ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Ντέρμπι κορυφής Μάντσεστερ Σίτι-Άρσεναλ με Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson (31/3)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 31 Μαρτίου 24 14:35 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο «Etihad» η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Άρσεναλ στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της Premier League.

Ένα μεγάλο παιχνίδι που μπορεί να παίξει πολύ μεγάλο ρόλο στην κούρσα για την πρώτη θέση. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο ματς, ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι προσφέρεται το 1,90** και το διπλό της Άρσεναλ πληρώνει στο 3,86** στην πλατφόρμα της Betsson. Επίσης, είναι διαθέσιμη και το εργαλείο Bet Builder, ένας συναρπαστικός τρόπος στοιχηματισμού που συμβάλλει στην ενίσχυση των αποδόσεων.

Τα στατιστικά Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ μας προϊδεάζουν για ένα από τα κορυφαία ματς της σεζόν. Η 3η Μάντσεστερ Σίτι έχει ρεκόρ 19-6-3 με 63-28 γκολ (10-4-0, 34-12 γκολ – εντός έδρας) και η 1η Άρσεναλ έχει 20-4-4 με 70-24 τέρματα (9-2-3, 34-11 γκολ – εκτός έδρας).

cta_box_bg
Για να μάθεις περισσότερα για την προσφορά* θα χρειαστεί να πατήσεις εδώ! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άρσεναλ έχει νικήσει στα δύο ματς που έδωσε αυτή τη σεζόν κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι. Στο Community Shield στα πέναλτι και στο πρωτάθλημα με 1-0. Πριν από αυτά τα ματς η Μάντσεστερ Σίτι μετρούσε 8 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, έχει νικήσει στα 8 τελευταία παιχνίδια τους στην έδρα της και δεν έχει χάσει στο γήπεδό της από την Άρσεναλ από το 2015.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι αήττητη εδώ και 22 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με 19 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι «ζωντανή» σε όλους τους μεγάλους θεσμούς και μια από τις δυνατές διεκδικήτριες της Premier League, του Champions League και του FA Cup. Ο Απρίλιος θα είναι ένας πολύ απαιτητικός μήνας για εκείνη, αλλά στο εσωτερικό της υπογραμμίζουν πως βλέπουν κάθε ματς ξεχωριστά και αντιλαμβάνονται πως κάθε στραβοπάτημα σημαίνει και απώλεια του τίτλου στη διοργάνωση που συμμετέχουν.

Η Άρσεναλ πάει στο ματς μετρώντας τέσσερις συνεχόμενες νίκες με τελευταία επιτυχία την πρόκριση στους «8» του Champions League επί της Πόρτο στα πέναλτι. Εκείνο το ματς αποτέλεσε μια πολύ σημαντική ενίσχυση της αυτοπεποίθησης ενόψει της συνέχειας κι ένα ακόμη δείγμα της εξέλιξής της ως ομάδα. Την περασμένη σεζόν τέτοια εποχή άρχισε να καταρρέει με αποτέλεσμα να χάσει το πρωτάθλημα που έμοιαζε δικό της. Τώρα, θέλει να δείξει πως έμαθε.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το Over 6,5 στις κάρτες στο ματς πληρώνει 3,40** (από 3,10)..

Για την κορυφή η ΑΕΚ και την επιστροφή ο Ολυμπιακός

Στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ που ηγείται της κούρσας του πρωταθλήματος υποδέχεται τον Ολυμπιακό που ψάχνει να μπει και πάλι στο σωστό μονοπάτι μετά από την ήττα του στην πρεμιέρα. Στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός τα προγνωστικά έχουν φαβορί, καθώς η Ένωση πηγαίνει στην αναμέτρηση πρώτη στη βαθμολογία με 62 βαθμούς ρεκόρ 18-8-1 και 64-25 γκολ (10-3-0, 32-9 γκολ – εντός έδρας). Τα στατιστικά αν μη τι άλλο υπογραμμίζουν τη δύναμη της ΑΕΚ εντός έδρας όπου είναι η μοναδική ομάδα χωρίς ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός έχει 18-3-6 με 59-27 τέρματα (8-3-2, 22-11 γκολ – εκτός έδρας) και είναι 4ος με 57 πόντους. Ο άσος της ΑΕΚ πληρώνει στο 1,82** με το διπλό του Ολυμπιακού να προσφέρεται στο 4,25** στην πλατφόρμα της Betsson.. Διαθέσιμο στο συγκεκριμένο ματς είναι και το Bet Builder που δίνει μια διαφορετική εμπειρία στοιχηματισμού.

Η πρόσφατη παράδοση στο ζευγάρι ΑΕΚ – Ολυμπιακός έχει τη δική της ιδιαιτερότητα: Ενώ η ΑΕΚ δεν έχει εντός έδρας νίκη επί του Ολυμπιακού στις 3 τελευταίες συναντήσεις τους (0-2-1) στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο σύνολο, παραμένει αήττητη στα 4 τελευταία μεταξύ τους (2-2-0).

Η ΑΕΚ άρχισε τα play – offs με άνετη νίκη επί της Λαμίας με σκορ 4-0 εκτός έδρας. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα είναι αήττητη εδώ και εννιά αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα (7-2-0). Ο Ολυμπιακός πριν από τη διακοπή έδειξε τα δύο πρόσωπά του. Υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 4-1 στο α’ ματς των «16» του Europa Conference League. Ακολούθησε η ήττα με ανατροπή και σκορ 3-1 από τον Παναθηναϊκό και πάλι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τα play – offs της Super League. Κι εκεί που υπήρχε η απειλή να τον πάρει από κάτω έβγαλε τον καλύτερο εαυτό του και θριάμβευσε με 6-1 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην παράταση, κάνοντας μια από τις πιο επικές ανατροπές στην ιστορία των ευρωπαϊκών κυπέλλων και πέρασε στους «8» όπου θα παίξει με τη Φενέρμπαχτσε.

Για το ποιος θα αναδειχθεί νικητής της Super League προσφέρονται σούπερ αποδόσεις. Η ΑΕΚ στο 2,00** με τον Ολυμπιακό στο 7,50** κι ανάμεσα τους ο Παναθηναϊκός με 4,50** και ο ΠΑΟΚ με 5,00** στην πλατφόρμα της Betsson..

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Ανοιχτοί λογαριασμοί με Bet Builder στην Betsson

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός που μπήκε πολύ δυνατά στη διαδικασία με τη νίκη 3-1 κόντρα στον Ολυμπιακό θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του προκειμένου να ανέβει δεύτερος καθώς βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ψάχνει αντίδραση.

Οι δύο ομάδες έχουν ανοικτούς λογαριασμούς από το Κύπελλο Ελλάδας Betsson και το ματς Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ προσφέρει σούπερ αποδόσεις. Χαρακτηριστικά, ο άσος του Παναθηναϊκού δίνεται στο 2,12** και το διπλό του ΠΑΟΚ φτάνει στο 3,45** στην πλατφόρμα της Betsson.. Επιπλέον, στην αναμέτρηση είναι ενεργό το Bet Builder που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην αγωνιστική τρίτος με 59 βαθμούς και ρεκόρ 18-5-4 με 65-22 γκολ (9-3-1, 33-8 γκολ – εντός έδρας), ενώ ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος με 60 πόντους και ρεκόρ 19-3-5 με 66-22 τέρματα (9-1-3, 34-13 γκολ – εκτός έδρας). Ο Παναθηναϊκός νίκησε στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις του με τον ΠΑΟΚ, αμφότερες για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson αυτή τη σεζόν – η μια με 1-0 στην Τούμπα, η άλλη στα πέναλτι στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Ο ΠΑΟΚ, πάλι, παρέμεινε αήττητος κόντρα στον Παναθηναϊκό στα ματς της κανονικής περιόδου της Super League 2023-24 (2-2 εκτός, 2-1 εντός). Στα τελευταία 10 παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις ο Παναθηναϊκός έχει 4 νίκες, ο ΠΑΟΚ 3 και άλλα τόσα ματς έληξαν ισόπαλα.

Ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα επιβλήθηκε με 3-1 του Ολυμπιακού στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και μάλιστα κάνοντας ανατροπή. Εκείνο το αποτέλεσμα ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή του και την πίστη του πως μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά και το Κύπελλο Ελλάδας Betsson και να ολοκληρώσει τη σεζόν με νταμπλ. Είναι αήττητος εδώ και δέκα επίσημα παιχνίδια με επτά νίκες και τρεις ήττες. Η τελευταία ήττα του; Τον περασμένο Ιανουάριο με 2-1 στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στη διαδικασία των play – offs με εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Άρη και τώρα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να μη χάσει κι άλλο έδαφος στην κούρσα του τίτλου. Έπειτα από εκείνο το ματς, πάντως, έδειξε το μέταλλό του καθώς διέλυσε με 5-1 τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στους «8» του Europa Conference League. Κι ενώ έχει στο μυαλό του και τα ματς με την Κλαμπ Μπριζ, προηγούνται οι τρεις αναμετρήσεις που έχει μπροστά του για τη Super League που ενδεχομένως να κρίνουν και το μέλλον του στο πρωτάθλημα.

Το στοίχημα στη Super League κόβει την ανάσα. Τέσσερις ομάδες διεκδικούν τον τίτλο και το ματς Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ έχει τον «αέρα» τελικού. Αυτό σημαίνει πως θέλουν τη νίκη πάση θυσία και δεν αποκλείεται να ρισκάρουν για να την πάρουν. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται στο 1,83** στην πλατφόρμα της Betsson., σημειώνοντας ότι αυτή τη σεζόν τρία από τα τέσσερα παιχνίδια τους είχαν goal/goal αποτελέσματα.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.