Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Προγνωστικά 9η αγωνιστική Super League

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 3 Ιουνίου 19 17:58 Κατηγορία: Προγνωστικά Super League

Καλησπέρα κόσμε, συνεχίζουμε τυπικά με την 7η αγωνιστική super league. Με τα δικά μου σημεία θα συνεχιστεί η στοιχηματική μας περιπέτεια στην super league. Η εκτίμηση μου είναι πως σε αυτή την αγωνιστική θα δούμε πολλά κλειστά παιχνίδια. Πάμε λοιπόν να δούμε λίγο αναλυτικά ένα ένα τα παιχνίδια για να μπορέσουμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα…

ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Η Λάρισα προσπαθεί να συμμαζευτεί μετά από την χειρότερη εμφάνιση της, όπου δέχτηκε 4 γκολ στα Γιάννινα. Έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μόλις 1 φορά, προβληματίζοντας αμυντικά. Πάντως μετά το διαζύγιο με τον Ντεγκρά, ο Καβουσάκης δεν εμπνέει σιγουριά κάτω από τα δοκάρια…

Ο Πανιώνιος δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ να φανεί απειλητική και πήρε το βαθμό εκτός έδρας. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης είναι πολύ καλά δουλεμένη και στοχεύει και φέτος για την πρώτη πεντάδα και μας δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Εκτιμώ έστω και δύσκολα θα το πάρει το διπλό μέσα στην Λάρισα και θα ατενίσει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία, άρα διπλό.

ΞΑΝΘΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ: Η Ξάνθη παραμένει αήττητη για 4 αγωνιστικές. Η ομάδα φαίνεται να ρολάρει μετά απο τα δύο συνεχόμενα διπλά και η αμυντική λειτουργία δείχνει μία σταθερότητα. Όλα αυτά έχουν αφήσει ικανοποιημένο τον Λουτσέσκου που θα επιδιώξει να πάρει την νίκη και να ανέβει κι άλλο στην βαθμολογία.

Η Κέρκυρα είχε ενέργεια και ουσία στο παιχνίδι της, προηγήθηκε 2-0 της Τρίπολης και διαχειρίστηκε  πολύ σωστά το προβάδισμα της μέσα στην έδρα της. Εκτός έδρας πάντως είναι πολύ αδύναμη και βλέπω δύσκολα ότι μπορεί να πάρει βαθμό ή βαθμούς στην έδρα της Ξάνθης. Εκτιμώ πως ο η Ξάνθη θα πάρει το παιχνίδι και θα επιβεβαιώσει τον άσσο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο Ατρόμητος χωρίς να εντυπωσιάζει πήρε την νίκη απέναντι στον Ηρακλή, σε ένα παιχνίδι που απέκτησε ρυθμό στο τελευταίο ημίωρο. Οι παίκτες βρήκαν την χαμένη ψυχολογία με την έλευση του Κορακάκη, ο οποίος προώθησε τον Ουμπίδες και Τόνσο και έτσι λύθηκε το πρόβλημα στο σκοράρισμα, αφού η ομάδα πονάει στην θέση του φουνταριστού…

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ με ανατροπή και πήρε και το δεύτερο ντέρμπι. Οι ποιοτικές λύσεις στην μεσοεπιθετική  γραμμή ωθούν την ομάδα, αλλά υπάρχει και προβληματισμός αμυντικά καθώς δεν έχει  αξιόπιστες λύσεις στα στόπερ. Το παιχνίδι θα είναι κλειστό και δεν πιστεύω να ανοίξει γιατί ο Ατρόμητος θα παίξει αμυντικά για να πάρει έστω και τον έναν βαθμό. Η επιλογή μου θα είναι under2.5.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ:  Οι πράσινοι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στην Βέροια, οπισθοχώρησαν στο τέλος και έτσι κατάφεραν τα ισοφαριστούν. Ο Στραματσόνι τους έβαλε τις φωνές θέλοντας να τους τονώσει για την συνέχεια που αναμένετε δύσκολη. Δεν χάνεται αυτό το παιχνίδι μιας και πρέπει να πάει στο ντέρμπι δίχως άλλη απώλεια. Υπάρχει έντονος προβληματισμός  για την θέση του τερματοφύλακα.

Ο Ηρακλής στο ντεμπούτο του υπηρεσιακού προπονητή Αμανατίδη υπέκυψε με 1-2 εντός από τον Ατρόμητο. Θα επιδιώξει να αμυνθεί με όλες του τις δυνάμεις μήπως καταφέρει και πάρει έστω ένα βαθμό. Πιστεύω πως ο Παναθηναϊκός θα μπει υποψιασμένος και θα θέλει να τελειώσει το παιχνίδι απο το πρώτο ημίχρονο κάτι το οποίο μπορεί να τα καταφέρει, άρα άσσος από ημίχρονο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Ο Αστέρας δεν είχε ούτε αρχή ούτε τέλος στην Κέρκυρα. Οι απουσίες των Κουρμπέλη και Ιγκλέσιας τον έχουν αποδυναμώσει ανασταλτικά, ενώ υπάρχει προβληματισμός για τον νεοαποκτηθέντα στόπερ Σέφι και σε γενικές γραμμές υπάρχουν πολλά παράπονα για την απόδοση βασικών παικτών.

Ο Λεβαδειακός παρέμεινε αήττητος για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι, είχε τον έλεγχο του αγώνα προηγούμενος με 2-0. Έδειξε να μην επηρεάστηκε απο την αντεπίθεση του Παναιτωλικού στο τέλος και κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς. Εκτιμώ πως δεν θα χάσει στην Τρίπολη και πάμε στοιχηματικά σε έκπληξη, που σημαίνει διπλό ή ισοπαλία για αυτό εγώ θα πρότεινα διπλή ευκαιρία χ2 με τους πιο τολμηρούς να επιλεγούν διπλό σε μεγάλη απόδοση.

ΒΕΡΟΙΑ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Η Βέροια συγκέντρωσε  2 βαθμούς παίζοντας διαδοχικά με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ΠΑΟ. Στο τελευταίο παιχνίδι και μετά το γκολ που δέχτηκε πιέστηκε πολύ, όμως ο τερματοφύλακας Λόπεζ είχε κατεβάσει ρολά. Διαμαρτυρείτε για ένα πέναλτι που δεν της δόθηκε, όμως σταδιακά κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και κατάφερε να ισοφαρίσει τον Παναθηναϊκό και να πάρει τον πολύτιμο βαθμό.

Ο Πλατανιάς δέχτηκε γκολ από στημένη φάση από την Ξάνθη το οποίο έμελλε να είναι και καθοριστικό. Μετά το γκολ πίεσε, όμως δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα της Ξάνθης. Για τέταρτο σερί παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν καταφέρει να βρουν δίχτυα στο πρωτάθλημα και έχει δημιουργηθεί έντονος προβληματισμός στην ομάδα. Το παιχνίδι θα είναι κλειστό με καμία ομάδα από τις δύο να μην θέλει να χάσει και εκτιμώ πως θα συμβιβαστούν με την ισοπαλία.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ο ΠΑΟΚ για ένα φετινό παιχνίδι σπατάλησε πολλές ευκαιρίες και ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με ανατροπή. Πάντως έχει πολλά παράπονα απο την διαιτησία και άφησαν να ευνοηθεί ότι έγινε αλλοίωση του αποτελέσματος. Μέσα στην Τούμπα θα επιδιώξει την νίκη γιατί άλλωστε έχει μείνει πίσω στην βαθμολογία…

Η ΑΕΚ στο ντεμπούτο του Μοράις έδειξε να έχει πρόβλημα στο γκολ και έμεινε στο 0-0 με τον καλά διαβασμένο Πανιώνιο. Ο κόσμος αποδοκίμασε το Μπάγεβιτς και απαιτεί την νίκη μέσα στην Τούμπα. Πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες με τον  κόσμο να πιέζει για νίκη και έχω την εντύπωση πως θα συμβιβαστούν με την ισοπαλία.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ο Παναιτωλικός αφυπνίστηκε στο τελευταίο 20 λεπτο του αγώνα με τον Λεβαδειακό, αλλά ήταν αργά. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0, μείωσε όμως δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Θα προσπαθήσει να πάρει την νίκη και θα το επιδιώξει από την αρχή…

Ο ΠΑΣ με πρωταγωνιστή τον Κόντε που πέτυχε 3 γκολ, έκανε ότι ήθελε την άμυνα της Λάρισας. Με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχει κρατήσει το μηδέν στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια και δείχνει μια σταθερότητα στην άμυνα. Πάει στο Αγρίνιο για να μην χάσει και αξίζει η διπλή ευκαιρία χ2.

 

ΒΕΡΟΙΑ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Χ @ 3.00

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Χ @ 3.30

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: x2  @ 1.85

                                                                                                                                                                                           tebo

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.