Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Στοιχηματικές εταιρίες με Revolut

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 8 Φεβρουαρίου 24 16:48 Κατηγορία: Bet Blogger

Οι τραπεζικές συναλλαγές στις κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές έχουν καταντήσει «old school», με τους παίκτες να ζητούν διαρκώς νέες μεθόδους, οι οποίες δε θα τους χρεώσουν επιπλέον.

Φυσικά, όλες οι σύγχρονες διαδικτυακές στοιχηματικές παρέχουν, πλέον, πολλές εναλλακτικές μεθόδους πληρωμών, από τις πιο παραδοσιακές (μέσω δηλαδή χρεωστικών/πιστωτικών καρτών) μέχρι τα πιο χρησιμοποιούμενα, σήμερα, ηλεκτρονικά πορτοφόλια, όπως το Viva Wallet, το Google Pay και η Revolut. Αν και στο εξωτερικό η τελευταία τυγχάνει μεγάλης αποδοχής, το ελληνικό κοινό έχει ακόμα απορίες ως προς το γιατί να την επιλέξει έναντι των υπόλοιπων ψηφιακών μεθόδων πληρωμής, σκέψη που πιθανώς έχουν και οι παίκτες στοιχήματος που θέλουν να την αξιοποιήσουν για τις καταθέσεις και τις αναλήψεις τους.

cta_box_bg
Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η συντακτική ομάδα του bet-on-arme είναι εδώ δοκιμάζοντας τη Revolut στις καλύτερες στοιχηματικές και σας απαντά σε κάθε ερώτημα!

Διαβάστε στη συνέχεια

  • Τι είναι η Revolut
  • Πώς κάνω εγγραφή στη Revolut
  • Πώς χρησιμοποιώ τη Revolut
  • Πώς παίζω στοίχημα με Revolut

Τι είναι η Revolut

Η Revolut είναι μία διαδικτυακή τράπεζα, η οποία μέσω της εφαρμογής που διαθέτει επιτρέπει συναλλαγές με ελάχιστες χρεώσεις. Οι συναλλαγές αυτές γίνονται άυλα, μέσω των ψηφιακών μεταφορών χρημάτων από λογαριασμό σε λογαριασμό, ενώ παρέχει τη δυνατότητα και χρεωστικής προσωποποιημένης κάρτας VISA για χρήση σε POS και ανέπαφες συναλλαγές. Ο λόγος που είναι αρκετά δημοφιλής παγκοσμίως είναι το ότι έχει μηδενική χρέωση ανάμεσα στα μέλη της ανεξάρτητα από τη χώρα τους.

Επιπλέον, επιτρέπει την αγορά μετοχών στο χρηματιστήριο και κρυπτονομισμάτων. Από τα αρνητικά της είναι τα χαμηλά όρια αναλήψεων από ATM (μέχρι 200 ευρώ ανά μήνα με το standard πρόγραμμα) και η σημαντική προμήθεια που κρατά η Revolut σε μεταφορές από λογαριασμούς της σε τράπεζες.

Πώς κάνω εγγραφή στη Revolut

Σε περίπτωση που δε διαθέτεις ακόμη λογαριασμό στη Revolut, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας τα πολύ απλά εξής βήματα:

  1. Κατεβάζεις την εφαρμογή της μέσω Google ή Apple Store
  2. Πατάς «Εγγραφή»
  3. Δίνεις τον αριθμό του κινητού σου και το email σου και λαμβάνεις ένα link μέσω μηνύματος SMS
  4. Δημιουργείς τον 4ψήφιο κωδικό PIN σου (προσθέτοντας και το δαχτυλικό σου αποτύπωμα αν το επιτρέπει η συσκευή σου)
  5. Επαληθεύεις τον λογαριασμό σου μέσω e-mail

cta_box_bg
Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! EΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πώς χρησιμοποιώ τη Revolut

Όπως είναι φυσικό για να δεις χρήματα στο νέο σου λογαριασμό πρέπει να τον «φορτίσεις» είτε δεχόμενος χρήματα από άλλο λογαριασμό Revolut, είτε μέσω τραπεζικής κάρτας. Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως, μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις συναλλαγές με άλλα μέλη της Revolut δωρεάν πηγαίνοντας στο πεδίο «Μεταφορά» και συμπληρώνοντας στη γραμμή αναζήτησης το revtag (username της Revolut – θα το βρεις στα στοιχεία του λογαριασμού σου), το email ή το κινητό τηλέφωνο του παραλήπτη. Φυσικά, υπάρχει δυνατότητα συναλλαγών εκτός Revolut με τις ανάλογες, όμως, επιβαρύνσεις.

Πώς παίζω στοίχημα με Revolut

Μέχρι στιγμής, η Revolut δεν υπάρχει ως αυτούσια μέθοδος συναλλαγής, όπως προσφέρεται για παράδειγμα η Neteller, η Skrill ή η Paysafe. Ωστόσο, ο «κανόνας» είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις περισσότερες στοιχηματικές μέσα από την επιλογή «χρεωστική/πιστωτική κάρτα» αν ο παίκτης εισάγει τα στοιχεία της φυσικής ή της ψηφιακής του κάρτας Revolut (IBAN, CVC, ονοματεπώνυμο κατόχου, ημερομηνία λήξης). Ως προς τα όρια κατάθεσης και ανάληψης, αυτά ορίζονται από τις στοιχηματικές για τη συγκεκριμένη μέθοδο συναλλαγής.

Βέβαια, η ομάδα του bet-on-arme εμβάθυνε στο ζήτημα και σας παρουσιάζει τι ισχύει για τις καταθέσεις και τις αναλήψεις με Revolut σε κάθε στοιχηματική εταιρεία: 

Stoiximan Revolut

Η Stoiximan είναι μία από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και δέχεται πληρωμές με πολλές μεθόδους. Μία από αυτές είναι και η Revolut. Δείτε στην συνέχεια πως μπορείτε να κάνετε κατάθεση και ανάληψη στη Stoiximan.

Κατάθεση: Χρήση της κάρτας Revolut μέσω της μεθόδου «χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας». Πρέπει να εισαχθεί από την πρώτη συναλλαγή του χρήστη, καθώς αυτή θα είναι στη συνέχεια η μόνιμη μέθοδος συναλλαγών. 

Ανάληψη: Ισχύει το ίδιο με την κατάθεση.

 

Pamestoixima Revolut

Και στο Pamestoixima.gr μπορείς να απολαύσεις τα κέρδη σου και να κάνεις τις καταθέσεις σου με αρκετές μεθόδους συναλλαγών. Η χρήση της Revolut για καταθέσεις και αναλήψεις επιτρέπεται με τις εξής προϋποθέσεις:

Κατάθεση: Χρήση της κάρτας Revolut μέσω της μεθόδου «χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας». Πρέπει να εισαχθεί από την πρώτη συναλλαγή του χρήστη, καθώς αυτή θα είναι στη συνέχεια η μόνιμη μέθοδος συναλλαγών.

Ανάληψη: Χρήση της κάρτας Revolut μέσω της μεθόδου «χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας» με την προϋπόθεση ότι πρέπει πρώτα να ταυτοποιηθεί μέσω e-mail, με αποστολή φωτογραφίας της κάρτας και φωτογραφίας κατά τη σύνδεση στον λογαριασμό Revolut, στην οποία να φαίνεται ο κάτοχος του λογαριασμού, καθώς και τα 6 πρώτα και 4 τελευταία ψηφία της κάρτας.

 

Novibet Revolut

Η Novibet έχει από τις πιο πλούσιες γκάμες στις μεθόδους συναλλαγών τόσο μέσω τράπεζας, όσο και με ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Μπορεί η Revolut να μη συγκαταλέται αυτούσια σε αυτές, όμως μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ως εξής:

Κατάθεση: Χρήση της κάρτας Revolut μέσω της μεθόδου «χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας». Πρέπει να εισαχθεί από την πρώτη συναλλαγή του χρήστη, καθώς αυτή θα είναι στη συνέχεια η μόνιμη μέθοδος συναλλαγών.

Ανάληψη: Ισχύει το ίδιο με την κατάθεση.

 

Bwin Revolut

Η Bwin αποτελεί παγκόσμιο brand στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών, ούσα ιδιαίτερα αυστηρή με τις συναλλαγές της. Ειδικότερα, δε δίνει τη δυνατότητα χρήσης της Revolut είτε ως ψηφιακή τράπεζα, είτε μέσω της κάρτας της για καμία από τις συναλλαγές της.

Κατάθεση: Απαγορεύεται η κάρτα Revolut. Επιτρέπεται μόνο η συναλλαγή από ελληνική τραπεζική κάρτα.

Ανάληψη: Το ίδιο με την κατάθεση.

 

Betsson Revolut

Οι συναλλαγές στην Betsson είναι «παιχνιδάκι»! Ωστόσο, αν αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις τη Revolut κάρτα σου πρέπει να είσαι ενήμερος, ότι η πολιτική της εταιρείας είναι κάπως ιδιόμορφη. Πιο αναλυτικά, μπορείς να κάνεις:

Κατάθεση: Χρήση της κάρτας Revolut μέσω της μεθόδου «χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας».

Ανάληψη: Απαγορεύεται η κάρτα Revolut. Επιτρέπεται μόνο η συναλλαγή από ελληνική τραπεζική κάρτα.

 

Fonbet Revolut

Στη Fonbet μπορείς άμεσα και με ασφάλεια να διασφαλίσεις τα κέρδη σου, αλλά και να τοποθετήσεις τις καταθέσεις σου. Ως προς τη Revolut, η Fonbet τη δέχεται για τις καταθέσεις και αναλήψεις στους λογαριασμούς της με ορισμένες προϋποθέσεις που αφορούν τις αναλήψεις.

Κατάθεση: Χρήση της κάρτας Revolut μέσω της μεθόδου «χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας».

Ανάληψη: Χρήση της κάρτας Revolut μέσω της μεθόδου «χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας» με την προϋπόθεση ότι χρειάζεται ταυτοποίηση της κάρτας Revolut μέσω e-mail, με αποστολή διπλής όψης της ταυτότητας και της κάρτας, με κάλυψη ορισμένων ψηφίων.

 

Bet365 Revolut

Η αξιοπιστία της Bet365 είναι δοκιμασμένη παγκοσμίως, ενώ ως μία από τις παλαιότερες στοιχηματικές εξελίσσει διαρκώς και τα μέσα συναλλαγών της. Εντούτοις, σε αυτές δε θα βρεις τη Revolut, ενώ δεν μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ούτε μέσω της κάρτας της.

Κατάθεση: Απαγορεύεται η κάρτα Revolut. Επιτρέπεται μόνο η συναλλαγή μόνο με τις διαθέσιμες μεθόδους.

Ανάληψη: Το ίδιο με την κατάθεση.

 

Netbet Revolut

Η Netbet φημίζεται για την ευελιξία της στις μεθόδους συναλλαγών της. Αυτό πιστοποιείται και μέσα από τη δυνατότητα που δίνει στους παίκτες της να αξιοποιούν την κάρτα Revolut τόσο στις καταθέσεις, όσο και στις αναλήψεις υπό κάποιους όρους.

Κατάθεση: Χρήση της κάρτας Revolut μέσω της μεθόδου «χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας» με την προϋπόθεση ότι χρειάζεται ταυτοποίηση της κάρτας Revolut μέσω e-mail, με αποστολή διπλής όψης της και κάλυψη ορισμένων ψηφίων.

Ανάληψη: Το ίδιο με την κατάθεση.

 

Betshop Revolut

Όλα είναι εύκολα στο «παιχνίδι των παιχνιδιών» και αυτό αφορά και τις συναλλαγές. Το Betshop διαθέτοντας  μία ποικιλία μεθόδων κατάθεσης και ανάληψης επιτρέπει και τη χρήση της Revolut κάρτας, με την τήρηση συγκεκριμένων προϋποθέσεων.

Κατάθεση: Χρήση της κάρτας Revolut μέσω της μεθόδου «χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας».

Ανάληψη: Χρήση της κάρτας Revolut μέσω της μεθόδου «χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας» με την προϋπόθεση ότι χρειάζεται ταυτοποίηση της κάρτας μέσω e-mail ή από τον προσωπικό λογαριασμό παίκτη με φωτογραφία που να απεικονίζει το ον/μο, την ημ/νια λήξης και τον αριθμό της κάρτας με κάλυψη ορισμένων ψηφίων.

 

Sportingbet Revolut

Το στοίχημα και το live casino είναι «αλλιώς» στη Sportingbet, μιας και μπορείς να διαλέξεις μέσα από μία πληθώρα μεθόδων συναλλαγών. Ωστόσο, δε θα βρεις διαθέσιμη τη Revolut σε καμία μορφή της (ψηφιακά μέσω του λογαριασμού σου ή μέσω της κάρτας της).

Κατάθεση: Απαγορεύεται η κάρτα Revolut. Επιτρέπεται μόνο η συναλλαγή από ελληνική τραπεζική κάρτα.

Ανάληψη: Το ίδιο με την κατάθεση.

 

Vistabet Revolut

Η Vistabet πρωταγωνιστεί στο πεδίο των τυχερών παιγνίων και μέσα από τις διαδικασίες συναλλαγών της, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν τόσο πιο παραδοσιακά, όσο πιο σύγχρονα μέσα. Δυστυχώς, η Revolut δεν προσφέρεται ακόμα ως μέθοδος για αναλήψεις και καταθέσεις, γεγονός που αναμένουμε να αλλάξει στο μέλλον.

Κατάθεση: Απαγορεύεται η κάρτα Revolut. Επιτρέπεται μόνο η συναλλαγή από ελληνική τραπεζική κάρτα.

Ανάληψη: Το ίδιο με την κατάθεση.

cta_box_bg
Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση στη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πώς κάνω ανάληψη με Revolut

Καταληκτικά, επειδή πολλούς παίκτες στοιχήματος ενδιαφέρει το ζήτημα σε ποιες στοιχηματικές μπορούν χρησιμοποιήσουν τη Revolut για ανάληψη η απάντηση είναι η εξής: Οι Stoiximan, Pamestoixima, Novibet, Fonbet, Netbet και Betshop επιτρέπουν την κάρτα Revolut για ανάληψη (ορισμένες με κάποιες προϋποθέσεις που προαναφέραμε).

Αντίθετα, οι Bwin, Betsson, Bet365, Sportingbet και Vistabet δεν κάνουν δεκτή τη χρήση της.

Για περαιτέρω απορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών των στοιχηματικών εταιρειών, οι οποίες θα σας δώσουν άμεση και έγκυρη απάντηση.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κορυφαίες Στοιχηματικές Εταιρίες με Revolut

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
9.1 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.7 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.8 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.6 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
8.7 /10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.