ΤΡοΜαΚΤιΚά εΞαιΡεΤιΚό ΔώΡο* ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
bet-on-arme.com Τα "μπετά" του στοιχήματος
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΤΡοΜαΚΤιΚά εΞαιΡεΤιΚό ΔώΡο*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑΜΕΙΟ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΣ

Euro 24 Βέλγιο ▶️ Πρόγραμμα - Διασταυρώσεις – Αποδόσεις

Betonarme Team
Betonarme Team
27 Ιουνίου 2024 - 10:52
27/06/2024 - 10:52

Δεν χωράει αμφιβολία ότι το Βέλγιο είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Μπορεί να πέρασε μια κρίση την δεκαετία του 90’ αλλά τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει για τα καλά στην ελίτ διαθέτοντας μια εξαιρετική φουρνιά ποδοσφαιριστών με ένα ρόστερ που ξεχειλίζει από ταλέντο.

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως παρότι μετέχει ανελλιπώς σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις σε πολλές περιπτώσεις έχει αδικήσει τον εαυτό του και δεν έχει καταφέρει να σηκώσει κάποιο τρόπαιο. Βρίσκεται για 7η φορά σε τελική φάση στο Euro 24 και η καλύτερη θέση που κατέλαβε είναι η 3η το 1980. Η τελευταία του παρουσία στο Μουντιάλ του Κατάρ το 2022 ήταν αποτυχημένη καθώς δεν κατάφερε να περάσει από τον όμιλο.

Πως προκρίθηκε

Το Βέλγιο βρέθηκε στον 6ο όμιλο των προκριματικών μαζί με την Αυστρία, την Σουηδία, το Αζερμπαϊτζάν και την Εσθονία. Δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να πάρει την πρόκριση, τερματίζοντας στην πρώτη θέση του ομίλου χωρίς ήττα με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες έχοντας μάλιστα εξαιρετικές αμυντικές επιδόσεις με μόλις 4 γκολ παθητικό.

HALLOWIN Προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βέλγιο Euro 24 Όμιλος & Πρόγραμμα

Η κλήρωση έφερε το Βέλγιο στον 5ο όμιλο μαζί με Σλοβακία, Ρουμανία και Ουκρανία. Δεν χωράει συζήτηση ότι και πάλι ξεκινάει ως μεγάλο φαβορί όχι μόνο για την πρόκριση αλλά και για την πρωτιά στον όμιλο. Με Σλοβακία και Ρουμάνια έχει τεθεί αντιμέτωπες αρκετές φορές κυρίως σε φιλικό επίπεδο, ενώ με την Ουκρανία θα συναντηθεί για πρώτη φορά. Στον παρακάτω πίνακα βλέπουμε τις αποδόσεις για πρόκριση και πρωτιά στον όμιλο.

Ομάδα Πρόκριση Πρώτη θέση
Ρουμανία (4) - -
Βέλγιο (4) - -
Σλοβακία (4) - -
Ουκρανία (4) - -

Το πρόγραμμα του Βελγίου

Στον όμιλο θεωρητικά το πιο δύσκολο παιχνίδι του Βελγίου θα είναι με την Ουκρανία, το καλό όμως είναι πως θα την αντιμετωπίσει την τελευταία αγωνιστική και ελπίζει να έχει τελειώσει την υπόθεση πρόκριση μέχρι τότε. Ξεκινάει με το και πάλι θεωρητικά πιο εύκολο παιχνίδι κόντρα στην Σλοβακία και την 2η αγωνιστική αντιμετωπίζει την Ρουμάνια που χρειάζεται προσοχή.

Αγώνας Γήπεδο & Πόλη
Βέλγιο - Σλοβακία
0-1
«Frankfurt Arena», Φρανκφούρτη
Βέλγιο - Ρουμανία
2-0
«Cologne Stadium», Κολωνία
Ουκρανία - Βέλγιο
0-0
«Stuttgart Arena», Στουτγάρδη

Διασταυρώσεις Βέλγιο Euro 24

Με δεδομένο ότι το Βέλγιο θα καταφέρει να περάσει από τον όμιλο και δεν θα την πατήσει όπως στο τελευταίο Μουντιάλ, στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις πιθανές διασταυρώσεις.

Θέση Διασταυρώνεται με...
Γαλλία

Σημειώνεται πως στη φάση των «16» προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες

Αποδόσεις για Βέλγιο Euro 24

Σε προηγούμενες διοργανώσεις το Βέλγιο ήταν μέσα στα πρώτα δυνατά φαβορί για την κατάκτηση κάτι που μετά την αποτυχία στο Μουντιάλ του Κατάρ αλλά και το γεγονός ότι πολλοί παίχτες της χρυσής φουρνιάς του έχουν μεγαλώσει βλέπουμε ότι στο Euro 24 δεν ισχύει. Το Βέλγιο δίνεται από τις στοιχηματικές εταιρίες 7ο φαβορί για την κατάκτηση σε απόδοση 17.00, πίσω από Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία. Από κει και πέρα οι book θεωρούν δεδομένο ότι θα προκριθεί από τον όμιλο (1.03) όπως και πολύ πιθανό να πάρει την 1η θέση σε απόδοση 1.36. Πέραν αυτών το να φτάσει στον τελικό πληρώνει 7.50, ενώ να τα καταφέρει μέχρι τον ημιτελικό πληρώνει απόδοση 4.00. Οι book βλέπουν πιο πιθανό το σενάριο το Βέλγιο να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά γι’ αυτό και το σενάριο αυτό τιμάται σε απόδοση 2.00.

Βέλγιο μακροχρόνια στοιχήματα
Νικητής Διοργάνωσης 31.00
Να φτάσει στον τελικό 13.00
Να φτάσει έως τα ημιτελικά 5.50

Το bet-on-arme προτείνει την Novibet για παιχνίδι στο Euro 24

Στοιχηματική
Άδεια
Πλεονεκτήματα
Υπηρεσίες
Novibet gr
9
☆☆☆☆☆
★★★★★
9
GR
Δωρεάν συναλλαγές
Πλούσιο Live streaming*
Auto & Partial Cash out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Σημείο μπετόν 1
Τα over της ημέρα
Προγνωστικά Γκολ Γκολ 6
Δυάδες/Τριάδες
Bet Builder
Ισοπαλίες 1
Συστήματα
Προγνωστικά Μπόμπες 1
Παρολί Προγνωστικά
Ασιατικά 1
Ειδικά Στοιχήματα
Προγνωστικά Μπάσκετ 3
Κόρνερ
Προγνωστικά Τένις 1
Value Bet
Ακριβές Σκορ
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan gr
Pamestoixima gr
Novibet gr
Bwin gr
Fonbet gr
Netbet gr
Bet365 gr
Winmasters gr
Betsson gr
Sportingbet gr