Εσύ πήρες το δώρο* σου;
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ* ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Βόλος – Πανσερραϊκός κανάλι ▶️ Που μπορώ να το δω

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 27 Απριλίου 24 12:51 Κατηγορία: Live Streaming Αγώνες

Βόλος και Πανσερραϊκός αναμετρώνται για την 6η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος των Play out της Super League με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες στις 20:00 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Σε ένα παιχνίδι που έχει ενδιαφέρον κυρίως για τους γηπεδούχους, ο Βόλος καλείται να πανηγυρίσει ένα άκρως σημαντικό τρίποντο κόντρα στην ομάδα των Σερρών που πλέον και μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ επέστρεψε στην ασφάλεια. 

Για τους γηπεδούχους ο στόχος είναι μόνο η νίκη, με την ομάδα της Μαγνησίας να «καίγεται» για το τρίποντο, όντας μόλις έναν βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και την Κηφισιά, η οποία ταυτόχρονα θα υποδέχεται στην Καισαριανή τον υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα.

Κι αυτό διότι παρότι μπήκε δυναμικά στα playouts, πανηγυρίζοντας τρεις διαδοχικές νίκες κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης (0-2), Κηφισιά (4-1) και Παναιτωλικό (0-1) και ξεφεύγοντας από την επικίνδυνη ζώνη, η ομάδα του Χρήστου Κόντη ξαναέμπλεξε, αφού το εντός έδρας ισόπαλο 2-2 με τον Ατρόμητο, ακολούθησε την προηγούμενη εβδομάδα η ήττα με 2-1 από τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Mπορώ να δω Βόλος εναντίον Πανσερραϊκός σε LIVE STREAMING*;

Η αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής των Playout του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα αθλητικά κανάλια της Cosmote TV και συγκεκριμένα από το Cosmote Sport 3 HD.

Δυστυχώς, για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση της Stoiximan Super League δεν υπάρχει η δυνατότητα προβολής μέσω Live Streaming*.

Αγώνας Κανάλι

Βόλος – Πανσερραϊκός

20:00

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.