Τα "μπετά" του στοιχήματος
13

Γιατί αξίζει να δοκιμάσετε την Interwetten

Δημοσιεύθηκε: 13 Ιούν 19 13:01 Κατηγορία: Interwetten
interwetten εγγραφή

H Interwetten είναι η πιο παλιά εταιρία στον κόσμο του στοιχήματος. Ιδρύθηκε το 1990 στην Γερμανία και το 1997 ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο διαδίκτυο. Είναι μια από τ1ς 24 νόμιμες εταιρίες στην Ελλάδα, ενώ δραστηριοποιείται σε πάνω από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο. 

Η σελίδα της Interwetten είναι από τις πιο καλοσχεδιασμένες και σε κερδίζει αμέσως καθώς o λιτός σχεδιασμός και το εύκολο μενού επιτρέπει στον παίκτη πολύ γρήγορα να βρει το στοίχημα που ψάχνει. Το πιο μεγάλο ατού της εταιρίας είναι σίγουρα η αξιοπιστία της καθώς  πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα brand name στην αγορά με κορυφαία εξυπηρέτηση και πολύ μεγάλη συνέπεια στις πληρωμές.

Στις επιλογές των γεγονότων, θα βρείτε πολλά ασιατικά στοιχήματα, πλούσιο live betting και ικανοποιητικά ειδικά στοιχήματα. Το ατού της interwetten είναι πολύ καλές αποδόσεις σε μονούς αγώνες όπου υπάρχει φανερό φαβορί, γιαυτό προτιμάται πολύ από παίκτες που παίζουν μεγάλα ποσά σε μονά αποδεκτά.

Αυτό που λείπει από την Interwetten είναι το Live Chat. Όποιος θέλει να απευθυνθεί στο customer service της εταιρίας, μπορεί να στείλει email η να πάρει τηλέφωνο.

Γενναιόδωρο είναι και το πρόγραμμα ανταμοιβής της Interwetten το οποίο όμως δεν μας επιτρέπεται να το αναφέρουμε. Μόλις θα κάνετε εγγραφή και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, τότε θα μπορέσετε να δείτε ακριβώς πιο είναι το πρόγραμμα ανταμοιβής το οποίο ολοκληρώνεται σε 5 βήματα

Για ποιο λόγο πρέπει να επιλέξετε την Interwetten

 • Πλούσιο Live Betting

 • Μεγάλες αποδόσεις σε φαβορί

 • Εύκολο Μενού

 • Για την αξιοπιστία ενός μεγάλου brand

 • Μεγάλη ποικιλία σε ασιατικά στοιχήματα

   

    Μοναδικά προγράμματα επιβράβευσης στη interwetten        
  Επίσκεψη
   
Aκουλούθησε το Bet-on-arme στα social media!
Τι να παίξω σήμερα Κουπόνι Στοιχήματος