Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Τσέλσι – Λίβερπουλ : έχει ελπίδες η Τσέλσι

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 9 Μαΐου 18 12:48 Κατηγορία: Ταμεία
prognostika premier league

Τσέλσι – Λίβερπουλ : η χθεσινή ήττα της Τότεναμ έδωσε κάποιες ελπίδες στην Τσέλσι για την κατάκτηση της 4ης θέσης που δίνει εισιτήριο για το ερχόμενο Champions League. Τις δύο ομάδες τις χωρίζουν 5 βαθμοί και με ενδεχόμενη νίκη τους απόψε οι ”Μπλε” θα μειώσουν τη διαφορά στους 2, και με δύο αγωνιστικές να απομένουν όλα είναι πιθανά.

Η Λίβερπουλ ζει το δικό της όνειρο μιας και εξασφάλισε μεσοβδόμαδα τη συμμετοχή της στον τελικό του Champions League και φυσικά η πρόκληση για τους παίχτες του Κλοπ είναι τεράστια. Η κούραση πάντως από τη μάχη της Ρώμης είναι δεδομένη και είναι θεωρητικά δύσκολο να μπορέσουν όλοι οι παίχτες να είναι ετοιμοπόλεμοι απόψε. Εξάλλου τα συνεχόμενα παιχνίδια είχαν και την επίδρασή τους στην Premier League, μιας και έχει 3 ισοπαλίες στα τελευταία 4 ματς και δεν έχει ακόμη εξασφαλίσει την έξοδό της στο ερχόμενο Champions League.

Το κίνητρο στο αποψινό παιχνίδι είναι κυρίως με τη μεριά των γηπεδούχων, αφού έχουν την ευκαιρία να πλησιάσουν τόσο τους σημερινούς τους αντιπάλους όσο και την Τότεναμ στους 3 και στους 2 βαθμούς αντίστοιχα. Πιστεύω ότι η Τσέλσι έχει τη δυναμική και την ποιότητα να επικρατήσει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και θα πάω με τον άσσο, οι αποδόσεις του οποίου βρίσκονται σε αποδεκτές τιμές. 

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΜΟΝΟ 06-05-18

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΤΣΕΛΣΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1 2,28 1-0

 

ΤΡΙΑΔΑ 06-05-18

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΧΕΤΑΦΕ 2 2,40 0-1
ΣΤΑΝΤΑΡ Λ. – ΓΚΕΝΚ 1 2,08 5-0
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΡΕΑΛ OVER 3,5 1,75 2-2
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 8,74 stoiximan

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.