Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Betsson: Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ για την 5η θέση (12/4)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 12 Απριλίου 24 14:00 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών
Betsson: Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε στο ΣΕΦ για την 5η θέση (12/4)

Στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός που «σφράγισε» το εισιτήριό του για τα play – offs έχει ακόμη ελπίδες για να πάρει το πλεονέκτημα έδρας, αν κι αυτό δεν εξαρτάται μονάχα από εκείνον. Σε κάθε περίπτωση θέλει να κλείσει με νίκη απέναντι σε μια δυνατή ομάδα που επίσης έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στα προημιτελικά. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στο Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε οι αποδόσεις δίνουν τον πρώτο λόγο στην ελληνική ομάδα. Χαρακτηριστικά, ο άσος του Ολυμπιακού προσφέρεται στο 1,54** με το διπλό της Φενέρμπαχτσε να τοποθετείται στο 2,45** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το σπουδαίο ματς είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που ανοίγει την πόρτα σ’ ένα διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού, ενώ κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην τελευταία αγωνιστική 5ος με ρεκόρ 21-12 και τρεις συνεχόμενες νίκες, την στιγμή που η Φενέρμπαχτσε στέκεται στην 6η θέση με 20-13 κι έχει υποστεί δύο ήττες στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του θεσμού. Πέρα από τα στατιστικά, υπάρχει και η παράδοση με τον Ολυμπιακό να μετράει πέντε νίκες στις οκτώ πιο πρόσφατες συναντήσεις του με τον τουρκικό σύλλογο.

cta_box_bg
ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ BETSSON! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, πάει στο ματς γνωρίζοντας πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του για να αποκτήσει πλεονέκτημα έδρας στα play – offs, αλλά έχει πίστη στον εαυτό του και άλλωστε δεν θα ήταν η πρώτη φορά που θα αψηφούσε τις προβλέψεις αυτή τη σεζόν. Το δεδομένο είναι πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται σε καλή κατάσταση επιθετικά. Μετράει έξι σερί νίκες μεταξύ της Basket League και της Euroleague και σε πέντε από αυτές έβαλε 80+ πόντους. Προέρχεται από εντός έδρας νίκη με 91-83 επί του Περιστερίου για το ελληνικό πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή (7/4).

Τα σενάρια που απασχολούν τον Ολυμπιακό

  • 3η θέση: Με νίκη επί της Φενέρμπαχτσε και ήττες των Μονακό και Παναθηναϊκού.
  • 4η θέση: Με νίκη επί της Φενέρμπαχτσε και νίκες των Μονακό και Άλμπα Βερολίνου.
  • 5η θέση: Με νίκη επί της Φενέρμπαχτσε και νίκη του Παναθηναϊκού.
  • 6η θέση: Με ήττα από τη Φενέρμπαχτσε.

Στο πλαίσιο των σεναρίων υπάρχουν και δύο περιπτώσεις όπου θα μπορούσε να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, αν και αυτά μοιάζουν ακραία, αφού προϋποθέτουν ήττα του Παναθηναϊκού από την Άλμπα Βερολίνου.

Από την πλευρά της, η Φενέρμπαχτσε ψάχνει αντίδραση καθώς υπέστη δύο απανωτές ήττες από την Αναντολού Εφές. Αρχικά με 82-80 εντός έδρας για τη Euroleague κι έπειτα με 90-80 και πάλι μπροστά στο κοινό της για το πρωτάθλημα Τουρκίας την περασμένη Δευτέρα (8/4). Οπότε καλείται να βρει αγωνιστικές λύσεις, αλλά και ψυχολογικές μιας και το κλίμα δεν μοιάζει να είναι το καλύτερο στο εσωτερικό της. Κι όλα αυτά σε συνδυασμό με το γεγονός πως εκτός έδρας στη Euroleague είναι ασταθής.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να παρουσιάσουν την καλύτερη βερσιόν του εαυτού τους. Στα τελευταία ματς ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, είχε παράπονα από τους παίκτες του για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, ενώ από την άλλη μεριά ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για τη χαμηλή απόδοση και στις δύο πλευρές του παρκέ. Γι’ αυτό και τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και τη Φενέρμπαχτσε έχουν μεγάλη βαρύτητα οι συνθέσεις. Ο Ολυμπιακός δεν έχει στο μάξιμουμ τους ψηλούς Πετρούσεφ και Μιλουτίνοφ, ενώ η Φενέρμπαχτσε δεν έχει τον γκαρντ Νέτο και παρουσιάζουν προβλήματα φυσικής κατάστασης κι άλλοι παίκτες της.

Η regular season της Euroleague ολοκληρώνεται και το στοίχημα για τις ομάδες είναι μεγάλο. Ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα και αμφότερες θέλουν τη νίκη, ενώ σαφώς κι έχουν βλέψεις για να φτάσουν στο Final 4 του Βερολίνου και να διεκδικήσουν το τρόπαιο. Το να κατακτήσει ο Ολυμπιακός την κούπα δίνεται στο 10,00** και η Φενέρμπαχτσε προσφέρεται στο 11,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.