Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Bet365 Live Streaming*: Τι είναι και πως μπορώ να δω

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 15 Σεπτεμβρίου 23 17:09 Κατηγορία: Bet Blogger

Στις ημέρες μας, όταν μιλάμε για Live στοιχηματισμό, η Bet365 έρχεται αμέσως στο μυαλό πολλών παικτών. Λογικό, αφού πρόκειται για μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες του είδους παγκοσμίως, με πληθώρα επιλογών σε αθλήματα, αγορές, προσφορές* και φυσικά ειδικές επιλογές οι οποίες κάνουν ακόμη πιο ευχάριστη την εμπειρία του χρήστη.

Μια εξ αυτών είναι η «Ζωντανή Μετάδοση» γεγονότων, ή όπως είναι πιο γνωστό ευρέως, το Live Streaming*. Φυσικά, μιλάμε για μια επιλογή που πάει το διαδυκτιακό στοίχημα σε άλλο επίπεδο και προσφέρει την τέλεια εμπειρία στους παίκτες. Στο παρόν κείμενο θα διαβάσετε τι ακριβώς είναι το Live Streaming* και φυσικά πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

cta_box_bg
Παίξε Νόμιμα στην Bet365! Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bet365 Live Streaming*: Πως και τι μπορώ να δω

Η αυτονόητη προύπόθεση για να μπορέσει να παρακολουθήσει κάποιος Live Streaming* περιεχόμενο μέσω της Bet365, είναι φυσικά να διαθέτει λογαριασμό στην εταιρία. Από εκεί και πέρα, αφού γίνει σύνδεση (στο λογαριασμό), ο παίκτης κάνει πλοήγηση και επιλέγει το σχετικό ταμπ «Σε εξέλιξη», το οποίο βρίσκεται στην κορυφή της αρχικής σελίδας. Το τελευταίο βήμα είναι η επιλογή του γεγονότος της αρεσκείας του, και ύστερα η επιλογή στο σχετικό Play Button.

Κάπου εδώ βέβαια πρέπει να επισημάνουμε πως για να μπορέσει ο χρήστης να παρακολουθήσει το παιχνίδι της αρεσκείας του, θα πρέπει ο λογαριασμός του να διαθέτει μέσα κάποιο χρηματικό ποσό, το οποίο φυσικά δεν είναι υποχρεωμένος να ποντάρει.

Η Bet365 προσφέρει Live Streaming* περιεχόμενο σε γεγονότα όπως : Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Τένις, Μηχανοκίνητο Αθλητισμό και πολλά ακόμη.

Bet365 Live Streaming*: Είναι διαθέσιμο σε κινητά;

Μια συχνή και αναμενόμενη απορία των παικτών στοιχήματος της Bet365, είναι το αν προσφέρει την υπηρεσία του Live Streaming* σε κινητές συσκευές. Φυσικά, η απάντηση είναι πως ναι! Η «Ζωντανή Μετάδοση» στην… πράσινη, διατίθεται τόσο σε smartphones, όσο και σε tablet. Πιο συγκεκριμένα πρέπει να πούμε πως ότι προσφέρει στην επιτραπέζια έκδοσή της (PC, Laptop) τα ίδια συναντά κανείς και στις κινητές συσκευές.

cta_box_bg
Παίξε Νόμιμα στην Bet365! Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Bet365 Live Streaming*: Μπορώ να δω σε full screen*;

Και σε αυτή την ερώτηση η απάντηση είναι θετική, με κάποιες προϋποθέσεις ωστόσο. Πιο συγκεκριμένα, για να παρακολουθήσει κανείς Live Streaming* σε full screen*, θα πρέπει θα πρέπει να έχει συνδεθεί στην ιστοσελίδα της Bet365 μέσω του κινητού, ή του τάμπλετ του. Έπειτα, όταν επιλέξει το γεγονός που θέλει να παρακολουθήσει, θα υπάρξει κάτω δεξιά στην οθόνη η σχετική ένδειξη για να παρακολουθήσει το γεγονός σε πλήρη οθόνη.

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.