Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

29-11-2016 Τρία παιχνίδια για το κυπέλλο Ελλάδας

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 29 Νοεμβρίου 16 22:34 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
kypello Ellados

Καλημέρα παιχταράδες μου. Σήμερα ξεκινάει η 2η αγωνιστική στο κύπελλο Ελλάδας και για κάποιες ομάδες θα είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση και για κάποιες άλλες ο αποκλεισμός. Πάμε να δούμε κάποιους από τους αγώνες και να επιλέξουμε κάποια σημεία…

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Οι δύο ομάδες είναι πρώτες. Όποια νικήσει θα βρίσκεται στην επόμενη φάση του κυπέλλου με τα Γιάννινα να έχουν περισσότερες πιθανότητες μιας και έχουν καλύτερο σύνολο. Ο Αγροτικός αστέρας είναι σε πολύ καλή κατάσταση μιας και προπορεύεται με 3 ισάριθμες νίκες στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ , πάντως ως στόχο έχουν το κύπελλο μιας και όπως είπε ο προπονητής τους, θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακρυά μπορούν…

Ο ΠΑΣ τώρα φιγουράρει μόνος στην 2η θέση στην σούπερ λίγκ και παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα είναι 2.5 χρόνια μαζί με τον ίδιο προπονητή και κάθε χρόνο δημιουργεί νέες προσδοκίες στο κόσμο γιατί οι παίκτες βλέπουν πως έχουν πολλές δυνατότητες ποδοσφαιρικά. Το κύπελλο είναι ένας θεσμός που ενδιαφέρει τον ΠΑΣ και σίγουρα θέλει να διακριθεί από αυτό τον θεσμό. Η ομάδα θα κατέβει στον Αγροτικό με στόχο την νίκη και την εξασφαλίσει στην επόμενη φάση, είναι σίγουρα πολύ καλύτερη ομάδα από τον Αστέρα και φυσικά τους χωρίζει μία κατηγορία. Το διπλό το βρίσκουμε σε απόδοση 2,17.

 

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΣΠΑΡΤΗ: Σε κακή φόρμα βρίσκεται ο Πλατανιάς αφού σε 8 αγώνες δεν έχει γευτεί την χαρά της νίκης. Μετράει 0-4-4 και στα 7 παιχνίδια δεν έχει βρει ούτε δίχτυα. Πάντως για 75 λεπτά στο ΟΑΚΑ στάθηκε πάρα πολύ καλα και  τα 3 γκολ που δέχτηκε δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα της ομάδας. Σήμερα μοναδικός στόχος είναι η νίκη για να ξαναμπούν στο κόλπο της πρόκρισης και να μπορούν να έχουν ελπίδες για την επόμενη φάση.

Η Σπάρτη βολεύεται και με ισοπαλία, το ρόστερ που έχει είναι εξαιρετικό και έχει μεγάλες προσδοκίες σαν ομάδα. Πάει στον Πλατανιά με όλους τους παίχτες διαθέσιμους μιας και θέλει να πάρει έστω το βαθμό για να είναι με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Με σωστή αμυντική τακτική πιστεύω πως μπορεί να τα καταφέρει. θα επιλέξω την ισοπαλία σε απόδοση 3,75.

 

ΑΡΗΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Το πιο μεγάλο παιχνίδι σήμερα με δύο ιστορικές ομάδες, όποια νικήσει είναι σίγουρα στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ο Άρης σιγά σιγά επανέρχεται στις καλές εμφανίσεις με στόχο η ομάδα να ανέβει στην σούπερ λιγκ και να προχωρήσει στο κύπελλο όσο πιο μακρυά μπορεί. Ο Αναστόπουλος έχει όλους τους παίχτες στην διάθεση του και θα επιδιώξει να πάρει τον βαθμό αν δεν καταφέρουν να πάρουν την νίκη.

Ο Αστέρας πάει στην Θεσσαλονίκη για να πάρει ότι καλύτερο μπορεί, μιας και ο Ελευθερόπουλος άφησε κάποιους παίχτες πίσω για να πάρουν ανάσες. Στην ισοπαλία δεν θα έλεγαν όχι, και πιστεύω πως θα στηθούν έτσι ώστε να μην χάσουν. Ο βαθμός είναι πολύτιμος και για τις δύο ομάδες και έχς την εντύπωση πως θα συμβιβαστούν με αυτό. Η επιλογή μου είναι η ισοπαλία σε απόδοση 2,95.

 

Παίξε στον stoiximan.gr με τις μεγαλύτερες αποδόσεις  και 100% επιβράβευση εγγραφής
stoiximan-100x60
ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ

 

               tebo

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.