Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Σάλκε – Γκλάντμπαχ : σε φόρμα οι γηπεδούχοι

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 9 Μαΐου 18 12:49 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Προγνωστικά Γερμανίας

Σάλκε – Γκλάντμπαχ : η Σάλκε βρίσκεται στη 2η θέση με διαφορά ασφαλείας από την 5η, συνεπώς απομένει η βαθμολογική επισφράγιση της συμμετοχής της στο ερχόμενο Champions League. Πάντως για να έχει το κεφάλι της ήσυχο θέλει μία νίκη σήμερα που και τυπικά θα ολοκληρώσει τη διαδικασία. Εντός έδρας έχει ένα καλό σερί 4 νικών, χάνοντας πάντως για το κύπελλο από την Άιντραχτ, κάτι που της στέρησε τη συμμετοχή της στον τελικό.

Η Γκλάντμπαχ δε διανύει μια καλή χρονιά, μιας και βρίσκεται στην 8η θέση με 4 βαθμούς διαφορά από την 6η Λειψία και ουσιαστικά ελπίζει στην κατάκτηση του κυπέλλου από τη Μπάγερν ώστε να ”ανοίξει” μία ευρωπαϊκή θέση μέσω του πρωταθλήματος. Αλλά και πάλι κανείς δε μπορεί να εγγυηθεί ότι θα τερματίσει 7η, μιας και οι επιδόσεις τελευταία δεν είναι ενθαρρυντικές. Πάντως τις δύο τελευταίες αγωνιστικές αντιμετωπίζει ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία, οπότε μπορεί στο τέλος να σώσει την παρτίδα.  

Ωστόσο απόψε φαβορί για τη νίκη είναι η Σάλκε η οποία θέλει να οριστικοποιήσει τη συμμετοχή της στο Champions League και να το γιορτάσει φυσικά μπροστά στο κοινό της. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλή φόρμα και πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα φτάσουν στη νίκη. Η Γκλάντμπαχ μπορεί τις τελευταίες 2 αγωνιστικές να πάρει τους βαθμούς που χρειάζεται, αν φυσικά καταφέρει να ανακάμψει αγωνιστικά. Οι αποδόσεις για τον άσσο βρίσκονται σε οριακά αποδεκτές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΜΟΝΟ 28-04-18

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΣΑΛΚΕ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1 1,90  

 

ΤΡΙΑΔΑ 28-04-18

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ 1 1,95  
ΤΣΕΖΕΝΑ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ OVER 2,00  
ΑΛΜΕΡΙΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ Β’ 1 2,70  
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 10,53 stoiximan

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.