Το Πάσχα ήρθε... νωρίτερα στη FONBET!
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE: LEG250
  • 150 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός : ντέρμπι αιωνίων – Ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 7 Νοεμβρίου 16 00:46 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
olympiakos-panathinaikos

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός : μεγάλο ντέρμπι απόψε στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και όπως είναι λογικό αναμένεται να προσελκύσει όλα τα ποδοσφαιρόφιλα βλέμματα. Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει και έχει ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση που διαμορφώθηκε στην αρχή της σεζόν με τις κακές εμφανίσεις και τα άσχημα αποτέλεσματα, και ενώ έμοιαζε η ομάδα με το μεγαλύτερο αγωνιστικό πρόβλημα είναι πλέον η μοναδική ομάδα από τις μεγάλες που δε βρίσκεται σε κρίση. Όχι ότι έχει βελτιώσει τα αμυντικά του προβλήματα, τα έχει καλύψει όμως με τις επιθετικές του επιδόσεις αφού καταφέρνει σιγά-σιγά και παίρνει πράγματα από όλο και περισσότερους παίχτες από τη μέση και μπροστά.

Ο Παναθηναϊκός αν και έδειχνε μέχρι πριν ένα μήνα μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα, βραχυκύκλωσε ξαφνικά και πλέον έχει μπει σε επικίνδυνες περιπέτειες. Κι αυτό γιατί οι συνεχείς γκέλες έχουν φέρει αναστάτωση στους οπαδούς, με αποκορύφωμα την εντός έδρας τριάρα που δέχτηκε από τη Σταντάρ Λιέγης την Πέμπτη. Πλέον το αποψινό ματς μοιάζει οριακό για τους παίχτες και αυτή η μεγάλη πίεση ίσως να έχει εντελώς αρνητικά αποτελέσματα, μιας και λείπουν οι μεγάλοι ηγέτες που μπορούν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Συν τοις άλλοις θα απουσιάσει και ο Μπεργκ λόγω τραυματισμού, αφαιρώντας ίσως το μοναδικό αξιόπιστο επιθετικό όπλο από τους πράσινους. Όπως και νά ‘χει κι άλλο στραβό αποτέλεσμα δεν συγχωρείται, και θα χρειαστεί πολύ μεγάλο πάθος από όλους απόψε.

Το ματς έχει φαβορί τον Ολυμπιακό και λόγω έδρας αλλά και λόγω ψυχολογίας. Οι ερυθρόλευκοι έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να κερδίζουν όταν οι περιστάσεις το απαιτούν και αυτό θα επιδιώξουν και σήμερα, γνωρίζοντας ότι αν τα καταφέρουν θα ρίξουν σε βαθιά κρίση τον αιώνιο αντίπαλο. Πάντως το παιχνίδι αναμένεται να έχει πολύ μεγάλη πίεση για όλους και η πίεση ως γνωστόν οδηγεί σε λάθη. Οπότε προτιμότερο είναι να πάμε με στοίχημα για γκολ, όπου και οι αποδόσεις βρίσκονται σε πολύ καλές τιμές. Πιστεύω ότι όσο κι αν θα ήθελαν οι ομάδες ένα παιχνίδι τακτικής θα δούμε αρκετά γκολ στο ντέρμπι και θα πάω με το συγκεκριμένο Over, οι αποδόσεις του οποίου μπορούμε να πούμε ότι βρίσκονται σε συμφέρουσες τιμές.

ΜΟΝΟ 06-11-16
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ OVER 2,17 3-0
[divider]
ΤΡΙΑΔΑ 06-11-16
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΜΠΕΤΙΣ OVER 1,95 2-0
ΠΟΡΤΟ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2-3 ΓΚΟΛ 1,97 1-1
ΑΛΚΜΑΑΡ – ΑΓΙΑΞ 2 1,88 2-2
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,22 stoiximan-mikro

 Harrinio

[btnsx id=”292″]

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.