Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Σούπερ Καπ Ισπανίας 2022

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 15 Ιανουαρίου 22 12:12 Κατηγορία: Bet Blogger

Στην Σαουδική Αραβία και στο γήπεδο «King Fahd International Stadium» θα  διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Σούπερ Καπ ΙσπανίαςΡεάλ Μαδρίτης και Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι οι δύο ομάδες που καταφεραν να φτάσουν μέχρι το τέλος, πραγματοποιώντας σπουδαίες προκρίσεις κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης αντίστοιχα.

Η Ρεάλ επιβεβαίωσε πως ήταν το φαβορί στην αναμέτρηση με τους «μπλαουγκράνα» αν και η πρόκριση ήρθε δύσκολα (2-2 κανονική διάρκεια, 2-3 παράταση).

Από την άλλη πλευρά,  η Μπιλμπάο είχε επίσης δύσκολο έργο παίζοντας ως αουτσάιντερ. Η ομάδα του Μαρθελίνο υπερασπίστηκε με τον καλύτερο τρόπο τον τίτλο της και θα επιδιώξει να κατακτήσει και πάλι το Σούπερ Καπ κόντρα στην «βασίλισσα». 

Σούπερ Καπ Ισπανίας Αποδόσεις

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την Μπιλμπάο σε μία τέτοια διοργάνωση. Η επιλογή G/G  στο 1.75 που προσφέρεται από την  Stoiximan προκαλεί ενδιαφέρον. 

Αγώνας 1Χ2 U/O GG/NG
Ρεάλ Μαδρίτης
Αθλ. Μπιλμπάο 
(16/1, 20:30)
1.70
3.85
4.88
2.02
1.80
1.75
2.00

ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ:

To ισπανικό Σούπερ Καπ θα διεξάγεται στην Σαουδική Αραβία τουλάχιστον μέχρι το 2029, με την Ισπανική ομοσπονδία να έρχεται σε συμφωνία  με την αντίστοιχη της Σαουδικής Αραβίας. Η συμφωνία αυτή θα  αποφέρει έσοδα παραπάνω από 240 εκατ. ευρώ, με την Ομοσπονδία της Ισπανίας να αμείβεται με 30 εκατ. ευρώ ετησίως!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.