Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Σουόνσι – Στόουκ : μεγάλη απογοήτευση στους γηπεδούχους

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 13 Μαΐου 18 23:46 Κατηγορία: Ταμεία
prognostika premier league

Σουόνσι – Στόουκ : η Σουόνσι έχασε την Τρίτη το ματς της παραμονής απέναντι στη Σαουθάμπτον και μάλιστα εντός έδρας και η απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας είναι τεράστια. Βέβαια όταν η τελευταία της νίκη ήταν πριν από δύο μήνες και μετράει στις κρίσιμες τελευταίες αγωνιστικές 4 σερί ήττες, τότε είναι λίγο-πολύ αναμενόμενος ο υποβιβασμός. Απόψε υποδέχεται τη Στόουκ σε ένα αδιάφορο ματς, μιας και η διαφορά τερμάτων που πρέπει να καλύψει από τη Σαουθάμπτον είναι 10 γκολ, πράγματα φυσικά απίθανα από μία τόσο αδύναμη ομάδα.

Η Στόουκ έχει συμβιβαστεί εδώ και καιρό με τον υποβιβασμό της και μπορούμε να πούμε ότι αποδίδει καλύτερα το τελευταίο διάστημα όντας απαλλαγμένη από οποιοδήποτε άγχος. Απόψε θα επιδιώξει να κλείσει με νίκη μια φυσικά αποτυχημένη χρονιά, που πάντως μια μικρή χαρά θα φέρει στις τάξεις της ομάδας. Δεν έχει τόσο καλή προϊστορία στην έδρα της Σουόνσι, όμως τελευταία έχει βρει τον τρόπο να αποσπά τουλάχιστον την ισοπαλία και ανάλογη συμπεριφορά θα έχει και στην αποψινή αναμέτρηση.

Τόσο η απογοήτευση των γηπεδούχων όσο και το κλειστό παιχνίδι των φιλοξενούμενων δίνουν ως φαβορί της αναμέτρησης την ισοπαλία. Πιστεύω ότι η Στόουκ θα εκμεταλλευτεί την κακή ψυχολογία των παιχτών της Σουόνσι και αν υπάρξει νικητής στην αναμέτρηση αυτός θα είναι οι φιλοξενούμενοι. Η διπλή ευκαιρία στο Χ2 προσφέρεται σε σχετικά καλές τιμές και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα. 

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΜΟΝΟ 13-05-18

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΣΟΥΟΝΣΙ – ΣΤΟΟΥΚ Χ2 2,00 1-2

 

ΤΡΙΑΔΑ 13-05-18

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΤΟΡΙΝΟ – ΣΠΑΛ Χ2 1,85 2-1
ΣΤΑΝΤΑΡ Λ. – ΜΠΡΙΖ 1 2,40 1-1
ΣΕΒΙΛΛΗ Β’ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ 2 1,80 1-0
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 8,00 stoiximan

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.