Σούπερ ενισχυμένη προσφορά* από την Betsson
  • ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ
  • 200% ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

ΟΦΗ – Βόλος κανάλι ▶️ Που μπορώ να το δω

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 20 Απριλίου 24 13:56 Κατηγορία: Live Streaming Αγώνες

Ο OΦΗ υποδέχεται στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» τον Βόλο (18:30) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των Playout της Stoiximan Super League.

Με στόχο τη νίκη οι δύο αήττητες ομάδες των play outs, σε μια από τις κρίσιμες τελευταίες «στροφές» στην διαδικασία. Ο γηπεδούχος ΟΦΗ, θέλει το τρίποντο που θα τον ανεβάσει στους 34 βαθμούς, υποδεχόμενος σήμερα στις 18:30 τον Βόλο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play outs της Super League 1, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό του. Μάλιστα ο Τραϊανός Δέλλας θέλει να ικανοποιήσει το κοινό της ομάδας του, φέρνοντας άλλο ένα σημαντικό αποτέλεσμα μετά από τη νίκη με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο «Γεντί Κουλέ» και παράλληλα να παραμείνει αήττητος στο μίνι αυτό πρωτάθλημα.

Οι Κρητικοί βρίσκονται στην 4η θέση της διαδικασίας με 31 βαθμούς και προέρχονται από το ισόπαλο 2-2 με τον Πανσερραϊκό. Στην αντίπερα όχθη ο Βόλος κινδυνεύει περισσότερο, ωστόσο με 3-1-0 ως τώρα παραμένει σε τροχιά παραμονής, όντας στους 29 βαθμούς και το +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Την περασμένη αγωνιστική ο Βόλος αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 2-2 απέναντι στον Ατρόμητο στην Θεσσαλία, έπειτα από 3 διαδοχικές νίκες. 

Mπορώ να δω ΟΦΗ εναντίον Βόλος σε LIVE STREAMING*;

Η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής των Playout του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα αθλητικά κανάλια της Cosmote TV και συγκεκριμένα από το Cosmote Sport 1 HD.

Δυστυχώς, οι αναμετρήσεις της Stoiximan Super League δεν διατίθενται μέσω Live Streaming*, όμως με την τριπλή προσφορά* γνωριμίας της Stoiximan μπορείς να τους δεις LIVE από την τηλεόρασή σου.

 

Αγώνας Κανάλι

ΟΦΗ – Βόλος

18:30

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.