Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Άιντραχτ Φρ. – Κολωνία : ομάδες που σκοράρουν

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 6 Νοεμβρίου 16 03:26 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Προγνωστικά Γερμανίας

Άιντραχτ Φρ. – Κολωνία : αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι για την 10η αγωνιστική στην Bundesliga, με την Άιντραχτ να υποδέχεται την έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής. Κι αυτό γιατί κανείς δεν περίμενε ότι η Κολωνία θα πραγματοποιήσει μία τόσο καλή χρονιά και θα βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία. Έχει μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα και 18 βαθμούς και βρίσκεται πάνω από Ντόρτμουντ, Λεβερκούζεν και Σάλκε. Αυτό από μόνο του δείχνει τη δυναμική της ομάδας και σίγουρα δε θα πάει για τουρισμό απόψε στη Φρανκφούρτη.

Η Άιντραχτ πραγματοποιεί εξίσου καλή σεζόν, αν αναλογιστούμε τα περσινά όπου σώθηκε στα μπαράζ. Έχει 15 βαθμούς, βρίσκεται στην 7η θέση και αν συνεχίσει έτσι τότε θα έχει μια αρκετά ήσυχη χρονιά. Πάντως το κοινό της είναι απαιτητικό και ενθουσιώδες και ειδικά στα εντός έδρας ματς τη βλέπουμε να αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο και να είναι αήττητη μέχρι στιγμής, έχοντας 2 νίκες και 2 ισοπαλίες. Οπότε και απόψε την περιμένουμε να κινηθεί σε ανάλογους ρυθμούς, πιέζοντας δηλαδή τον αντίπαλο και κυνηγώντας τη νίκη.

Το ματς δεν έχει ξεκάθαρο φαβορί αφού και οι δύο ομάδες μοιάζουν ικανές να πάρουν τους 3 βαθμούς. Προτιμότερο είναι να πάμε με στοίχημα για γκολ, μιας και οι δύο έχουν ευχέρεια στο σκοράρισμα και όπως όλα δείχνουν θα παίξουν για τη νίκη και όχι παιχνίδι σκοπιμότητας. Με βάση τις αποδόσεις το Over έχει αξία και με αυτό το σημείο θα πάω σήμερα.

ΜΟΝΟ 05-11-16
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΚΟΛΩΝΙΑ OVER 2,08 1-0
[divider]
ΤΡΙΑΔΑ 05-11-16
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΡΑΝΤΕΡΣ – ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ OVER 2,02 2-1
ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΜΟΥΡΘΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ 1,97 0-1
ΜΟΝΑΚΟ – ΝΑΝΣΙ OVER 1,91 6-0
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,60 stoiximan-mikro

 Harrinio

[btnsx id=”292″]

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.