Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα; – Μακροχρόνια επόμενης σεζόν

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 14 Ιουνίου 23 17:45 Κατηγορία: Bet Blogger

Μπορεί τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και το δικό μας, αυτό της Stoiximan Superleague να ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο οι στοιχηματικές εταιρίες δεν χάνουν χρόνο. 

Οι bookmakers έχουν ήδη «σηκώσει μανίκια» και έχουν ετοιμάσει -πριν καλά καλά μπει το καλοκαίρι- τις αποδόσεις για τους νικητές των Τοπ5 πρωταθλημάτων της Ευρώπης (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ιταλία) και φυσικά της ελληνικής λίγκας, για τη νέα σεζόν 2023-2024. Παρακάτω θα ρίξουμε μια ματιά σε αυτές τις πρώτες αποδόσεις που κυκλοφορούν, παράλληλα με λίγα λόγια για το κάθε πρωτάθλημα και τα φαβορί να το κατακτήσουν.

cta_box_bg
SERI SUPER LEAGUE στη Stoiximan! EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ελληνική Superleague

Το ελληνικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε στις 14 Μαϊου, ακριβώς ένα μήνα πριν δηλαδή. Μέσω της διαδικασίας των Playoffs και Playout αναδείχθηκε τόσο ο πρωταθλητής και οι ομάδες που θα παίξουν προκριματικά στην Ευρώπη, όσο φυσικά και οι ομάδες που παρέμειναν στη μεγάλη κατηγορία ή υποβιβάστηκαν στη Superleague 2. Η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφή έπειτα από πέντε χρόνια, αντλώντας μάλιστα μεγάλη δύναμη από τους οπαδούς της, στο ολοκαίνουργιο γήπεδο της, την Opap Arena.

Ο Παναθηναϊκός που βρισκόταν -σχεδον σε- όλη τη σεζόν στην 1η θέση, δεν τα κατάφερε στο τέλος, καθώς ηττήθηκε στο κρίσιμο «ντέρμπι αιωνίων» από τον Ολυμπιακό, στην προτελευταία αγωνιστική, και έτσι τερμάτισε 2ος. Όσο για τον περσινό πρωταθλητή, οι «ερυθρόλευκοι» έζησαν μια πάρα πολύ περίεργη σεζόν, με αρκετές αλλαγές προπονητών και ένα ρόστερ που ξεπέρασε τους 40 ποδοσφαιριστές.

Η 3η θέση που κατέλαβε μπορεί να θεωρηθεί και κατόρθωμα, ωστόσο για έναν οργανισμό όπως ο Ολυμπιακός κάτι τέτοιο δεν είναι αρκετό, γι’αυτό και θα ψάξει τη μεγάλη επιστροφή τη νέα σεζόν. Τέλος, ο ΠΑΟΚ με ένα νεανικό σύνολο και τον Ραζβάν Λουτσέσκου στην άκρη του πάγκου, μπήκε στα Playoff ως διεκδικητής (μαθηματικά), και εν τέλει κατέληξε 4ος. Είναι βέβαιο πάντως πως θα παρουσιαστεί πιο δυνατός τη νέα χρονιά. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις Super league αποδόσεις

Αποδόσεις για πρωταθλητή Superleague 2023-2024:

Ομάδα Απόδοση 
ΑΕΚ  2.75
Ολυμπιακός 3.50
Παναθηναϊκός 5.00
ΠΑΟΚ 5.50
Άρης 250.00

Αγγλια Premier League

Στην Αγγλία η κατάσταση όσο αφορά τον τίτλο έμοιαζε λίγο με… Ελλάδα. Σε αυτό φυσικά έπαιξε τεράστιο ρόλο η συγκλονιστική πορεία της Άρσεναλ, μιας ομάδας νεαρών και ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που ξεκίνησε με στόχο να επιστρέψει στην τετράδα (Champions League) και τελικά διεκδίκησε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα από τη Μάντσεστερ Σίτι. Όμως οι «πολίτες» έχουν το λεγόμενο “know how”, και έτσι έφτασαν σε ακόμη μια κατάκτηση πρωταθλήματος, την 5η τα τελευταία 6 χρόνια, παρότι έμειναν πίσω ακόμη και με 12 βαθμούς.

cta_box_bg
Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η έτερη ομάδα του Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ, επέστρεψε στο Champions League, καταλαμβάνοντας την 3η θέση του πίνακα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται μπροστά σε μια ιστορική αλλαγή, καθώς ο Καταριανός Σεΐχης Γιασίν με περιουσία πάνω από 275 δις, αναμένεται να εξαγοράσει την ομάδα και να τη φέρει σε μια νέα εποχη, σκοπέυοντας μάλιστα (σύμφωνα με τα ρεπορτάζ) να δώσει πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ για μεταγραφές το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η μεγάλη της αντίπαλος, η Λίβερπουλ, έπειτα από μια σεζόν με «σκαμπανευάσματα», είναι έτοιμη να επιστρέψει στην κορυφή, όμως οι προσθήκες/αποχωρήσεις που θα υπάρξουν θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Και τέλος η Τσέλσι. Η ομάδα του Λονδίνου που τερμάτισε 12η (!) έχοντας ξοδέψει πάνω από μισό δις για μεταγραφές, προσφέρεται ως 5ο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κυρίως με βάση το γεγονός πως δεν θα έχει ευρωπαϊκά ματς, και επίσης επειδή -παρά την αποτυχία της- διαθέτει ένα εξαιρετικό ρόστερ, το οποίο δεδομένα θα ενισχυθεί.

Αποδόσεις για πρωταθλητή Premier League 2023-2024:

Ομάδα Απόδοση 
Μάντσεστερ Σίτι 1.66
Άρσεναλ 9.00
Λίβερπουλ 10.00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 10.00
Τσέλσι 15.00

Γαλλία Lique 1 

Αν σε ένα πρωτάθλημα τα πράγματα είναι -πάρα- πολύ ξεκάθαρα, αυτό είναι σίγουρα το γαλλικό. Εκεί όπου η ζάμπλουτη Παρί Σεν Ζερμέν κυριολεκτικά δεν έχει αντίπαλο. Οι «πρωτευουσιάνοι» κατέκτησαν έναν ακόμη τίτλο, τον 9ο τα τελευταία 11 χρόνια, έφτασαν τις 11 κατακτήσεις και προσπέρασαν στην κορυφή της σχετικής λίστας την ιστορική Σεντ-Ετιέν (10). Και μπορεί ο Λιονέλ Μέσι να αποχώρησε με προορισμό την Ίντερ Μαϊάμι, ωστόσο φτάνουν και…περισεύουν οι Κιλιάν Εμπαπέ και Νεϊμάρ. Βέβαια αξίζει να τονίσουμε πως το μέλλον και των δύο είναι μετέωρο και δεν αποκλείεται πιθανή αποχώρησή τους να αλλάξει τα δεδομένα (και τις αποδόσεις).

Η Λανς έκανε την -ευχάριστη- έκπληξη και τερμάτισε στη 2η θέση, όμως δύσκολα κάτι τέτοιο μπορεί να επαναληφθεί. Από κάτω της «πλασαρίστηκε» η Μαρσέιγ, ίσως η μοναδική ομάδα που μπορεί να «χτυπήσει» την Παρί. Μονακό και Λυών τερμάτισαν στην 6η και 7η θέση αντίστοιχα, όμως διαθέτουν την τεχνογνωσία και την ποιότητα για κάτι καλύτερο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Για το τέλος αφήσαμε τη Λιλ, την τελευταία -χρονικά- ομάδα που στέρησε το πρωτάθλημα από την Παρί, πίσω στο 2021, τη σεζόν της πανδημίας. Οι «Λιλουά» έχουν ένα ωραίο σύνολο που βγάζει στο χορτάρι θελκτικό ποδόσφαιρο, όμως με τα τωρινά δεδομένα είναι πάρα πολύ δύσκολο να απειλήσουν την ομάδα του Παρισιού.

Αποδόσεις για πρωταθλητή Ligue 1 2023-2024:

Ομάδα Απόδοση 
Παρί Σεν Ζερμέν 1.33
Μαρσέιγ 12.00
Μονακό 20.00
Λυών 25.00
Λιλ 30.00

Γερμανία Bundesliga

Καθόλη τη διάρκεια της σεζόν που μας πέρασε, η Μπάγερν Μονάχου «έδινε» τον τίτλο στη Μπορούσια Ντόρτμουντ και εκείνη έλεγε «όχι». Αυτή η κατάσταση τράβηξε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, για την ακρίβεια μέχρι και τα τελευταία λεπτά των αγώνων. Ένα γκολ του Τζαμάλ Μουσιάλα ήταν αυτό που τελικά έκρινε τον πρωταθλητή, με τους Βαυαρούς να φτάνουν στην 11η συνεχόμενη κατάκτηση της «σαλατιέρας» και να κάνουν -λογικό- όλους εμάς να απορούμε πότε και πως μπορούν να χάσουν την κορυφή.

Στην 3η θέση τερμάτισε η Λειψία, που πραγματοποίησε ακόμη μια σπουδαία σεζόν, αποδίδοντας ανά διαστήματα ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Ωστόσο, η νέα σεζόν θα τη βρει δίχως τον μεγάλο σταρ της και πρώτο σκόρερ της -περσινής πλέον- Bundesliga, Κρίστοφερ Ενκουκού, καθώς ο Γάλλος επιθετικός έχει συμφωνήσει ήδη με την Τσέλσι (από τον περασμένο Σεπτέμβρη).

Μπορεί να τερμάτισε στην 6η θέση, όμως η Μπάγερ Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο έκανε μια συγκλονιστική πορεία, αφού όταν ο Ισπανός ανέλαβε, η ομάδα ήταν στην προτελευταία θέση (5β. σε 8 αγώνες). Και όχι μόνο αυτό, αλλά έφτασε μια ανάσα και από τον πρώτο της ευρωπαϊκό τελικό, ύστερα από 35 ολόκληρα χρόνια. Λογικό και επόμενο είναι να υπάρχουν προσδοκίες για ακόμη καλύτερα πράγματα. Το ίδιο ισχύει και με την περίπτωση της Ουνιόν Βερολίνου, που πέρυσι ολοκλήρωσε στην 4η θέση και τη νέα σεζόν θα προσπαθήσει για το κάτι παραπάνω.

Αποδόσεις για πρωταθλητή Bundesliga 2023-2024:

Ομάδα Απόδοση 
Μπάγερν Μονάχου 1.35
Μπορούσια Ντόρτμουντ 8.00
Λειψία 12.00
Μπάγερ Λεβερκούζεν 51.00
Ουνιόν Βερολίνου 100.00

Ισπανία La Liga

Πάμε και στην Ισπανία, όπου η Μπαρτσελόνα ανέβηκε στο «θρόνο» της έπειτα από τρια χρόνια. Η ομάδα του Τσάβι ήταν συνεπής από την αρχή μέχρι το τέλος της χρονιάς, με πολύ μεγάλη βελτίωση στην αμυντική της λειτουργία, ενώ ανά διαστήματα προσέφερε και θέαμα στο φίλαθλο κοινό. Η μεγάλη επιστροφή του Λιονέλ Μέσι έμεινε.. όνειρο, όμως οι «μπλαουγκράνα» ήδη ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους. 

Κινήσεις κάνει ήδη και η Ρεάλ Μαδρίτης, με την απόκτηση του Τζούντ Μπέλινγκχαμ, που είναι βέβαιο πως θα ανεβάσει το επίπεδο στα χαφ της ομάδας. Η φυγή του Καρίμ Μπενζεμά προφανώς δημιουργεί μια «τρύπα» στην κορυφή της επίθεσης, η οποία θα πρέπει να καλυφθεί, αν η «βασίλισσα» δεν θέλει να δει ξανά τη μισητή αντίπαλο στην κορυφή. Από εκεί και περα η Ατλέτικο Μαδρίτης που τερμάτισε στην 3η θέση -τουλάχιστον τώρα- δεν δείχνει ικανή να απειλήσει τους δύο «μεγάλους».

Το ίδιο ισχύει και για τη Βιγιαρεάλ (5η πέρυσι) ενώ εντύπωση μας προκαλεί το γεγονός πως η Σεβίλλη συγκαταλέγεται από τους μπουκ στα 5 πρώτα φαβορί για τον τίτλο. Οι Σεβιγιάνοι ναι μεν κατέκτησαν ένα ακόμη Europa League, όμως η συνολική παρουσία τους στη σεζόν επειεικώς μπορεί να χαρακτηριστεί ως «μέτρια».

Αποδόσεις για πρωταθλητή La Liga 2023-2024

Ομάδα Απόδοση 
Μπαρτσελόνα 1.70
Ρεάλ Μαδρίτης 2.40
Ατλέτικο Μαδρίτης 12.00
Βιγιαρεάλ 50.00
Σεβίλλη 50.00

Ιταλία Serie A

Η Νάπολι πανηγύρισε το πρωτάθλημα στην Ιταλία έπειτα από 33 ολόκληρα χρόνια και την εποχή του Ντιέγκο Μαραντόνα. Οι «Παρτενοπέι» έτρεξαν μια σπουδαία σεζόν και κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν μαθηματικά τον τίτλο πέντε παιχνίδια πριν το φινάλε. Η ομάδα του Σπαλέτι κυριολεκτικά δεν είχε αντίπαλο εντός συνόρων, ενώ έφτασε μέχρι και τους “8” του Champions League. Ωστόσο ο Ιταλός κόουτς αποχώρησε οικειοθελώς από τον σύλλογο, εξέλιξη που σίγουρα θα επηρεάσει το μέλλον της ομάδας.

Έτσι η Ίντερ, η φιναλίστ του φετινού Champions League και 3η τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, μπορεί να κάνει σχέδια τίτλου. Άλλωστε, δε λείπουν πολλά από το σύνολο του Ιντζάκι, ώστε να διεκδικήσει στα ίσα το «Σκουντέτο». Αντιθέτως, η Γιουβέντους, το τρίτο φαβορί για κατάκτηση, που «έπεσε» στο Conference League (λόγω τιμωρίας) πρέπει να αλλάξει αρκετά πράγματα αν θέλει να επιστρέψει εκεί όπου χρόνια είχε συνηθίσει να είναι: στην 1η θέση της λίγκας.

Η Μίλαν που βγήκε 4η και έφτασε μια ανάσα από τον τελικό του Champions League, έχει ένα αξιόλογο σύνολο και έναν προπονητή που μπορεί να την οδηγήσει στις επιτυχίες, όμως θα πρέπει να κάνει προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της. Κλείνοντας, η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο που έφτασε στον τελικό του Europa League, δείχνει -βάσει αποδόσεων- ικανή για να πάρει κάτι καλύτερο από την 6η θέση που κατέλαβε τη σεζόν 2022-2023.

Αποδόσεις για πρωταθλητή Serie A 2023-2024:

Ομάδα Απόδοση 
Νάπολι 3.75
Ίντερ 3.75
Γιουβέντους 4.50
Μίλαν 6.00
Ρόμα 12.00

Καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
9.1 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.7 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.8 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.