Εσύ πήρες το δώρο* σου;
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ* ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ κανάλι ▶️ Που μπορώ να το δω

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 21 Απριλίου 24 11:01 Κατηγορία: Live Streaming Αγώνες

Σπουδαίο ντέρμπι για την 6η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Ο τέταρτος της βαθμολογίας Ολυμπιακός (63β.) υποδέχεται τον τρίτο ΠΑΟΚ (66β.) σε μία κομβική αναμέτρηση, με το χαμένο να μένει πίσω στη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος, ειδικά αν κερδίσει η ΑΕΚ εκτός τον Άρη και ο Παναθηναϊκός στη Λαμία.

Αμφότεροι προέρχονται από ευρωπαϊκά ματς για τα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν την πρόκριση με 3-2 στα πέναλτι στην Πόλη απέναντι στη Φενέρ (3-3 συνολικό σκορ τα δύο ματς) και βρίσκονται για πρώτη φορά στους «4» ευρωπαϊκού θεσμού. Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 2-0 στην Τούμπα από την Μπριζ (3-0 συνολικό σκορ) και αποχαιρέτησε το θεσμό.

Η ομάδα του Λουτσέσκου καλείται να αντιδράσει σε μία δύσκολη έδρα και παράλληλα να μείνει κοντά στην κορυφή, την οποία έχασε την περασμένη αγωνιστική, όταν και δε διεξήχθη το ντέρμπι της με τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη, λόγω των ευρωπαϊκών επαναληπτικών τους.

Mπορώ να δω Ολυμπιακός εναντίον ΠΑΟΚ σε LIVE STREAMING*;

Η αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής των Playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα αθλητικά κανάλια της Cosmote TV και συγκεκριμένα από το Cosmote Sport 1 HD.

Δυστυχώς, οι αναμετρήσεις της Stoiximan Super League δεν διατίθενται μέσω Live Streaming*, όμως με την τριπλή προσφορά* γνωριμίας της Stoiximan μπορείς να τους δεις LIVE από την τηλεόρασή σου.

Αγώνας Κανάλι

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

20:30

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.