Δώρα* κάθε μέρα στο Pamestoixima.gr!
  • ΕΩΣ 660 ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Σοσό – Λάνς : Να αποφύγουν την ήττα…

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 17 Οκτωβρίου 16 10:21 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika ligue2

Σοσό – Λάνς : Τελευταίος αγώνας για να κλείσει η 11η αγωνιστική στην ligue 2 της Γαλλίας. Μια αγωνιστική που δεν είχε εκπλήξεις καθώς τα περισσότερα φαβορί επιβεβαιώθηκαν. Ο αγώνας που ξεχώρισε και είναι και αυτός που παίξαμε δυνατά ήταν φυσικά ο άσος της Οσέρ.

Μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων αλλά και την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας φαίνεται ότι κάτι επιτέλους άλλαξε στην ομάδα. Η καθαρή νίκη της Οσέρ θα δώσει το επιπλέον ψυχολογικό κίνητρο στους παίκτες της για να προσπαθήσουν να καλύψουν το χαμένο έδαφος των 10 αγωνιστικών.

Στα σημερινά τώρα, έχουμε έναν αγώνα με δυο από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας. Σοσό και Λάνς είναι ικανές για το καλύτερο αλλά και το χειρότερο καθώς πολλές φορές φέτος μας έχουν ξαφνιάσει τόσο ευχάριστα, όσο και δυσάρεστα με την απόδοση τους.

Η Σοσό είναι ομάδα που αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας, αλλά φέτος έχει καταφέρει τουλάχιστον να μην χάνει στην έδρα της. Η Λάνς έχει με διαφορά το καλύτερο υλικό στην κατηγορία, αλλά ακόμα αυτό δεν έχει καταφέρει να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο.

Στο σημερινό παιχνίδι θεωρώ ότι και οι δυο ομάδες θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το αήττητο που έχουν (η Σοσό εντός έδρας και η Λάνς εκτός έδρας) . Η ισοπαλία μοιάζει να είναι ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν θα δυσαρεστήσει καμία από τις δυο. Για όσους θέλουν να ρισκάρουν λίγο περισσότερο το Χ ημίχρονο, Χ τελικό είναι μέσα στην λογική του παιχνιδιού.

Χ @ 2,95 stoiximan

 

[btnsx id=”282″]

Ergolavos

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.