Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Νιούελς Ολντ Μπόις-Μπόκα Τζούνιορς με Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson (6/4)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 9 Απριλίου 24 13:53 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών
Νιούελς Ολντ Μπόις-Μπόκα Τζούνιορς με Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson (6/4)

Στο «Estadio Marcelo Alberto Bielsa» η Νιούελς Ολντ Μπόις κοντράρεται με την Μπόκα Τζούνιορς (23:00) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του δεύτερου γκρουπ για το Copa de la Liga Αργεντινής.

Πρόκειται για ματς με μεγάλη βαθμολογική σημασία καθώς οι δύο ομάδες επιδιώκουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του θεσμού. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα σε πληθώρα αγορών.

Οι αποδόσεις είναι σχετικά μοιρασμένες στο ματς, με τον άσο της Νιούελς Ολντ Μπόις στο 2,62** και το διπλό της Μπόκα Τζούνιορς στο 2,92** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο παιχνίδι είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό. Να σημειώσουμε πως η Betsson είναι περήφανη χορηγός της Μπόκα Τζούνιορς.

cta_box_bg
Για να μάθεις περισσότερα για την προσφορά* θα χρειαστεί να πατήσεις εδώ! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Νιούελς Ολντ Μπόις – Μπόκα Τζούνιορς τα προγνωστικά προϊδεάζουν για μια μεγάλη μάχη ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του δεύτερου γκρουπ του Copa de la Liga Αργεντινής. Τα στατιστικά των δύο κλαμπ είναι πολύ καλά. Η Νιούελς Ολντ Μπόις έχει ρεκόρ 6-3-3 με 12-11 γκολ και 2-2-2 με 4-7 τέρματα εντός έδρας, ενώ η Μπόκα Τζούνιορς στέκεται στο 5-4-2 (απομένει να μάθει την τύχη του ματς με την Εστουδιάντες που διεκόπη) με 16-10 γκολ και 1-2-2 με 4-4 τέρματα εκτός έδρας.

Πλούσια είναι η παράδοση στο Νιούελς Ολντ Μπόις – Μπόκα Τζούνιορς κατά την οποία καταγράφονται 43 νίκες της Νιούελς Ολντ Μπόις, 48 ισοπαλίες, 68 νίκες της Μπόκα Τζούνιορς.

Η Νιούελς Ολντ Μπόις βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση αυτή την περίοδο. Μετράει έξι σερί επίσημα παιχνίδια αήττητη με τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες σε αυτό το διάστημα, ενώ σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε – συμπεριλαμβανομένων των τριών πιο πρόσφατων – κράτησε το μηδέν στην εστία της. Θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της προκειμένου να κάνει βήμα προς την εξασφάλιση θέσης στον επόμενο γύρο του τουρνουά.

Η Μπόκα Τζούνιορς επίσης έχει ανεβάσει στροφές με τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τελευταία τέσσερα επίσημα παιχνίδια της. Προέρχεται από εκτός έδρας 0-0 σε αντίξοες συνθήκες υψομέτρου κόντρα στη Νασιονάλ Ποτοσί στη Βολιβία για τη φάση των ομίλων του Copa Sudamericana τα ξημερώματα της Πέμπτης (4/4). Λόγω του φορτωμένου προγράμματος σ’ εκείνο το ματς ο προπονητής Ντιέγκο Μαρτίνες έκανε ευρύ ροτέισον ώστε να έχει φρέσκους κάποιους από τους βασικούς του ενάντια στη Νιούελς Ολντ Μπόις.

Για την Μπόκα Τζούνιορς το ματς είναι ξεχωριστό. Στις 3 Απριλίου ο σύλλογος γιόρτασε τα 119α γενέθλιά του και το έκανε παρουσιάζοντας μια νέα φανέλα που τιμά την ένδοξη ιστορία του, αλλά και τη σύνδεσή του με τα χρώματα της σουηδικής σημαίας που έχει ενστερνιστεί και φυσικά αποτελεί τη χώρα προέλευσης της Betsson, η οποία είναι και επίσημος χορηγός του συλλόγου από τον Ιούνιο του 2023.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Betsson, Γιέσπερ Σβένσον, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το λανσάρισμα, δηλώνοντας: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη σουηδική μας κληρονομιά, καθώς και για τη συνεργασία μας με την Μπόκα Τζούνιορς μέσω των κοινών μπλε και κίτρινων χρωμάτων μας αλλά και της αμοιβαίας αγάπης για το ποδόσφαιρο. Αυτή η πρωτοβουλία ενισχύει τους δεσμούς μας. Ως χορηγοί της Μπόκα, είμαστε ενθουσιασμένοι που θα πυροδοτήσουμε το πάθος των φιλάθλων και των παικτών με τη νέα μας φανέλα, υπενθυμίζοντας την κοινή μας ιστορία και τις αξίες μας».

cta_box_bg
ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Νιούελς Ολντ Μπόις – Μπόκα Τζούνιορς το στοίχημα των δύο ομάδων στο αγωνιστικό σκέλος είναι ουσιαστικά ίδιο. Θέλουν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και παράλληλα να ελέγξουν τις αντεπιθέσεις της αντιπάλου, αλλά και να παραμείνουν προσηλωμένες αμυντικά σε σετ παιχνίδι. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, η Νιούελς Ολντ Μπόις δεν υπολογίζει στον βασικό χαφ Φερνάντες, την στιγμή που η Μπόκα Τζούνιορς δεν έχει στο μάξιμουμ τους Καβάνι (βασικός στράικερ), Μπλοντέλ (βασικός αμυντικός) και άλλους αν και από την άλλη ο κόουτς Μαρτίνες βλέπει να επιστρέφουν παίκτες που το προηγούμενο διάστημα δεν υπολόγιζε.

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το ακριβές σκορ πρώτου ημιχρόνου 0-1 προσφέρεται σε απόδοση 5,50** (από 5,00) και η νίκη της Μπόκα Τζούνιορς με γκολ και από τις δύο ομάδες στο παιχνίδι πληρώνει 4,75** (από 4,33).

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.