ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Νούκαστλ-Τότεναμ με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson (13/4)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 13 Απριλίου 24 12:26 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών
Νούκαστλ-Τότεναμ με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις στην Betsson (13/4)

Στο «St. James’ Park» η Νιούκαστλ υποδέχεται την Τότεναμ στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Premier League.

Η Νιούκαστλ μάχεται για να πάρει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο που θα την οδηγήσει είτε στο Europa League είτε στο Conference League, την στιγμή που η Τότεναμ βρίσκεται σε τροχιά εξόδου στο Champions League. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρoνται συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών με κορυφαίες αποδόσεις.

Στο Νιούκαστλ – Τότεναμ υπάρχουν άκρως ελκυστικές αποδόσεις. Πιο αναλυτικά, ο άσος της Νιούκαστλ δίνεται στο 2,67** με το διπλό της Τότεναμ να βρίσκεται λίγο πιο χαμηλά στο 2,33** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεταξύ, είναι ανοικτό το «παράθυρο» χρήσης του Bet Builder, ενός διαφορετικού τρόπου στοιχηματισμού που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

cta_box_bg
Για να μάθεις περισσότερα για την προσφορά* θα χρειαστεί να πατήσεις εδώ! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανάμεσα στη Νιούκαστλ και την Τότεναμ τα προγνωστικά είναι σχεδόν μοιρασμένα. Εξάλλου πρόκειται για δύο από τις πιο ποιοτικές ομάδες στο πρωτάθλημα Αγγλίας που έχουν μεγάλες φιλοδοξίες για τα επόμενα χρόνια. Στα στατιστικά, πάντως, έχουν διαφορά αν κι αυτή οφείλεται κυρίως στις συνθήκες που επικράτησαν στη διάρκεια της σεζόν. Η Νιούκαστλ έχει ρεκόρ 14-5-12 με 65-52 γκολ (10-3-3, 39-20 γκολ – εντός έδρας) και η Τότεναμ 18-6-7 με 65-45 γκολ (6-6-3, 31-24 γκολ – εκτός έδρας). Η παράδοση στο ματς είναι μοιρασμένη, καθώς η Νιούκαστλ έχει 21 νίκες, 23 η Τότεναμ και μόλις 4 στα 48 ματς μεταξύ τους έληξαν ισόπαλα.

Η Νιούκαστλ αφότου έμεινε εκτός του FA Cup στα μέσα Μαρτίου, έχει ανεβάσει το επίπεδο της απόδοσής της μιας κι έχει μονάχα την Premier League να την απασχολεί. Μετά την ήττα της από τη Μάντσεστερ Σίτι με 2-0 για εκείνη τη διοργάνωση, μετράει τρεις σερί αγωνιστικές της Premier League χωρίς ήττα με δύο νίκες και μια ισοπαλία. Στο πιο πρόσφατο ματς της επιβλήθηκε με 1-0 της Φούλαμ εκτός έδρας. Τώρα, επιστρέφει στην έδρα της όπου δεν έχει χάσει από τον περασμένο Ιανουάριο.

Η Τότεναμ μπαίνει στην αγωνιστική 4η στην κατάταξη, μετράει τρία συνεχόμενα ματς χωρίς ήττα στη διοργάνωση (2-1-0) κι έχει τέσσερις νίκες στα τελευταία έξι (4-1-1). Με λίγα λόγια βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ενώ αυτή την περίοδο έχει αρχίσει να φαίνεται και το ότι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν είχε ως επί το πλείστον μόνο ένα ματς την εβδομάδα με ό,τι αυτό συνεπάγεται από πλευράς κούρασης. Παρουσιάζεται πιο φρέσκια από την πλειονότητα των αντιπάλων της.

Νιούκαστλ και Τότεναμ έχουν παρόμοιο στιλ παιχνιδιού που βασίζεται στην εκμετάλλευση των λαθών του αντιπάλου και στις γρήγορες μεταβάσεις. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, ο προπονητής της Νιούκαστλ, Έντι Χάου, έχει και πάλι γεμάτο απουσιολόγιο καθώς λείπουν οι Πόουπ (βασικός κίπερ), Λασέλς, Μπότμαν (πολύτιμοι αμυντικοί), Τονάλι, Ζοέλιντον (βασικοί χαφ) και Κάλουμ Γουίλσον (χρήσιμος φορ) μεταξύ άλλων. Η Τότεναμ δεν αντιμετωπίζει πολύ σημαντικές απουσίες.

Στο Νιούκαστλ – Τότεναμ ο συνδυασμός του goal/goal με το Over 2,5 βρίσκεται στο 1,51** και στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το Over 12,5 κόρνερ πληρώνει 3,05** (από 2,79) με το συνδυαστικό νίκη Τότεναμ με Over 2,5 στο ματς και γκολ από τον Heung-Min Son να προσφέρεται σε απόδοση 4,85** (από 4,40).

Περιστέρι και Άρης Midea ψάχνουν την επιστροφή στις νίκες

Στο «Κλειστό Γυμναστήριο Ανδρέας Παπανδρέου» το Περιστέρι φιλοξενεί τον Άρη Midea στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Top-6 για τη δεύτερη φάση της Basket League. Το Περιστέρι αναζητά επιστροφή στις επιτυχίες στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ ο Άρης Midea «κυνηγάει» την πρώτη του επιτυχία στη διαδικασία και να σηκώσει κεφάλι.

Ο άσος του Περιστερίου προσφέρεται στο 1,23** και το διπλό του Άρη Midea βρίσκεται στο 3,90** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, για το ματς προσφέρεται Bet Builder, που συμβάλλει στην ενίσχυση των τιμών ενός αθλητικού event. Να σημειώσουμε πως η Betsson είναι χρυσή χορηγός της ομάδας μπάσκετ του Άρη.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά στις αποδόσεις και είναι σαφές πως οι γηπεδούχοι λογαριάζονται ως ισχυρό φαβορί για να πάρουν τη νίκη. Το Περιστέρι με ρεκόρ 16-8 (10-2 εντός έδρας) στο ελληνικό πρωτάθλημα έχει εδραιωθεί ως η 3η δύναμη πίσω από τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Ο Άρης Midea έχει 12-12 (5-8 εκτός έδρας, με 4 σερί ήττες).

Στους δύο γύρους της regular season κάθε ομάδα πήρε από μια νίκη στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Τον Δεκέμβριο ο Άρης Midea επικράτησε στη Θεσσαλονίκη με 81-73, ενώ στις 16 Μαρτίου το Περιστέρι επιβλήθηκε με 84-62 στο γήπεδό του. Συνολικά, στο ελληνικό πρωτάθλημα η παράδοση είναι 36 νίκες του Άρη Midea και 27 νίκες για το Περιστέρι.

Το Περιστέρι μπήκε στο Top-6 με νίκη 98-90 επί του Κολοσσού Ρόδου και στη δεύτερη αγωνιστική αν και πίεσε τον Ολυμπιακό στο «ΣΕΦ» ηττήθηκε με 91-83. Είχε προηγηθεί και η ήττα του από τη Βόννη εκτός έδρας με 89-78 για το Basketball Champions League. Με τη γερμανική ομάδα αναμετρήθηκε πάλι την περασμένη Τετάρτη (10/4) εντός έδρας και τη νίκησε με το εμφατικό 90-62, οδηγώντας τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ALL SPORTS LEADERBOARD ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης Midea, από την πλευρά του, έδειξε καλά στοιχεία στην πρεμιέρα παρά την ήττα με 85-77 κόντρα στον Ολυμπιακό εκτός έδρας, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Υπέστη βαριά ήττα με 84-51 από τον Προμηθέα Πάτρας και πάλι εκτός έδρας. Και το δύσκολο πρόγραμμα συνεχίζεται με τρίτο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από το Αλεξάνδρειο. Ο στόχος, τώρα, είναι η άμεση βελτίωση σε όλους τους τομείς.

Στο Περιστέρι – Άρης Midea το στοίχημα για τις δύο ομάδες έχει διαφορετικές παραμέτρους. Το Περιστέρι καλείται να βρει δυνάμεις για να κάνει το παιχνίδι του και να φτάσει στη νίκη παρόλο που το πρόγραμμά του είναι πολύ απαιτητικό το τελευταίο διάστημα. Ο Άρης Midea ψάχνει να γυρίσει γρήγορα σελίδα από το ματς με τον Προμηθέα Πάτρας και να δείξει τις αρετές του ιδίως στην άμυνα. Όσον αφορά στις πεντάδες, στο Περιστέρι δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα, ενώ ο Άρης Midea δεν έχει στο μάξιμουμ τους Γκάλινατ και Φίλλιο.

Το στοίχημα στη Basket League παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μια από τις καλύτερες σεζόν των τελευταίων ετών με το επίπεδο του ανταγωνισμού να εκτοξεύεται στα ύψη, ενώ το θέαμα είναι εντυπωσιακό. Περιστέρι και Άρης Midea υπόσχονται να δώσουν μια δυνατή παράσταση και το Over 152,5 συνολικοί πόντοι με παράταση προσφέρεται στο 1,89** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.