Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γ. : αμφίρροπος τελικός

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 19 Μαΐου 18 13:31 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Τσέλσι – Μάντσεστερ Γ. : ο τελικός του FA Cup διεξάγεται απόψε στο Γουέμπλεϊ με τις δύο ομάδες να θέλουν να κλείσουν θετικά μια δύσκολη χρονιά όπου αμφότερες απέτυχαν στους βασικούς τους στόχους. Η Γιουνάιτεντ ήθελε να κατακτήσει το πρωτάθλημα ενώ η Τσέλσι να πάρει ένα εισιτήριο για το Champions League. Το κύπελλο στην Αγγλία είναι ιστορικός και ταυτόχρονα πολύ σημαντικός θεσμός, οπότε αναμένεται απόψε να ”πέσουν κορμιά”.

Σε τέτοιους αγώνες η προϊστορία δεν παίζει και πολύ σημαντικό ρόλο και ο τελικός νικητής θα είναι εκείνος που θα παρουσιαστεί πιο έτοιμος τη συγκεκριμένη ημέρα. Αν δούμε εξάλλου και τις αποδόσεις θα καταλάβουμε ότι και οι μπουκ δεν μπορούν να διαλέξουν κάποια από τις δύο ομάδες, όσο κι αν η Γιουνάιτεντ έχει μεγαλύτερο ειδικό βάρος από την Τσέλσι. Η απόδοση των παιχτών του Μουρίνιο τελευταία δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Τσέλσι, η οποία βέβαια απογοήτευσε τις τελευταίες αγωνιστικές χάνοντας μέσα από τα χέρια της την 4η θέση.  

Στοιχηματικά είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με τα γκολ αφού και οι δύο ομάδες έχουν κενά στην άμυνα, στην επίθεση όμως έχουν παίχτες που τη μισή ευκαιρία μπορούν να την κάνουν γκολ. Πιστεύω ότι και οι δύο θα καταφέρουν να σκοράρουν στον αποψινό μεγάλο τελικό και θα πάω με το goal/goal, οι αποδόσεις του οποίου πάντως είναι οριακά αποδεκτές.

[su_button url=”http://www.bet-on-arme.com/go/stoiximan-view/” target=”blank” style=”glass” background=”#3c49c6″ size=”7″ wide=”no” center=”yes” radius=”5″ icon=”http://www.bet-on-arme.com/wp-content/uploads/stoiximan-100×60.jpg”]Νόμιμο στοίχημα με τις καλύτερες αποδόσεις[/su_button]

 

ΜΟΝΟ 19-05-18

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΤΣΕΛΣΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. G/G 1,91  

 

ΤΡΙΑΔΑ 19-05-18

ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΚΑΕΝ – ΠΑΡΙ Σ.Ζ. 2,10  
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΡΕΑΛ 1,93  
ΤΑΡΑΓΟΝΑ – ΛΕΟΝΕΣΑ Χ2 1,85  
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,50 stoiximan

Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.