Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Πως χρησιμοποιείται το Betsson Bet Builder;

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 9 Φεβρουαρίου 24 16:43 Κατηγορία: Θεωρία Στοιχήματος

Το bet builder αποτελεί μία από τις καινοτόμες επιλογές στοιχήματος που έβαλαν στο περιεχόμενό τους οι στοιχηματικές εταιρίες, δίνοντας νέες υπηρεσίες στους παίκτες. Θεωρείται πετυχημένη πρωτοτυπία, καθώς οι παίκτες στοιχήματος την χρησιμοποιούν σε μεγάλο βαθμό. Για αυτό, το Bet Builder βρίσκεται, σχεδόν, στις περισσότερες στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Τι σημαίνει bet builder: Είναι μία υπηρεσία που μπορείς να συνδυάσεις περισσότερες επιλογές από μία, σε έναν μόνο αγώνα, σε ένα μόνο δελτίο… στοιχήματος. Δύο είναι τα θετικά σε αυτή την περίπτωση: Αρχικά, η απόδοση ενισχύεται σε μεγάλο βαθμό, καθώς επίσης σου δίνεται η ευκαιρία να ποντάρεις πιο πολλά στοιχήματα για ένα ματς σε ένα δελτίο, γλιτώνοντας να παίξεις πολλά διαφορετικά στοιχήματα για ένα γεγονός, όπως γινόταν παραδοσιακά.

Αυτό θα αναλύσουμε στη συνέχεια του κειμένου, τη νέα υπηρεσία της Betsson, η οποία παραμένει ανταγωνιστική και μέσω της επιλογής Betsson Bet Builder δυναμώνει ακόμα περισσότερο το περιεχόμενό της.

Πως λειτουργεί το Betsson Bet Builder

Έχει την ίδια λειτουργία, όπως με τις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρουν άλλες στοιχηματικές. Έχεις τον απόλυτο έλεγχο να συνδυάσεις το δικό σου παρολί στοίχημα, κάτι που δεν μπορούσες να πράξεις, προτού εμφανιστεί το bet bulider.

Η Betsson σου δίνει το δικαίωμα να επιλέξεις έως 6 επιλογές από ένα μόνο ποδοσφαιρικό γεγονός. Δεν υπάρχει μέτρο με τις επιλογές, μπορούν να συνδυαστούν σημεία, κάρτες, κόρνερ και οτιδήποτε άλλο. Πάντως, η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για τα δημοφιλή ματς της ημέρας, πιθανώς να αλλάξει με το καιρό, δίνοντας περισσότερες επιλογές από παιχνίδια.

Φυσικά, κάθε έμπειρος παίκτης ρίχνει μία ματιά στους όρους και προϋποθέσεις για να γνωρίζει ακριβώς τη χρήση της υπηρεσίας του Betsson Bet Builder, ώστε να δει τις αγορές και τα παιχνίδια που είναι προς ποντάρισμα.

Betsson Bet Builder: Διαμόρφωση στοιχημάτων

Παρακάτω, σας δείχνουμε με 4 εικόνες (παραδείγματα) πως διαμορφώνεται ένα στοίχημα Betsson Bet Builder και θα αντιληφθείτε πόσο εύκολη είναι η χρήση του.

Μπαίνεις στο Betsson Bet Builder

Αρχικά, μπαίνουμε στο «Στοίχημα» Betsson, μετά επιλέγουμε την υπηρεσία Bet Builder, η οποία βρίσκεται στο αριστερό πάνω μέρος της αρχικής σελίδας, στην κατηγορία Σπορ, βρίσκεται στην 4η σειρά. Το πατάμε και συνεχίζουμε…

Επιλογή ματς

Στη συνέχεια, σας δίνονται τα ματς της ημέρας, τα οποία είναι διαθέσιμα για Bet Builder. Αφού καταλήξετε σε αυτό που θέλετε να ποντάρετε, το επιλέγετε και σας εμφανίζονται οι επιλογές πονταρίσματος του αγώνα.

Διαμόρφωση δελτίου

Θα παρατηρήσετε ότι μπορείτε να επιλέξετε διάφορα ειδικά στοιχήματα και όχι μόνο τις βασικές αγορές. Αναφερόμαστε σε κάρτες, κόρνερ, γκολ ημιχρόνου, γκολ ομάδας κλπ.

Λίγο πριν το ποντάρισμα

Οι επιλογές που επιλέξατε θα εμφανιστούν στο δεξί μέρος της οθόνης. Κάνετε ένα τσεκάρισμα, προτού ποντάρετε. Θυμίζουμε ότι μπορείτε να ποντάρετε μέχρι έξι διαφορετικά πράγματα για ένα μόνο παιχνίδι. Όσο περισσότερα επιλέγετε, τόσο θα αυξάνεται η απόδοση.

Πλεονεκτήματα Betsson Bet Builder

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του Betsson Bet Builder είναι πως  ότι συνδυάζονται πολλές επιλογές αγορών για ένα μόλις ματς, κάτι που δεν φανταζόσουν παλαιότερα προτού βγει η συγκεκριμένη υπηρεσία. Το γεγονός ότι μπορείς να επιλέξεις παραπάνω από ένα ποντάρισμα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, αυξάνει τις επιλογές παιξίματος των παικτών.

Μέσα σε αυτό, η απόδοση βελτιώνεται πολύ περισσότερο, από ότι να ποντάρεις σε μόνο μία επιλογή. Ακόμα ένα θετικό του Bet Builder.

Ότι και να λέμε, προσφέρει μοναδική εμπειρία στους παίκτες, τους βάζει σε νέα μονοπάτια και περιπέτειες, αυξάνοντας την αδρεναλίνη. Το μόνο που απομένει από το Betsson Bet Builder είναι ναι γίνει άμεσα διαθέσιμο για όλα τα παιχνίδια.

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.