Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Σπόρτινγκ – Μπενφίκα : το αξίζει η Σπόρτινγκ

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 9 Μαΐου 18 12:48 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Προγνωστικά Πορτογαλίας

Σπόρτινγκ – Μπενφίκα : δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος στη Liga της Πορτογαλίας και απόψε υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι της Λισσαβώνας όπου θα κρίνει και μια θέση για το ερχόμενο Champions League. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη 2η θέση με 77 βαθμούς, με το πρώτο παιχνίδι να είχε λήξει ισόπαλο με 1-1. Αυτό σημαίνει ότι η Σπόρτινγκ μόνο με ισοπαλία 0-0 υπερτερεί στην ισοβαθμία, μιας και η Μπενφίκα έχει πολύ μεγαλύτερη διαφορά τερμάτων. Βέβαια εφόσον υπάρξει νικητής απόψε, εξασφαλίζει και μαθηματικά το εισιτήριο για το Champions League.

Αν κρίνουμε την πορεία των ομάδων καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι η Σπόρτινγκ αξίζει να τερματίσει στη 2η θέση. Και καλύτερη πορεία είχε στο Champions League με τη Μπενφίκα μάλιστα να κάνει αρνητικό ρεκόρ έχοντας 6 ήττες στους αγώνες των ομίλων, και γενικότερα με την απόδοσή της πείθει περισσότερο στον αγωνιστικό χώρο.

Η Μπενφίκα δείχνει με τις γκέλες της τελευταία να μην αντέχει στον ανταγωνισμό, αφού θα μπορούσε ακόμη και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα όμως λύγισε και κινδυνεύει πλέον να χάσει και το Champions League. Προσωπικά θεωρώ ότι η Σπόρτιγγκ είναι καλύτερη από τους ”αετούς” τη φετινή χρονιά και εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει το αποψινό ντέρμπι. Οι αποδόσεις στον άσσο βρίσκονται σε αποδεκτές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα. 

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΜΟΝΟ 05-05-18

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ 1 2,18  

 

ΤΡΙΑΔΑ 05-05-18

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΑΜΒΟΥΡΓΟ Χ2 1,83 3-0
ΕΟΥΠΕΝ – ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ 2 2,02 3-1
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ 1 2,22 1-0
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 8,13 stoiximan

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.