Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Γιουβέντους – Μίλαν : τα φώτα στη Ρώμη

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 9 Μαΐου 18 12:44 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Γιουβέντους – Μίλαν : ο τελικός του Coppa Italia διεξάγεται απόψε στη Ρώμη, με δύο πραγματικά μεγάλες και ιστορικές ομάδες να διεκδικούν το τρόπαιο. Η Γιουβέντους θέλει να κάνει και φέτος το νταμπλ μιας και ουσιαστικά έχει ”καθαρίσει” με την υπόθεση τίτλος, και θα χρειαστεί να κάμψει την αντίσταση μιας σκληροτράχηλης ομάδας η οποία δύσκολα δέχεται τέρμα σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Βέβαια οι μπιανκονέρι βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα και φυσικά εξαιρετική ψυχολογία και θα θελήσουν από την αρχή να πάρουν τα ηνία του παιχνιδιού.

Η Μίλαν έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στη βαθμολογία στη Serie A και να βρίσκεται προς το παρόν εντός ευρωπαϊκών εισιτηρίων, οπότε δεν υπάρχει η τόση μεγάλη πίεση για κατάκτηση του κύπελλου, πέρα βέβαια από το γόητρο και το πρεστίζ που προσδίδει ένα τρόπαιο στους συλλόγους. Μέχρι στιγμής στο κύπελλο έπαιξε πολύ κλειστά απέναντι σε Ίντερ και Λάτσιο και κατάφερε οριακά να πάρει τις προκρίσεις, οπότε κάτι ανάλογο περιμένουμε και σήμερα από τους παίχτες του Γκατούζο.

Ένας τελικός πολλές φορές κρύβει εκπλήξεις και στοιχηματικά η ισοπαλία είναι θεωρητικά το φαβορί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Η Μίλαν έχει 15 χρόνια να κατακτήσει ένα κύπελλο Ιταλίας και αυτό φυσικά είναι ένα έξτρα κίνητρο για τους Μιλανέζους ώστε να σηκώσουν το τρόπαιο. Πιστεύω ότι θα δούμε ένα κλειστό παιχνίδι που είναι πολύ πιθανό να πάει στην παράταση, και μιας και μας το επιτρέπουν οι αποδόσεις η διπλή ευκαιρία στο Χ2 είναι ένα σημείο που μπορεί να μας αποφέρει κάποια κέρδη και αυτό θα επιλέξω από τη σημερινή ημέρα.

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΜΟΝΟ 09-05-18

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΜΙΛΑΝ Χ2 2,00  

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.