Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Ατλέτικο – Ρεάλ : μαδριλένικο ντέρμπι – Ταμείο

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 21 Νοεμβρίου 16 12:12 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika-ispania

Ατλέτικο – Ρεάλ : το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης διεξάγεται απόψε στο Βιθέντε Καλντερόν, με τους δύο αντιπάλους να θέλουν τη νίκη εκτός των άλλων και για λόγους γοήτρου. Τις δύο ομάδες τις χωρίζουν 6 βαθμοί μετά τις 11 πρώτες αγωνιστικές, δείγμα του κακού ξεκινήματος της Ατλέτικο αλλά και του εξαιρετικού της Ρεάλ, η οποία πάντως δε μπορούμε να πούμε ότι εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της. Απλά έχει περιορίσει τις γκέλες σε σχέση με τους υπόλοιπους γι’ αυτό και απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Είναι εξάλλου και η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος και αν μη τι άλλο θα ήθελε να παραμείνει έτσι και μετά το εκτός έδρας αυτό ντέρμπι.

Η Ατλέτικο εντός έδρας έχει 4 νίκες και μία ισοπαλία η οποία ήταν κόντρα στην Αλαβές τον Αύγουστο. Από τότε έχει κάνει ένα καλό σερί νικών αλλά και θετικών εμφανίσεων και σε γενικές γραμμές βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο. Μπορούμε να πούμε ότι έχει πάρει τον ”αέρα” της Ρεάλ ειδικά στο γήπεδό της όσον αφορά τη LaLiga, γιατί στο Champions League έχει δύο χαμένους τελικούς με δραματικό τρόπο. Απόψε ο στόχος είναι η νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στην κορυφή και φυσικά θα δώσει νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Το ματς δεν έχει ξεκάθαρο φαβορί καθώς σε τέτοια παιχνίδια κερδίζει συνήθως αυτός που θα βρεθεί σε καλύτερη μέρα και έχει την καλύτερη ψυχολογική προετοιμασία. Η Ατλέτικο πάντως ως γηπεδούχος έχει τον πρώτο λόγο, όμως το αήττητο της Ρεάλ δίνει έξτρα κίνητρο στους παίχτες της. Στοιχηματικά είναι προτιμότερο να πάμε με τα γκολ, μιας και οι δύο ομάδες σκοράρουν αρκετά τη φετινή χρονιά αν και η προϊστορία δεν έχει πολλά Over στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Πιστεύω ότι θα δούμε τουλάχιστον 3 γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και θα πάω με το Over, οι αποδόσεις του οποίου πάντως δε βρίσκονται σε τόσο καλές τιμές.

stoiximan-100x60 Παίξε με τις μεγαλύτερες αποδόσεις και 100% επιβράβευση εγγραφής
ΕΓΓΡΑΦΗ

 

ΜΟΝΟ 19-11-16
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΑΤΛΕΤΙΚΟ – ΡΕΑΛ OVER 1,97 0-3

 

ΤΡΙΑΔΑ 19-11-16
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΚΙΕΒΟ – ΚΑΛΙΑΡΙ  OVER 1,93 1-0
ΜΠΕΒΕΡΕΝ – ΚΟΡΤΡΑΪΚ OVER 1,95 1-1
ΤΕΡΝΑΝΑ – ΕΝΤΕΛΑ OVER 2,10 3-0
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,90 stoiximan-mikro

 Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.