Σούπερ 4x προσφορά* από την Betsson
  • ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  • ΤΕΣΣΕΡΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΔΩΡΑ*
  • ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Λεβερκούζεν – Λειψία : φαβορί οι γηπεδούχοι – Ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 19 Νοεμβρίου 16 01:40 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
Προγνωστικά Γερμανίας

Λεβερκούζεν – Λειψία : 11η αγωνιστική στη Bundesliga με τους φιλοξενούμενους να κάνουν την έκπληξη μέχρι στιγμής και να προηγούνται στη βαθμολογία μαζί με τη Μπάγερν έχοντας 24 βαθμούς και παραμένοντας αήττητοι μετά τους 10 πρώτους αγώνες. Η Λεβερκούζεν διανύει μια μέτρια χρονιά, όμως είναι εμφανής η αγωνιστική της άνοδο τον τελευταίο μήνα όπου εκτός των άλλων κατάφερε και πέτυχε και την πρώτη της νίκη στο Champions League. Ακόμη πάντως δεν έχει σταθεροποιήσει την απόδοσή της και έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα που της κοστίζουν σε βαθμούς. Απόψε θέλει να πάρει τη νίκη, απέναντι πάντως σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, ώστε να αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία.

Η Λειψία ζει το δικό της όνειρο και σίγουρα δε θα ήθελε να της το διακόψει κανείς. Οι νεοφώτιστοι έχουν πετύχει μοναδικά πράγματα μέχρι στιγμής και σίγουρα το ότι μοιράζονται την 1η θέση με την Μπάγερν μόνο θετικά πράγματα μας φέρνει στο νου. Ο χρόνος θα δείξει αν θα έχουν και διάρκεια ή απλά είναι ο πολύ μεγάλος ενθουσιασμός από την άνοδο στην κατηγορία που έχει φέρει αυτά τα θετικά αποτέλεσματα. Πρώτο μέλημα σήμερα είναι να διατηρήσουν το αήττητο και εν συνεχεία να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω, ανάλογα και με την εξέλιξη που θα έχει ο αγώνας.

Το ματς πάντως έχει φαβορί τους γηπεδούχους οι οποίοι μπορεί να μην έχουν ξεκινήσει τόσο καλά τη χρονιά, παραμένουν όμως φαβορί στο γήπεδό τους απέναντι σε όχι και τόσο ισχυρούς αντιπάλους. Η Λειψία όμως θέλει προσοχή καθώς παίζει με άγνοια κινδύνου αλλά και με τρομερή αυτοπεποίθηση και αν βρει την ευκαιρία θα κάνει τη ζημιά. Πιστεύω ότι η Λεβερκούζεν εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει να πάρει το τρίποντο και θα πάω με τον συγκεκριμένο άσσο, οι αποδόσεις του οποίου λόγω και των δυσκολιών του παιχνιδιού βρίσκονται σε αρκετά υψηλές τιμές.

stoiximan-100x60 Παίξε με τις μεγαλύτερες αποδόσεις και 100% επιβράβευση εγγραφής
ΕΓΓΡΑΦΗ

 

ΜΟΝΟ 18-11-16
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΛΕΙΨΙΑ 1 2,30 2-3

 

ΤΡΙΑΔΑ 18-11-16
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΛΟΡΙΑΝ – ΜΟΝΑΚΟ 2 1,95 0-3
ΣΙΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 2 1,87 0-1
ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΒΟΥΡΤΖΜΠΕΡΓΚΕΡ OVER 2,05 2-2
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,48 stoiximan-mikro

 Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.