Για όλους τους παίκτες!
  • Ανανεωμένη Προσφορά* Γνωριμίας
  • Κορυφαίο Live στοίχημα
  • Κορυφαίο Mobile App
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Η κόντρα Άστον Βίλα-Ολυμπιακός στην Betsson με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις (2/5)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 2 Μαΐου 24 15:31 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών
Η κόντρα Άστον Βίλα-Ολυμπιακός στην Betsson με Bet Builder και Ενισχυμένες Αποδόσεις (2/5)

Στο «Villa Park» η Άστον Βίλα υποδέχεται τον Ολυμπιακό για τον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό στο Europa Conference League.

Η Άστον Βίλα θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να κάνει το βήμα προς την πρόκριση στον τελικό, ενώ ο Ολυμπιακός νιώθει πως έχει μια ιστορική ευκαιρία να κάνει την έκπληξη και να βρεθεί σε θέση οδηγού για να διεκδικήσει εκείνος το τρόπαιο στην «Αγιά Σοφιά» στις 29 Μαΐου. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Για το Άστον Βίλα – Ολυμπιακός οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Άστον Βίλα βρίσκεται στο 1,44** και το διπλό του Ολυμπιακού προσφέρεται στο 6,88** στην πλατφόρμα της Betsson. Επιπλέον, διατίθεται και η επιλογή του Bet Builder, ένας διαφορετικός τρόπος στοιχηματισμού που κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό.

Στο Άστον Βίλα – Ολυμπιακός τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί την Άστον Βίλα, αλλά από την άλλη η πορεία του Ολυμπιακού αξίζει προσοχής καθώς εδώ που έχει φτάσει νιώθει πως όλα είναι πιθανά. Στην προϊστορία του Ολυμπιακού κόντρα σε αγγλικές ομάδες καταγράφονται 11 νίκες των «ερυθρόλευκων», 6 ισοπαλίες και 23 ήττες με απολογισμό τερμάτων 38-77.

Η Άστον Βίλα από πολύ νωρίς προετοιμάστηκε νοητικά και ψυχολογικά για να διεκδικήσει το τρόπαιο με τον προπονητή Ουνάι Έμερι, ένα μαέστρο στα νοκ άουτ ματς των ευρωπαϊκών κυπέλλων να θέλει η ομάδα του να κάνει πορεία στο Europa Conference League. Στα playoffs ξεπέρασε με συνολικό σκορ 8-0 τη Χιμπέρνιαν. Στους ομίλους πήρε την πρώτη θέση με 4-1-1 και 12-7 γκολ σε γκρουπ με τις Λέγκια Βαρσοβίας, Άλκμααρ και Ζρίνσκι Μόσταρ. Στους «16» απέκλεισε τον Άγιαξ (4-0 συνολικό σκορ) και στους «8» την Λιλ (4-3 πέν.). Είναι αήττητη εδώ κι έξι ματς με 4-2-0. Το περασμένο Σάββατο (27/4) έμεινε στο 2-2 με την Τσέλσι εντός έδρας για την Premier League, όπου διεκδικεί την έξοδό της στο Champions League.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός, αφού απέκτησε το δικαίωμα να παίξει στο Conference League τερματίζοντας τρίτος στον όμιλο του στο Europa League, έχει δείξει τρομερή ανθεκτικότητα και θέληση. Στον έξτρα νοκ άουτ γύρο ξεπέρασε με 2-0 τη Φερεντσβάρος, έπειτα έκανε επική ανατροπή στην παράταση κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ νικώντας με 6-1 κι «έσβησε» το εις βάρος του 4-1 από το α’ ματς. Στους «8» πήρε την πρόκριση στα πέναλτι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε με 3-2. Είναι η πρώτη συμμετοχή του σε ημιτελική φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης και βασίζεται στην εμπειρία του προπονητή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, αλλά και στη φόρμα του. Είναι αήττητος εδώ κι επτά ματς (6-1-0) με τελευταίο το 4-1 επί της Λαμίας την περασμένη Κυριακή (28/4) για τη Super League.

Οι Ισπανοί προπονητές της Άστον Βίλα και του Ολυμπιακού έχουν μεταξύ τους σημαντική παράδοση αναμετρήσεων, με τον Ουνάι Έμερι να προηγείται με 7-3-3 του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και 21-13 τέρματα.

Στο Άστον Βίλα – Ολυμπιακός το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τα δυνατά χαρτιά τους. Η Άστον Βίλα βασίζεται στην έδρα της, στο πλούσιο ρόστερ της και στον ενθουσιασμό του κοινού της που θέλει να ζήσει μια μοναδική ευρωπαϊκή εμπειρία. Ο Ολυμπιακός είναι αξιόπιστος επιθετικά και έχει αποδείξει πως μπορεί να αντέξει στην άμυνα. Παράλληλα, έχει έμπειρους παίκτες που μπορούν να του δώσουν το κάτι παραπάνω.

Όσον αφορά στις συνθέσεις, σημαντική είναι η απουσία του βασικού τερματοφύλακα Μαρτίνες για την Άστον Βίλα. Μακροχρόνια απόντες ο αμυντικός Μινγκς και οι χαφ Μπουνεδία, Καμαρά, Ράμσεϊ, δεν είναι στο απόλυτο ο μπακ Μορένο και οι χαφ Τζανιόλο, Τίλεμανς. Ο Ολυμπιακός, πάλι, δεν έχει τους τιμωρημένους Μασούρα (μέσος) και Ντόη (αμυντικός).

Στις Ενισχυμένες Αποδόσεις της Betsson το Over 5,5 κάρτες πληρώνει 2,90** (από 2,65) και το συνδυαστικό νίκη της Άστον Βίλα με Over 2,5 στο ματς και γκολ από τον Ollie Watkins δίνεται στο 3,30** (από 3,00). Το να πάρει ο Ολυμπιακός την πρόκριση και να βρεθεί στον τελικό της Αθήνας προσφέρεται με Σούπερ Ενίσχυση απόδοσης στο 3,60** (από 3,25) στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.