Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Σπάρτα Πρ. – Ίντερ : με ανεβασμένη ψυχολογία η Ίντερ

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 30 Σεπτεμβρίου 16 00:40 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Σπάρτα Πρ. – Ίντερ : ματς για τον 11ο όμιλο με τις δύο ομάδες να γνωρίζουν την ήττα την πρώτη αγωνιστική, η μεν Σπάρτα εκτός έδρας από τη Σαουθάμπτον με 3-0 η δε Ίντερ εντός από την Χάποελ Μπιερ Σεβά με 0-2. Οπότε αυτή η 2η αγωνιστική είναι αρκετά σημαντική και για τις δύο αντιπάλους μιας και ενδεχόμενη νέα ήττα μπορεί να τις φέρει σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά την πρόκριση.

Η Σπάρτα ενώ είχε ξεκινήσει αρκετά καλά τη χρονιά, έχει φέρει 3 συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα της Τσεχίας και συν την ήττα γα το Europa League δεν έχει νίκη μέσα στο Σεπτέμβρη, και κινδυνεύει απόψε να μεγαλώσει αυτό το αρνητικό σερί. Θα χρειαστεί πολύ μεγάλη συγκέντρωση προκειμένου να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Ιταλούς οι οποίοι δείχνουν αγωνιστική άνοδο τελευταία.

Και πράγματι η Ίντερ από εκεί που δεν μπορούσε να κάνει μία νίκη κατάφερε και έκανε 3 σερί στη Serie A και να σκαρφαλώσει στην 3η θέση της βαθμολογίας. Η πιο σημαντική ήταν απέναντι στη Γιουβέντους, η οποία έδωσε και την απαραίτητη ψυχολογία στην ομάδα ώστε να ανεβάσει και στροφές.

Απόψε καλείται να πετύχει και την πρώτη της νίκη στο Europa League ώστε να ρεφάρει την απρόσμενη ήττα της πρεμιέρας. Ο Ντε Μπουρ ενώ ένιωθε την καρέκλα του να τρίζει είναι πλέον πιο ήρεμος και αυτή η ηρεμία περνάει και στην ομάδα, η οποία αρχίζει και αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές της.

Το ματς έχει φαβορί Ίντερ η οποία και καλύτερη ποιότητα ως ομάδα διαθέτει αλλά και έχει μεγαλύτερες παραστάσεις απ’ ότι η Σπάρτα. Επίσης και η φόρμα την ευνοεί και παρόλο ότι θα δώσει ένα εκτός έδρας παιχνίδι σε μια απαιτητική έδρα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα οι ”νερατζούρι” θα καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο και θα πάω με το συγκεκριμένο διπλό, οι αποδόσεις του οποίου βρίσκονται σε αρκετά καλές τιμές.

ΜΟΝΟ 29-09-16
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΣΠΑΡΤΑ ΠΡ. – ΙΝΤΕΡ 2 2,22  3-1
[divider]
ΤΡΙΑΔΑ 29-09-16
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΘΕΛΤΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ OVER 1,97 2-0
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ OVER 1,95 1-0
ΓΚΕΝΚ – ΣΑΣΟΥΟΛΟ OVER 1,97 3-1
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,56 stoiximan-mikro

 Harrinio

[btnsx id=”292″]

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.