Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Betsson: Σούπερ Ειδικά αγωνιστικής και Ενισχυμένα Παρολί στο ελληνικό πρωτάθλημα! (6/4)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 9 Απριλίου 24 13:53 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών
Betsson: Σούπερ Ειδικά αγωνιστικής και Ενισχυμένα Παρολί στο ελληνικό πρωτάθλημα! (6/4)

Το ελληνικό πρωτάθλημα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και σε play off και play out γίνεται ένας απίστευτος χαμός.

Ποιος θα πάρει την κούπα; Ποιος θα δει την επόμενη σεζόν να ξεκινάει από την Super League 2;

Τα πάντα φαίνονται ως ανοιχτά και στην Betsson είμαστε εδώ για να σου κάνουμε ακόμα πιο διασκεδαστικό το παιχνίδι σου, προσφέροντας σου κορυφαία γκανιότα στα μακροχρόνια του ελληνικού πρωταθλήματος, Ενισχυμένα Παρολί όπως και ειδικά αγωνιστικής!

Για να γίνουμε όμως και πιο συγκεκριμένοι…

ΝΕΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕ PLAY OFF ΚΑΙ PLAY OUT

Με την 4η αγωνιστική των play off να είναι προ των πυλών, στην Betsson βρίσκεις την επιλογή να μπουν πάνω από 8,5 goal συνολικά στα τρία ματς που γίνονται την Κυριακή 7 Απριλίου σε απόδοση 2,60!

Επίσης έχει τη δυνατότητα να τοποθετήσεις στο δελτίο σου και την επιλογή του Over 18,5 κάρτες στα παιχνίδια των play off που είναι στο 2,50.

cta_box_bg
ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι γίνεται όμως για την υπόθεση των play out; Το να μπουν πάνω από 11,5 goal στα ματς της 3η αγωνιστικής τους μπορείς να το βρεις στο 2,50! Μάλιστα υπάρχει και η δυνατότητα να συνδυάσεις τα παιχνίδια των play off με τα play out.

Δηλαδή να μπουν στο σύνολο πάνω από 19,5 goal σε 7 παιχνίδια δίνεται στην Betsson σε απόδοση 2,50!

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΑ ΠΑΡΟΛΙ ΣΕ PLAY OFF KAI PLAY OUT

Βέβαια στην Betsson ανακαλύπτεις και νέες προκλήσεις. Μία από αυτές είναι και τα Ενισχυμένα Παρολί δελτία που τα έχεις έτοιμα για να τα τοποθετήσεις στο δελτίο σου.

Έτσι στα play out της Super League επιλέγεις ένα έτοιμο παρολί με επιλογή Over 0,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο των Ατρόμητος-Πανσερραϊκός, Παναιτωλικός-Βόλος, Αστέρας Τρίπολης-Κηφισιά και ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα που από 4,27 το βρίσκεις στο 4,90!

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Στην πλευρά των play off της Super League μπορείς να βρεις την τριάδα Λαμία-Ολυμπιακός Over 2,5 goal + Άρης-Παναθηναϊκός over 2,5 goal + AEK-ΠΑΟΚ Over 2,5 goal από 6,26 στο 7,00!

Τέλος, στην Betsson υπάρχει Σούπερ Ενίσχυση σε παρολί με παίκτες. Πιο συγκεκριμένα το Να σκοράρουν οποιαδήποτε στιγμή ο Ελ Καμπί στο ματς Λαμία-Ολυμπιακός και ο Ιωαννίδης στο Άρης-Παναθηναϊκός είναι από 5,18 στο 5,70!

Betsson, ένα στοίχημα κάνει την διαφορά!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

** Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.