ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ NOVIBET!
  • PROMO CODE «PREMIUM500»
  • PREMIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ 500 ΔΩΡΑ*
  • ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Betsson: Οι αποδόσεις Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για το Final 4 της Ευρωλίγκας

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 16 Απριλίου 24 13:00 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών
Betsson: Οι αποδόσεις Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για το Final 4 της Ευρωλίγκας

Η Ευρωλίγκα συνεχίζεται με τα Play In, ένα τουρνουά που για πρώτη φορά βλέπουμε φέτος καθώς δημιουργήθηκε για να διεκδικούν ακόμα περισσότερες ομάδες την είσοδό τους στα Play off της διοργάνωσης!

Εκεί που περιμένουν ήδη ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κατέκτησε τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας και ο Ολυμπιακός που πήρε την πέμπτη.

Οι Πράσινοι θα αγωνιστούν με πλεονέκτημα έδρας και έχοντας ως όπλο τους το ΟΑΚΑ θα παλέψουν για την πρόκρισή τους στο Final 4 του Βερολίνου, ενώ οι Ερυθρόλευκοι θα παίξουν με μειονέκτημα έδρας, έχοντας ως στόχο να κρατήσουν απόρθητο στο ΣΕΦ και να κλέψουν τουλάχιστον ένα ματς μακριά από το Φάληρο!

Αυτή τη στιγμή, το να καταφέρει ο Παναθηναϊκός να περάσει στο Final 4, το βρίσκουμε στο 1,35 στην Betsson, καθώς η ομάδα του Αταμάν είναι το απόλυτο φαβορί σε αυτή τη σειρά.

Όσο για τον Ολυμπιακό; Η Μπαρτσελόνα, που είναι και ο αντίπαλός του στα Play Off, διαθέτει την ποιότητα και το ρόστερ για να τον αφήσει εκτός τετράδας. Το να περάσει η ομάδα του Μπαρτζώκα στο Βερολίνο το βρίσκουμε στην Betsson στο 2,05.

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο… ΕΜΦΥΛΙΟΣ

Εάν όμως εξασφαλίσουν οι δύο ελληνικές ομάδες την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας, δεν θα τεθούν αντιμέτωπες στον ημιτελικό καθώς ο Παναθηναϊκός θα πέσει στο νικητή του ζευγαριού 3-6 και ο Ολυμπιακός στο νικητή του 1-8.

Σε αυτό το επίπεδο, δεν υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί όμως σε μία σειρά που κρίνεται στον ένα αγώνα. Για αυτό τα Final 4 κρύβουν πάντα εκπλήξεις και αποτελέσματα που μπορεί να μην περιμένει και κανείς.

Όπως και να έχει, το να φτάσει ο Παναθηναϊκός στο τελικό του Βερολίνου στην Betsson είναι στο 2,20. Η πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Final 4 είναι στο 4,40 στην Betsson.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα παραπάνω όπως καταλαβαίνετε υπάρχει και η πιθανότητα και οι δύο ελληνικές ομάδες να διεκδικήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο!

Tο να βρεθεί στον τελικό του Final 4 το ζευγάρι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός το εντοπίζουμε στο 4,40!

Αναλυτικότερα οι αποδόσεις για την ομάδα που θα κατακτήσει την Ευρωλίγκα

Ομάδα

Απόδοση

Ρεάλ Μαδρίτης

2,70

Παναθηναϊκός

5,50

Μονακό

6,00

Μπαρτσελόνα

8,00

Ολυμπιακός

10,00

Φενέρμπαχτσε

11,00

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.