ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Σκανδιναβία μόνο μέχρι το Mundial

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 28 Μαΐου 18 10:18 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Προγνωστικά Σουηδία

H Ρεάλ πήρε ακόμα ένα champions league εχθές και απογοήτευσε χιλιάδες φίλους των ”red’s” που ήλπιζαν πως το κύπελλο θα γίνει δικό τους. Τραγικές φιγούρες του τελικού οι Σαλάχ και Καρβαχάλ οι οποίοι τραυματίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο και αντικαταστάθηκαν. Τραγική φιγούρα όμως ήταν και ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ Λόρι Κάριους ο οποίος ευθύνεται για τα 2 από τα 3 γκολ που δέχθηκε η Αγγλική ομάδα. 

Συνήθως ο τελικός του Champions League σηματοδοτεί την λήξη της στοιχηματικής περιόδου, αλλά επειδή φέτος έχουμε το Mundial το οποίο ξεκινάει στις 14 Ιουνίου, ουσιαστικά δεν έχουμε λήξη αυτό το Καλοκαίρι. O τελικός του Μουντιάλ γίνεται στις 15 Ιουλίου και αμέσως μετά ξεκινάνε προκριματικά για Europa και Champions League. Αρχές Αυγούστου έχουμε και την έναρξη αρκετών Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Από Σουηδία μεριά έχω επιλέξει τον άσο στο παιχνίδι Έλφσμποργκ – Τρέλεμποργκ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα και όλοι περίμεναν ότι θα γίνει ένα ξέσπασμα ώστε να ξεκινήσει η ομάδα να ανεβαίνει στην βαθμολογία καθώς διαθέτει ένα από τα ποιοτικότερα ρόστερ στην κατηγορία. Την προηγούμενη αγωνιστική η Έλφσμποργκ έκανε αυτό το ξέσπασμα κερδίζοντας την Ντάλκουρτ εκτός έδρας με 1-4. Πιστεύω ότι και σήμερα θα συνεχίσει με νίκη απέναντι στην Τρέλεμποργκ.

Δεύτερη επιλογή από την Σουηδία και το over του αγώνα Καλμάρ – Χαμαρμπι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 7η θέση και φέτος διαθέτουν μια πολύ δυνατή ομάδα όπου μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Στα δυο τελευταία παιχνίδια η Καλμάρ έχει δυο νίκες, όποτε θεωρώ ότι θα παίξει πολύ επιθετικά σήμερα για να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα αλλάξει την ψυχολογία. Η Χαμαρμπί είναι στην πρώτη θέση και έχει την πιο αποδοτική επίθεση στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι αξίζει η τιμή στο over 2,5 καθώς μπορούν εύκολα να μπουν αρκετά γκολ σε αυτό το παιχνίδι.

  Ψάχνεις υψηλές αποδόσεις; Παίξε νόμιμα στο stoiximan.gr και δώσε αξία στο στοίχημα σου        
Επίσκεψη
 

 

Πλήρη αγωνιστική έχουμε και στην Νορβηγία όπου πλέον έχουμε φτάσει στην 12η αγωνιστική. Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής είναι το Ρόζεμποργκ – Μπράν όπου αγωνίζεται ο πρώτος με τον δεύτερο της κατηγορίας, αλλά και οι δυο πιο δυνατές άμυνες. Παιχνίδι εννοείτε όπου η μπίλια μπορεί να κάτσει παντού για αυτό επέλεξα το 2-3 γκολ. 

Η Στρομςγκόντσετ αντιμετωπίζει την τελευταία της βαθμολογίας Σαντεφιόρντ και πιστεύω ότι είναι μια χρυσή ευκαιρία για να ξεσπάσουν οι γηπεδούχοι μετά από τόσα κακά αποτελέσματα. Ο άσος και το over είναι λογικά πολύ χαμηλά γιαυτό θα ρισκάρω στο over 3,5 το οποίο έχει πολλές πιθανότητες να επαληθευτεί κατά την γνώμη μου. Over 3,5

Τέλος ένα παιχνίδι το οποίο έχει ενδιαφέρον λόγω απόδοσης είναι το Μπόντο Γκλίμτ – Ρανχάιμ. Οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν βγάλει αποδόσεις με βάση το όνομα των ομάδων και όχι με βάση τα φετινά τους στατιστικά. Η Ρανχάιμ είναι νέα ομάδα στην κατηγορία, αλλά έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά και δεν βρίσκεται τυχαία στην 3η θέση. Η Μπόντο δεν είναι σε καλή κατάσταση και πιστεύω ότι είναι λάθος να δίνεται φαβορί. 2 DNB – 3,05

Μπόμπες 

Μπόντο Γκλίμτ – Ρανχάιμ : 2 DNB- 3,05

Στοίχημα Προτάσεις

ΔΙΟΡΓ. ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΤ ΒΟΟΚ
SWEDEN1 Έλφσμποργκ – Τρέλεμποργκ
27-05 / 18:30
1
1,75
2-1
SWEDEN1 Κάλμαρ-Χαμαρμπί
27-05 / 16:00
Over 2,5
1,90
1-1
NORWAY Ρόζεμποργκ – Μπράν
27-05 / 21:00
2-3 γκολ
2,00
1-2
NORWAY Στρομσγκοντσετ-Σαντεφίορντ
27-05 / 19:00
Over 3,5
2,65
2-0
NORWAY Μπόντο Γκλίμτ – Ρανχάιμ
27-05 / 19:00
2 DNB
3,05
4-0

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Καλή επιτυχία! σε ότι και να επιλέξετε.

Ergolavos

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.