Σούπερ προσφορά* από την Betsson
  • ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
  • ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΩΡΑ*
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Για την ανατροπή η Παρί Σεν Ζερμέν κόντρα στην Ντόρτμουντ με σούπερ αποδόσεις και Bet Builder στην Betsson (7/5)

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 7 Μαΐου 24 13:22 Κατηγορία: Στοιχηματικά Νέα Εταιριών

Στο «Parc des Princes» η Παρί Σεν Ζερμέν αναμετριέται με την Ντόρτμουντ στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό του Champions League.

Η Ντόρτμουντ έχει προβάδισμα μετά τη νίκη της με 1-0 στη Γερμανία την Πρωτομαγιά. Θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημά της, αν και η Παρί Σεν Ζερμέν θα παίξει τα ρέστα της για να κάνει την ανατροπή σε μια «καυτή» ατμόσφαιρα υπέρ της. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε καταπληκτικές επιλογές για στοίχημα σε πληθώρα αγορών με σούπερ αποδόσεις. 

Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν δίνεται στο 1,50** και το διπλό της Ντόρτμουντ φτάνει στο 6,01** στην πλατφόρμα της Betsson. Να σημειώσουμε πως για τον μεγάλο ημιτελικό του Champions League είναι διαθέσιμη και η επιλογή του εργαλείου Bet Builder, που ανοίγει πόρτα σ’ ένα διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού με ευκαιρία ενίσχυσης των τιμών. 

cta_box_bg
H BETSSON ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ MEGA DEAL ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ! Εγγραφή
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ τα προγνωστικά παρουσιάζουν ως ισχυρό φαβορί τους Γάλλους καθώς αναζητούν τη δεύτερη συμμετοχή τους σε τελικό του Champions League και πρώτη από το 2020. Από την άλλη, η Ντόρτμουντ θέλει να διεκδικήσει το τρόπαιο ξανά μετά το 2013. Το να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση η Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρεται στο 1,69**, ενώ το να περάσει η Ντόρτμουντ πληρώνει 2,14** στην πλατφόρμα της Betsson. 

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν έπαιξε άσχημα στο πρώτο ματς και είχε καλές ευκαιρίες για να πάρει ακόμη και τη νίκη στη Γερμανία, με το διπλό δοκάρι τη μεγαλύτερη όλων. Βέβαια, θα μπορούσε να χάσει και με μεγαλύτερη διαφορά. «Θα έλεγα πως το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία», είπε ο προπονητής της Λουίς Ενρίκε. Η ομάδα του δεν είναι άγνωστη στις ανατροπές. Άλλωστε, για να φτάσει στους «4» γύρισε τη σειρά κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Τώρα, καλείται να κάνει και πάλι το ίδιο και βασίζεται στη δίψα των παικτών του. Έχοντας ήδη κατακτήσει την Ligue 1 και με την ομάδα στον τελικό του Coupe de France υπάρχει διάθεση για τρεμπλ στο εσωτερικό της Παρί. 

Η Ντόρτμουντ, από την άλλη, αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη του θεσμού αυτή τη σεζόν. Μια ομάδα χωρίς τον πρωτοκλασάτο αστέρα, μ’ έναν προπονητή τον Έντιν Τέρζιτς που θα φύγει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου και μ’ ένα κλάσμα του μπάτζετ που έχουν οι υπόλοιπες που συμμετέχουν στα ημιτελικά. Ωστόσο, έχει ατσαλώσει στα δύσκολα και είναι πολύ καλά δουλεμένη. Τώρα, θα κληθεί να δείξει και την ανθεκτικότητά της αφού όπως ανέφεραν στελέχη της το ματς στο Παρίσι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο απέναντι σε μια απελπισμένη Παρί Σεν Ζερμέν. 

cta_box_bg
ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ το αγωνιστικό στοίχημα που καλούνται να κερδίσουν οι δύο ομάδες έχει τεράστιο ενδιαφέρον. Με το σκορ στο 1-0 υπέρ των Γερμανών, υπάρχουν πολλά σενάρια για τον τρόπο που θα παίξουν αμφότερες. Αν η Παρί Σεν Ζερμέν θα παίξει ρέστα από την αρχή ή αν η Ντόρτμουντ θα παίξει πιο αμυντικά απ’ ότι συνήθως. Όσον αφορά στις συνθέσεις, τόσο η Παρί Σεν Ζερμέν όσο και η Ντόρτμουντ δεν αντιμετωπίζουν πάρα πολύ σημαντικές απουσίες σε βαθμό που να αλλάζουν τα πλάνα τους.

Στο Champions League το στοίχημα κόβει την ανάσα με τις ομάδες να παλεύουν για να πάρουν την πρόκριση στον τελικό της 1ης Ιουνίου που θα διεξαχθεί στο «Wembley». Η Παρί Σεν Ζερμέν και η Ντόρτμουντ έδειξαν πως έχουν την ικανότητα να δημιουργούν φάσεις και το Over 2,5 προσφέρεται φαβορί με απόδοση 1,52** στην πλατφόρμα της Betsson

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.