Σούπερ προσφορά* από την Betsson
  • ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Βόλος – Ατρόμητος κανάλι ▶️ Που μπορώ να το δω

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 13 Απριλίου 24 14:13 Κατηγορία: Live Streaming Αγώνες

Ο Bόλος υποδέχεται στο Πανθεσσαλικό τον Ατρόμητο (17:30) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Playout της Stoiximan Super League.

Σε ένα παιχνίδι που έχει ενδιαφέρον κυρίως για τους γηπεδούχους, ο Βόλος καλείται να αποδείξει πως βρίσκεται σε εξαιρετική περίοδο φόρμας μετά το 3 στα 3 στις πρώτες ισάριθμες αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι επιθυμούν να πατήσουν ακόμα πιο… γερά στην παραμονή μετά το μεγάλο διπλό στο Αγρίνιο την περασμένη αγωνιστική.

Ο Ατρόμητος από την άλλη ψάχνει τη νίκη που θα τον διατηρήσει πρώτο στο μίνι πρωτάθλημα. Είναι αρκετά ισχυρός και σοβαρός στην διαδικασία των Playout και θα παλέψει για μία νίκη ψυχολογίας, μετά τις δύο σερί ισοπαλίες κόντρα σε ΟΦΗ και Πανσερραϊκό. Στα αξιοσημείωτα, το γεγονός πως ο Σάσα Ίλιτς άφησε εκτός αποστολής για το ματς κόντρα στον Βόλο συνολικά έξι παίκτες για διαφορετικούς λόγους. Ο λόγος για  τους Γιουμπιτάνα, Έρλινγκμαρκ και Τζοβάρα που δεν ήταν σε κατάσταση για να αγωνιστούν ενώ έμειναν εκτός και οι Κεσχρίντα, Ντιρκς και Ντε Μποκ.

Mπορώ να δω Βόλος εναντίον Ατρόμητος σε LIVE STREAMING*;

Η αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των Playout του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα αθλητικά κανάλια της Cosmote TV και συγκεκριμένα από το Cosmote Sport 2 HD.

Δυστυχώς, τα παιχνίδια της Stoiximan Super League δεν μεταδίδονται μέσω Live Streaming*.

Αγώνας Κανάλι

Βόλος – Ατρόμητος

17:30

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.