Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Σαμπντόρια – Κάλιαρι : για την Ευρώπη οι γηπεδούχοι

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 9 Μαΐου 18 12:48 Κατηγορία: Ταμεία
prognostika italia

Σαμπντόρια – Κάλιαρι : η Σαμπντόρια μάχεται για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, η Κάλιαρι για να μη μπλέξει σε περιπέτειες υποβιβασμού, οπότε η μεταξύ τους αναμέτρηση έχει ενδιαφέρον και για τις δύο αλλά από διαφορετικό πρίσμα. Η Σαμπντόρια εκμεταλλεύεται μέχρι στιγμής σε μεγάλο βαθμό την έδρα της προκειμένου να συγκεντρώνει βαθμούς, μιας και οι εκτός έδρας επιδόσεις της δεν είναι οι επιθυμητές και δεν της επιτρέπουν να έχει την πορεία που θα επιθυμούσε.

Η Κάλιαρι έχει απόσταστη 4 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού όμως απομένουν ακόμη 4 αγωνιστικές και τίποτα δεν είναι σίγουρο. Θα χρειαστούν κάποιοι βαθμοί ακόμα ώστε να εξασφαλιστεί και μαθηματικά, το πόσοι θα εξαρτηθεί και από τις επιδόσεις των ομάδων που βρίσκονται πιο χαμηλά στη βαθμολογία. Εκτός έδρας δεν τα έχει πάει και τόσο άσχημα αν σκεφτεί κανείς το μέγεθος της ομάδας, και απόψε σε μια ομολογουμένως δύσκολη έδρα θα επιδιώξει να πάρει μια ισοπαλία που ίσως να αποδειχθεί πολύτιμη για τη συνέχεια.  

Πάντως φαβορί για τη νίκη είναι η Σαμπντόρια η οποία τέτοια παιχνίδια στο γήπεδό της έχει τον τρόπο να τα κερδίζει και αυτός φυσικά είναι ο στόχος και σήμερα. Οι αποδόσεις στον άσσο δεν είναι και τόσο άσχημες και αξίζει κανείς να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο σημείο, και με αυτόν τον άσσο θα πάω σήμερα. 

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΜΟΝΟ 29-04-18

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ – ΚΑΛΑΡΙ 1 2,05 4-1

 

ΤΡΙΑΔΑ 29-04-18

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΒΕΡΝΤΕΡ Β. – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2 1,87 1-1
ΑΝΖΕ – ΜΑΡΣΕΪΓ 2 1,80 1-1
ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ OVER 3,5 1,70 2-4
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 5,72 stoiximan

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.