Για δύο εβδομάδες στη Stoiximan!
  • ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • PROMO CODE «200FS»
  • 200 ΔΩΡΑ* ΔΙΚΑ ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Ατρόμητος – Κηφισιά κανάλι ▶️ Που μπορώ να το δω

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 20 Απριλίου 24 11:09 Κατηγορία: Live Streaming Αγώνες

Ο Ατρόμητος υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου την Κηφισιά (19:30) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Playout της Stoiximan Super League.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που έχει ενδιαφέρον κυρίως για τους φιλοξενούμενους, με την Κηφισιά να θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για τη μάχη που δίνει για την παραμονή. H ομάδα των Βορείων Προαστίων αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τον Ατρόμητο, ο οποίος αν και δεν έχει βαθμολογικά κίνητρα, είναι ανταγωνιστικός σε κάθε παιχνίδι.

Το σύνολο του Κώστα Μπράτσου θα τα δώσει όλα για το πολύτιμο τρίποντο, προκειμένου να μη χάσει κι άλλο έδαφος στη μεγάλη μάχη που δίνει στην κατηγορία ώστε να συμμετάσχει και τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα, ενώ οι γηπεδούχοι έχουν αρκετές και σημαντικές απουσίες.

Ο Ατρόμητος, μετράει ένα σερί με επτά αναμετρήσεις αήττητος, αφού η τελευταία ομάδα από την οποία ηττήθηκε ήταν ο Άρης στις 17 Φεβρουαρίου 2024 στο Περιστέρι και από τότε έχει τρία ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος (1-2-0) και τέσσερα στη διαδικασία των Stoiximan Super League Playouts (1-4-0) που δεν έχει ηττηθεί.

Mπορώ να δω Ατρόμητος εναντίον Κηφισιά σε LIVE STREAMING*;

Η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής των Playout του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα αθλητικά κανάλια της Novasports και συγκεκριμένα από το Nova Sports Prime.

Δυστυχώς, τα παιχνίδια της Stoiximan Super League δεν μεταδίδονται μέσω Live Streaming*

 

Αγώνας Κανάλι

Aτρόμητος – Κηφισιά

19:30

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.