Για όλους τους παίκτες!
  • Ανανεωμένη Προσφορά* Γνωριμίας
  • Κορυφαίο Live στοίχημα
  • Κορυφαίο Mobile App
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Sportingbet – Σούπερ έπαθλα* στη EuroLeague! (2/5)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 2 Μαΐου 24 15:32 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών
Sportingbet - Σούπερ έπαθλα* στη EuroLeague! (2/5)

Το τελευταίο τους… χαρτί για να στείλουν τη σειρά των Playoffs σε πέμπτο ματς παίζουν απόψε Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Για το θετικό αποτέλεσμα στην Αγγλία ταξίδεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Άστον Βίλα στον πρώτο ημιτελικό του Europa Conference League.

Sportingbet – Οι αγώνες της EuroLeague σε Live Streaming*!

Την ισοφάριση που θα τους οδηγήσει σε πέμπτο ματς θα επιδιώξουν απόψε Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Μακάμπι Τελ Αβίβ, αντίστοιχα. Κι οι δύο ομάδες βρίσκονται με την πλάτη στον… τοίχο μετά τις ήττες που υπέστησαν πριν δύο βράδια σε ΣΕΦ και “Aleksandar Nikolic”. Η νίκη είναι «μονόδρομος» για να φέρουν τη σειρά στα ίσια και να παίξουν τα… ρέστα τους στον τελευταίο «τελικό» που θα τους δώσει το δικαίωμα να βρίσκονται στο Final Four του Βερολίνου. Στα αγωνιστικά, οι «ερυθρόλευκοι» μετά την επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Εκτός του Χουάντσο Ερναγκόμεθ και οι «πράσινοι» είναι πλήρης για την μεγάλη «μάχη» στο Βελιγράδι.

cta_box_bg
Sportingbet - LaLiga σε Ζωντανή Μετάδοση*! Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ένα θετικό αποτέλεσμα θέλει να φύγει απόψε από την έδρα της Άστον Βίλα ο Ολυμπιακός, ο οποίος ετοιμάζεται να γράψει ιστορία. Οι Πειραιώτες έχουν ως στόχο την πρόκρισή τους στον τελικό του Europa Conference League, ωστόσο, το τελευταίο τους… εμπόδιο ίσως είναι και ο πιο δύσκολος αντίπαλος, καθώς πρόκειται για μία από τις πρωτοκλασάτες ομάδες της Premier League. Η ψυχολογία πάντως είναι στα ύψη για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, η οποία έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο από την στιγμή που ο Ισπανός τεχνικός… έπιασε λιμάνι και πλέον όλα είναι ανοιχτά. Στα αγωνιστικά, Βιθέντε Ιμπόρα και Αντρέ Όρτα… μάχονται για μία θέση στο αρχικό σχήμα, ωστόσο, δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Μασούρας και Ντόη.

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.