Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Επόμενη ομάδα Βεζένκοφ: Το μεγάλο δίλημμα του MVP της Euroleague

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 22 Ιουνίου 23 13:43 Κατηγορία: Bet Blogger

Μετά από μία εκπληκτική πενταετία με τον Ολυμπιακό, όπου εξελίχθηκε στον κορυφαίο παίκτη της Ευρώπης, ο Σάσα Βεζένκοφ δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του προς το NBA.

Από το καλοκαίρι του 2022 μέχρι και σήμερα στην καθημερινότητα του Βούλγαρου φόργουορντ και κατ’ επέκταση του Ολυμπιακού έχουν μπει οι Σακραμέντο Κινγκς, λόγω του ενδιαφέροντος για τον παίκτη και της απόκτησης των δικαιωμάτων του στο NBA.

Ο Βεζένκοφ την τελευταία διετία ανήκει στην κορυφή της Ευρώπης και κατά πολλούς θεωρείται ο καλύτερος παίκτης, ενώ έχει οδηγήσει τους Πειραιώτες στην ελίτ της Euroleague ως φετινός της MVP και στην κατάκτηση πέντε συνεχόμενων τίτλων στην Ελλάδα. 

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, μετά από τις τρομερές του εμφανίσεις βρίσκεται σε μία κατάσταση, όπου μπορεί να δοκιμαστεί στο καλύτερο Πρωτάθλημα του κόσμου και το bet-on-arme αναλύει τα δεδομένα. 

cta_box_bg
Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βεζένκοφ επόμενη ομάδα τα δεδομένα

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Αυτή τη στιγμή ο Σάσα Βεζένκοφ μετά από δύο επεκτάσεις συμβολαίου, που υπέγραψε με τον Ολυμπιακό έχει συμφωνία σε ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2025 και με τα χρήματα που είναι να λάβει, να ξεπερνούν τα 3,2 εκ. ευρώ για την επόμενη διετία.

Πάντως, για το καλοκαίρι του 2023 και του 2024 υπάρχει οψιόν για το NBA ύψους 1.600.000 δολαρίων και κάπου εκεί μπαίνουν και οι Σακραμέντο Κινγκς στην υπόθεση.

Οι Κινγκς στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού απέκτησαν τα δικαιώματα του Βεζένκοφ από τους Καβαλίερς και έχουν έρθει πολλές φορές στη χώρα μας την τρέχουσα σεζόν, για να τον παρακολουθήσουν και να συζητήσουν μαζί του.

Τα δεδομένα όσον αφορά τους Κινγκς και τον Βεζένκοφ αυτή τη στιγμή είναι λίγο πολύ ξεκάθαρα.

Μέχρι και σήμερα (22/6) δεν μπορεί να γίνει ουσιαστικά τίποτα, καθώς οι συζητήσεις επίσημα με βάση τους κανονισμούς του NBA μπορούν να αρχίσουν από αύριο, 23 Ιουνίου και με την ολοκλήρωση του NBA Draft.

cta_box_bg
Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι «Βασιλιάδες» δεν έχουν χώρο στο salary cap τους, για να προτείνουν μεγάλο συμβόλαιο στον MVP της Euroleague (κανονικής περιόδου) και πρέπει να κάνουν τις κατάλληλες κινήσεις, για να έχουν αυτήν την οικονομική δυνατότητα.

Κάτι σημαντικό, που πρέπει να γνωρίζετε είναι, πως στο Σακραμέντο η φορολογία στα συμβόλαια των παικτών «αγγίζει» το 48% ετησίως. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Βεζένκοφ θέλει να παίξει στις ΗΠΑ, αλλά με τα κατάλληλα χρήματα και ένα σημαντικό ρόλο και η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει το αργότερο στις αρχές Ιουλίου, ενώ το NBA out στο συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό λήγει στις 15/7. 

Πρέπει να σημειώσουμε, πως έχει διαρρεύσει ότι αν ο Βεζένκοφ δεν ακούσει αυτά που… θέλει από τους Κινγκς, οι «ερυθρόλευκοι» θα του κάνουν μία ακόμα επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2026 και με κλιμακωτό οικονομικά συμβόλαιο το οποίο θα ξεπερνάει τα 5,5 εκ. ευρώ σε βάθος τριετίας. 

Βεζένκοφ επόμενη ομάδα αποδόσεις

Πάντως, πριν καν ξεκινήσουν επίσημα οι επαφές, κυκλοφόρησαν οι αποδόσεις για την επόμενη ομάδα του Βεζένκοφ, δίνοντας μάλιστα μικρότερη τιμή (δηλαδή πιθανότερο) την παραμονή του στο λιμάνι του Πειραιά. Ωστόσο σήμερα (22/6), μια ημέρα πριν από την επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων, η συγκεκριμένη αγορά «κατέβηκε». 

Δείτε παρακάτω τις αποδόσεις, όπως ίσχυαν μέχρι χθες (21/6):

Ομάδα Απόδοση
Ολυμπιακός 1.65
Οποιαδήποτε ομάδα NBA 2.15
Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.