ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Stoiximan ΚΙΝΑΛ: Αποδόσεις & Ειδικές Αγορές

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 3 Δεκεμβρίου 21 16:54 Κατηγορία: Bet Blogger

Οι εκλογές ΚΙΝΑΛ βρίσκονται στο προσκήνιο τις τελευταίες εβδομάδες. Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο Α’ γύρος και αν δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, ο Β’ γύρος θα γίνει μία εβδομάδα αργότερα, δηλαδή στις 12 του μηνός. Από αυτό το γεγονός δεν θα μπορούσε να λείψει και το στοιχηματικό σκέλος, με την Stoiximan να βγάζει ποικιλία επιλογών για τις ΚΙΝΑΛ εκλογές.

Η Stoiximan, από τις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες του στοιχήματος να ποντάρουν από τον επόμενο Πρόεδρο του κόμματος, μέχρι και ποιος θα πάρει τους περισσότερους ψήφους. Αυτά και άλλα πολλά, παρουσιάζει η ομάδα του Bet-on-Arme, παρακάτω.

Stoiximan Εκλογές ΚΙΝΑΛ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης προβάλλεται πρώτο φαβορί για την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ, σε απόδοση 1.90. Έρχεται ο Γιώργος Παπανδρέου στο 2.50, ενώ πολύ πίσω βρίσκεται ο Ανδρέας Λοβέρδος σε τιμή 6.00. Οι υπόλοιποι υψοήφιοι απέχουν πολύ.

Μία από τις αγορές που δεσπόζουν από τις Stoiximan ΚΙΝΑΛ εκλογές είναι η άμεση εκλογή Προέδρου, δηλαδή να βγει νικητής από τον Α’ γύρο. Επειδή, είναι δύσκολο να συμβεί, η συγκεκριμένη τιμή «σπάει τα ταμεία», καθώς βρίσκεται στο παχυλό 9.00!

Μία άλλη εξίσου δελεαστική κατηγορία που ενδεχομένως θα προσελκύσει αρκετούς παίκτες είναι η επιλογή«συνολικός αριθμός των ψήφων» του Α’ γύρου. Το όριο αγγίζει τους 255.000 ψήφους, με το Over να φιγουράρει σε θέση φαβορί, στο 1.75. Αντίθετα, η επιλογή «ακριβώς 255.000 ψήφοι ή λιγότεροι», «στέκεται» στο 2.00.

Ειδικά Στοιχήματα Εκλογές ΚΙΝΑΛ

Ο Ανδρέας Λοβέρδος δεν έχει τις αποδόσεις με το μέρος, πάντα βάσει Stoiximan. Θεωρείται στα αουτσάιντερ για την Προεδρία, έχοντας τη «φτωχή» απόδοση 1.11, ώστε να μην είναι επόμενος Πρόεδρος. Δείτε τις αγορές των Παπανδρέου – Ανδρουλάκη, παρακάτω:

Όχι Επόμενος Πρόεδρος Απόδοση
Ανδρέας
Λοβέρδος
1.11
Γιώργος
Παπανδρέου
1.50
Νίκος
Ανδρουλάκης
1.50

Περισσότερες Ψήφοι – Α’ Γύρος

Η καταμέτρηση των ψήφων θα κλέψουν για ακόμα μία φορά την παράσταση. Ανδρουλάκης και Παπανδρέου προσφέρονται φαβορί για να λάβουν τους περισσότερους ψήφους. Δείτε τις αποδόσεις που έχει βγάλει η Stoiximan:

Περισσότεροι Ψήφοι – Α’ γύρος Απόδοση
Γιώργος
Παπανδρέου
2.10
Νίκος
Ανδρουλάκης
2.10
Ανδρέας
Λοβέρδος
5.25
Παύλος
Χρηστίδης
100.00
Παύλος
Γερουλάνος
200.00
Χάρης
Καστανίδης
200.00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.