Σούπερ προσφορά* από την Betsson
  • ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

ΑΕΚ – Άρης κανάλι ▶️ Που μπορώ να το δω

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 14 Απριλίου 24 08:33 Κατηγορία: Live Streaming Αγώνες

Η ΑΕΚ υποδέχεται στην OPAP ARENA τον Άρη (20:30) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των Playoffs της Stoiximan Super League.

Η Ένωση, που γιορτάζει αυτές τις ημέρες τα 100 χρόνια ιστορίας της, μοιάζει τούτη την ώρα το μεγάλο φαβορί για τους τρεις βαθμούς της νίκης, την οποία χρειάζεται διακαώς για να περάσει έστω και προσωρινά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, καθώς υπενθυμίζεται πως το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αναβλήθηκε.

Η ΑΕΚ προέρχεται από την εντός έδρας… αυτοκτονία απέναντι στον ΠΑΟΚ, όπου βρέθηκε μπροστά στο σκορ με τέρματα των Γκατσίνοβιτς και Άμραμπατ, ωστόσο παθαίνοντας… μπλακ άουτ στο δεύτερο μισό της επανάληψης, ισοφαρίστηκε σε ένα παιχνίδι που έμοιαζε δικό της. Τώρα έχει δύο ματς μπροστά της κόντρα στον Άρη, στα οποία σκοπεύει να πάρει τους βαθμούς της νίκης για να μείνει σε επαφή με την κορυφή. 

Ο Άρης έχοντας πάντα στο μυαλό του τον τελικό του Κυπέλλου, παίζει ουσιαστικά δίχως κίνητρο στο πρωτάθλημα, μιας και πρακτικά δεν προλαβαίνει την 4η θέση. Πάντως, τις τελευταίες ώρες τα προβλήματα για τον Άκη Μάντζιο είναι αρκετά, καθώς μετά τον Φαμπιάνο Λέισμαν μπήκε και ο Φράνκο Φεράρι στο ιατρικό δελτίο.

Mπορώ να δω ΑΕΚ εναντίον Άρης σε LIVE STREAMING*;

Η αναμέτρηση της 4ης αγωνιστικής των Playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα αθλητικά κανάλια της Cosmote TV και συγκεκριμένα από το

Δυστυχώς, τα παιχνίδια της Stoiximan Super League δεν μεταδίδονται μέσω Live Streaming*.

Αγώνας Κανάλι

ΑΕΚ – Άρης

20:30

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.