ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Γιουβέντους – Λυών : προτιμότερο τα γκολ

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 3 Νοεμβρίου 16 01:06 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
stoixima champions league

Γιουβέντους – Λυών : 4η αγωνιστική στον 8ο όμιλο ή αλλιώς στον όμιλο του ”No Goal”, μιας και στον πρώτο γύρο και τα 6 παιχνίδια ήρθαν χωρίς να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Πραγματικά αξιοπρόσεχτο στατιστικό που δείχνει μερικώς και τη συμπεριφορά των ομάδων. Η Γιουβέντους κατάφερε και πήρε μια δύσκολη νίκη στη Γαλλία με 0-1 και τώρα στο γήπεδό της θέλει ακόμη μία που θα της εξασφαλίσει την πρόκριση, ώστε στη συνέχεια να αγωνιστεί με στόχο την κατάληψη και της πρώτης θέσης. Είναι ανώτερη από τη Λυών και θέλει να το αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο. 

Η Λυών δεν είναι η ομάδα του παρελθόντος και δε θα μπορούσε να είναι ανταγωνιστική σε έναν όμιλο με αντιπάλους τη Γιουβέντους και τη Σεβίλλη. Στόχος της είναι η κατάληψη της 3ης θέσης ώστε να συνεχίσει στο Europa League. Οπότε το ματς κόντρα στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ είναι το σπουδαιότερο γι’ αυτήν, και απόψε μάλλον θα επιλέξει να παίξει κλειστά μήπως και καταφέρει να κλέψει κάποια ισοπαλία. Πάντως η αποστολή της είναι εξαιρετικά δύκολη απέναντι σε μία πολύ φορμαρισμένη και ποιοτικότερη ομάδα.

Το ματς έχει φαβορί τη Γιούβε, η οποία αναμένεται να επικρατήσει και μάλιστα σχετικά εύκολα. Πάντως οι αποδόσεις στον άσσο είναι αρκετά μικρές και προτιμότερο είναι να πάμε με στοίχημα για γκολ, προκειμένου να πάρουμε μια πιο συμφέρουσα απόδοση. Το Over επίσης προσφέρεται σε μέτριες τιμές, όμως είναι κάπως λογικό μιας και η Γιουβέντους έχει 6 στα 6 Over στο γήπεδό της στη Serie A και τα 3 από αυτά είναι και Over 3,5. Συνεπώς θα συμβιβαστούμε με κάπως μικρότερη απόδοση στο αποψινό ματς, η οποία πάντως μπορεί να μας αποφέρει κάποιο κέρδος.

ΜΟΝΟ 02-11-16
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΥΩΝ OVER 1,80 1-1
[divider]
ΤΡΙΑΔΑ 02-11-16
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΜΟΝΑΚΟ – ΤΣΣΚΑ 2-3 ΓΚΟΛ 1,97 3-0
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. OVER 3,5 2,15 1-0
ΠΟΡΤΟ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 2-3 ΓΚΟΛ 2,05 1-0
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 8,68 stoiximan-mikro

 Harrinio

[btnsx id=”292″]

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.