Εσύ πήρες το δώρο* σου;
  • ΕΓΓΡΑΦΗ
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΟ ΔΩΡΟ* ΣΟΥ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Παναιτωλικός – Ατρόμητος κανάλι ▶️ Που μπορώ να το δω

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 27 Απριλίου 24 13:03 Κατηγορία: Live Streaming Αγώνες

Παναιτωλικός και Ατρόμητος αναμετρώνται για την 6η αγωνιστική του μίνι πρωταθλήματος των Play out της Super League με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες στις 20:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αγρινίου.

Ενδεχόμενο τρίποντο θα δώσει μια μεγάλη ανάσα κυρίως στους γηπεδούχους που θα ξεμπερδέψουν σε μεγάλο βαθμό με την υπόθεση παραμονής.

Ο Παναιτωλικός, έπειτα από δύο σπουδαίες εκτός έδρας νίκες σε Καισαριανή (0-1) και Τρίπολη (0-2) επιστρέφει στο Αγρίνιο καθώς υποδέχεται τον Ατρόμητο. Εκεί θα τεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα του Σάσα Ίλιτς που απώλεσε αήττητο επτά αγωνιστικών (2-5-0) γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από την Κηφισιά στο Περιστέρι, ωστόσο παραμένει στο κυνήγι της (τιμητικής) πρωτιάς στο μίνι πρωτάθλημα.

Οι φίλαθλοι των Αγρινιωτών μετά το βροντερό «παρών» που έδωσαν στα εκτός έδρας παιχνίδια με Κηφισιά και Αστέρα, αναμένεται γεμίσουν ασφυκτικά το γήπεδο κι απόψε για να σπρώξουν την ομάδα στη νίκη και σ’ ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία, καθώς ήδη ανακοινώθηκε sold out.

Mπορώ να δω Παναιτωλικός εναντίον Ατρόμητος σε LIVE STREAMING*;

Η αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής των Playout του ελληνικού πρωταθλήματος, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα αθλητικά κανάλια της Cosmote TV και συγκεκριμένα από το Cosmote Sport 4 HD.

Δυστυχώς, για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση της Stoiximan Super League δεν υπάρχει η δυνατότητα προβολής μέσω Live Streaming*.

Αγώνας Κανάλι

Παναιτωλικός – Ατρόμητος

20:00

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.