπη και μεγάλη αστάθεια στην Ισπανία. Βέβαια τελευταία είναι περισσότερο επικεντρωμένη στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, μιας και δεν έχει κάποιον στόχο στο πρωτάθλημα. Πάντως λίγο έλλειψε να αποκλειστεί από τη Γιουβέντους μιας και έχανε με 0-3 μέχρι τις καθυστερήσεις και σε ενδεχόμενη παράταση ή πέναλτυ κανείς δεν ξέρει τι εξέλιξη θα είχε το παιχνίδι. Απόψε η δυσκολία έχει θα λέγαμε μέγιστο βαθμό και μένει να δούμε με ποια τακτική θα αγωνιστούν οι παίχτες του Ζιντάν.

Το ματς πάντως έχει φαβορί τους γηπεδούχους όσο κι αν υπάρχει σεβασμός για τη ”βασίλισσα”. Η Μπάγερν βρίσκεται σε δαιμονισμένη φόρμα και στη καλή της μέρα είναι ικανή να διαλύσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Στο γήπεδό της ξέρει να επιβάλλεται του αντιπάλου και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολη θα πάρει τη νίκη. Στοιχηματικά αυτός ο άσσος έχει ενδιαφέρον, προσφέρεται σε καλές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΜΟΝΟ 25-04-18

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΜΠΑΓΕΡΝ – ΡΕΑΛ 1 2,07  

Harrinio

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.