Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Σαουθάμπτον – Τσέλσι : Θα κριθεί στις λεπτομέρειες

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 1 Νοεμβρίου 16 22:11 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika premier league

Σαουθάμπτον – Τσέλσι : πολύ επικίνδυνη έξοδος για την Τσέλσι αφού θα παίξει σε μια έδρα όπου ο αντίπαλος ξέρει να την εκμεταλλεύεται πολύ καλά και πολύ δύσκολα φεύγει κανείς με το θετικό αποτέλεσμα. Η Σαουθάμπτον είναι αήττητη έως τώρα στο γήπεδό της με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 4 ματς, χωρίς ωστόσο να έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής κάποιον ισχυρό αντίπαλο. Οπότε το αποψινό παιχνίδι είναι το πρώτο στην έδρα της με αντίπαλο από τις ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία και η πρώτη φορά που το αήττητο κινδυνεύει πραγματικά. 

Η Τσέλσι μπορεί να έχασε στο κύπελλο από την Άστον Βίλα, όμως η κύρια έγνοιά της φέτος είναι η Premier League και εκεί έχει δώσει το περισσότερο βάρος. Οι 3 ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία κέρδισαν χτες, οποότε θα χρειαστεί κι εκείνη να πάρει τους 3 πόντους προκειμένου να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Η αποστολή της είναι δύσκολη, όμως έχει αρκετά ποιοτικούς παίχτες που μπορούν να τη φέρουν σε πέρας.

Το ματς είναι αμφίρροπο και ο τελικός νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι γηπεδούχοι είναι σκληροτράχηλοι εντός, όμως έχουν να αντιμετωπίσουν εκτός από μία φορμαρισμένη ομάδα και τις δικές τους απουσίες παιχτών, οι οποίες σίγουρα κάνουν το έργο του προπονητή πιο δύσκολο. Πιστεύω ότι η Τσέλσι θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και θα πάω με το διπλό, οι αποδόσεις του οποίου λόγω και της δυσκολίας του αγώνα βρίσκονται σε αρκετά υψηλές τιμές.

ΜΟΝΟ 30-10-16
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΤΣΕΛΣΙ 2 2,54 0-2
[divider]
ΤΡΙΑΔΑ 30-10-16
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΡΕΝ – ΜΕΤΣ OVER 1,85 1-0
ΜΟΥΣΚΡΟΝ – ΚΟΡΤΡΑΪΚ OVER 1,80 0-1
ΛΕΒΑΝΤΕ – ΧΕΤΑΦΕ 1 1,87 1-1
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 6,23 stoiximan-mikro

 Harrinio

[btnsx id=”292″]

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.