Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Προγνωστικά 10η αγωνιστική Super League

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 6 Νοεμβρίου 16 03:32 Κατηγορία: Προγνωστικά Super League

Καλημέρα παίχτες μου, συνεχίζουμε τυπικά με την 8η αγωνιστική super league. Άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις έχει το πρωτάθλημα μας με το μεγάλο ντέρμπι να βρίσκεται στο επίκεντρο. Ευκαιρίες υπάρχουν αρκεί να προσέξουμε και να δούμε το κάθε παιχνίδι με τις ιδιαιτερότητες του…

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΣΤΕΡΑΣ Τ.: Ο ΠΑΣ επικράτησε με ανατροπή στην έδρα του Παναιτωλικού και ανέβηκε στην 3η θέση. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριος, όμως στο δεύτερο με την είσοδο του Μαμπουλού πέτυχε την ανατροπή και έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία…

Ο Αστέρας ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο σκορ και έβαλε τις βάσεις για νίκη επί του Λεβαδειακού. Το παιχνίδι είχε ρυθμό, όμως  στην επανάληψη οι Αρκάδες οπισθοχώρησαν και διαχειρίστηκαν το προβάδισμα. Έκτος έδρας ο Αστέρας μας έχει απογοητεύσει. Θα προτείνω την νίκη του ΠΑΣ λόγω έδρας και ανεβασμένης ψυχολογίας των παικτών. Άσσος.

 

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ: Ο Λεβαδειακός δέχτηκε νωρίς το γκολ στη Τρίπολη, αντέδρασε, έχασε ευκαιρίες. Σε τουλάχιστον 2 περιπτώσεις που βρέθηκε σε θέση βολής ο Μάντζιος δεν τα κατάφερε. Στην επανάληψη οι Αρκάδες οπισθοχώρησαν και δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί.

Η Ξάνθη ενώ δημιουργεί πολλές φάσεις, έχει σημαντικό πρόβλημα στην τελική προσπάθεια. Ο Γιουνές δεν μπορούσε να κάνει τις ευκαιρίες σε γκολ, ενώ απειλήθηκε τουλάχιστον 4 φορές από την Κέρκυρα. Εκτός έδρας δεν χρειάζεται να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τα πηγαίνει καλύτερα. Εκτιμώ πως καμία ομάδα από τις δύο δεν θα την χάλαγε η ισοπαλία.

 

ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Η ΑΕΚ έδειχνε σε όλο τον αγώνα ότι είχε τον έλεγχο και μπορούσε να διαχειριστεί τον ΠΑΟΚ. Επιθετικά άγγιξε το γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και είχε και ένα δοκάρι στο δεύτερο. Όλα έδειχναν ότι το ντέρμπι θα έληγε ισόπαλο, όμως η εστία της παραβιάστηκε στο 94΄. Δίκαια φωνάζουν για την διαιτησία, αφού το γκολ ξεκίνησε από ανύπαρκτο  κόρνερ.

Ο Ατρόμητος περιόρισε το Μιλιβόγιεβιτς, Μάρτινς στο κέντρο του Ολυμπιακού, πίεσε από τα άκρα, όμως ξόδεψε ευκαιρίες. Δέχτηκε γκολ και δεν κατάφερε να αντιδράσει. Έντονα παράπονα για την διαιτησία και αλλοίωση αποτελέσματος υποστηρίζουν στο Περιστέρι. Αμφίρροπο παιχνίδι και η αρχική μου εκτίμηση είναι το N/G αλλά επειδή η απόδοση είναι πολύ μικρή, λέω να ρισκάρω στην ισοπαλία Χ.

 

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ: Προβλημάτισαν οι Αγρινιώτες παρότι προηγήθηκαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός δεν βρήκε απαντήσεις στις κινήσεις του ΠΑΣ και φυσιολογικά δέχτηκε 2 γκολ . Ανατροπή και ήττα λοιπόν για τους γηπεδούχους μέσα στην έδρα τους.

Η Λάρισα ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς επί του Πανιωνίου και έτσι στο ημίωρο που οι ομάδες έμειναν με 10 παίκτες οπισθοχώρησε. Έκλεισε τους διαδρόμους με επιτυχία και έβαλε 2 γκολ με φάουλ. Παρά την νίκη ο Κούγιας απέλυσε τον Αναστασιάδη και άφησε αιχμές για τις επιλογές του. Αναλαμβάνει ο Τσιώλης ο οποίος επιστρέφει μετά απο 4 μήνες. Ο Παναιτωλικός καίγεται για βαθμούς και η Λάρισα δεν δείχνει να τα πηγαίνει τόσο καλά εκτός έδρας .Η επιλογή μου είναι ο Άσσος.

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΟΚ: Ο Πανιώνιος δέχτηκε νωρίς γκολ και έμεινε με 10 παίκτες στην Λάρισα. Απέκτησε σταδιακά την κατοχή, όμως αδυνατούσε να φανεί απειλητικός έτσι δέχτηκε 2 γκολ από φάουλ. Είχε πολλά παράπονα απο την διαιτησία…

Ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή, όμως δεν δημιούργησε ευκαιρίες σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Πάλι μειονεκτούσε στην τελική προσπάθεια και απειλήθηκε και δύο φορές απο την ΑΕΚ. Ευτύχησε να βάλει γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και να πάρει την νίκη. Και με τις δύο ομάδες να αδυνατούν στην τελική προσπάθεια για γκολ θα επιλέξω το no goal.

 

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΒΕΡΟΙΑ: Η Κέρκυρα παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι στο Αγρίνιο. Σπατάλησε πολλές ευκαιρίες στην Ξάνθη αλλά με καλή λειτουργία της άμυνας, κράτησε ανέπαφη την εστία της για τρίτο φετινό παιχνίδι.

Η Βέροια έπειτα από ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις έμεινε στο 0-0 με το Πλατανιά. Φάνηκε επηρεασμένη από το μεσοβδόμαδο  ταξίδι  στην Τρίπολη για το κύπελλο όσο και από τις απουσίες της. Παιχνίδι δύσκολο γιατί και οι δύο ομάδες έχουν τα σκαμπανεβάσματα τους  αλλά θα πάμε με την λίγο πιο σταθερή ομάδα όπου είναι η Κέρκυρα. Άσσος…

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Ο Ολυμπιακός μπλοκαρίστηκε στο Περιστέρι, έπασχε αμυντικά και παρόλο που απειλήθηκε αρκετά, οι προσπάθειες του είχαν ουσία και κατάφερε να πάρει την νίκη. Έβαλε το γκολ και το διαχειρίστηκε σωστά έως το τέλος του παιχνιδιού. Ο κόσμος θέλει την νίκη όσο τίποτα άλλο και αναμένετε κατάμεστο το Καραΐσκάκη.

Για άλλο ένα παιχνίδι ο Παναθηναϊκός είχε την υπεροχή με τον Ηρακλή, όμως  πάλι έβγαλε προβλήματα στο γκολ. Καθάρισε με 2 γκολ μέσα σε 4 λεπτά με την είσοδο του Εμποκού να αποδεικνύεται καθοριστική. Μετά το 2 γκολ έκανε συντήρηση δυνάμεων. Το απόλυτο ντέρμπι κάτι που δείχνει ότι και τα τρία σημεία μπορεί να έρθουν, θα ποντάρω στις ευάλωτες άμυνες και των δύο και η επιλογή μου είναι το goal/goal.

Ειδικά στοιχήματα για το ντέρμπι από τον Stoiximan

 

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ο Ηρακλής άντεξε ένα ημίχρονο απέναντι στον ανώτερο Παναθηναικό. Οι παίκτες αντέδρασαν μετά το τέλος του αγώνα στην ομιλία του τεχνικού τους Αμανατίδη, ο οποίος παραιτήθηκε. Ανέλαβε ο Παντελίδης. Στην ομάδα πάντως επικρατεί ένα χάος.

Ο Πλατανιάς έπειτα από ένα κακό παιχνίδι έμεινε στο μηδέν με την Βέροια. Ταλαιπωρήθηκε η αποστολή στην επιστροφή στα Χανιά, φτάνοντας στο προορισμό της το απόγευμα της Δευτέρας. Μετρά 3 ισοπαλίες συνολικά με τον Ηρακλή και όλες 0-0. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει με ισοπαλία και θα παραμείνει ισοπαλία.

 

Οι επιλογές μου :

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΞΑΝΘΗ : G/G @ 2.12  (1-1)

ΑΕΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Χ @  4.20  (2-2)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: G/G @ 2.15


Κ Α Λ Η   Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α . . .

tebo

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.