Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Προγνωστικά 13η αγωνιστική Super League

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 5 Δεκεμβρίου 16 00:51 Κατηγορία: Προγνωστικά Super League

Καλησπέρα καψούρες του στοιχήματος, συνεχίζουμε τυπικά με την 10η αγωνιστική super league. Οι αναμετρήσεις είναι πολύ ενδιαφέρουσες και υπάρχει και το ντέρμπι που βρίσκεται στο επίκεντρο. Δύσκολα παιχνίδια για όλες τις ομάδες και πρέπει να έχουμε απόλυτη προσοχή σε ότι και να επιλέξει ο καθένας μας..

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ο Πλατανιάς ήταν πολύ καλά διαβασμένος για 75 λεπτά στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και από ένα αυτογκόλ κατέρρευσε. Πάντως το σκορ τον αδικεί και δεν αντικατροπτίζει την εικόνα του παιχνιδιού που δικαιούταν τουλάχιστον τον βαθμό. Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι οριακό γιατί αναζητάει βαθμούς για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Αμυντικά μέσα στην έδρα του ο Πλατανιάς έχει σφιχτή άμυνα.

Ο Πανιώνιος φέτος έχει εξαιρετική ομάδα και το απέδειξε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που έπρεπε να είχε νικήσει. Έκανε αρκετές φάσεις, η ομάδα παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και υπάρχει μία τρομερή χημεία μεταξύ των παικτών που σε κάθε αγώνα παίζουν όλο και καλύτερα. Δίνεται ως αουτσάιντερ και αν μη τι άλλο μόνο  αυτός ο τίτλος δεν αρμόζει στην ομάδα του Πανιωνίου. Για μένα είναι το φαβορί και αξίζει το διπλό σε απόδοση 3,00…

[divider]

ΒΕΡΟΙΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Οι γηπεδούχοι παραμένουν στα χαμηλά της βαθμολογίας και αναζητούν βαθμούς για να πάρουν μία ανάσα. Η Βέροια έχει πρόβλημα στο γκολ και αυτό φαίνεται απο τα πέντε συνεχόμενα παιχνίδια που δεν έχει σκοράρει. Η άμυνα της δεν εμπνέει εμπιστοσύνη καμία και φαίνεται πως για ένα ακόμα παιχνίδι θα συνεχιστεί ο κατήφορος.

Ο Παναιτωλικός πάει στην Βέροια με σκοπό να πάρει τους τρεις βαθμούς για να ανέβει ακόμα ψηλότερα. Διαθέτει μία εξαιρετική ομάδα και είναι θέμα χρόνου να βρούνε ρυθμό οι παίκτες μεταξύ τους. Θα έλεγα πως είναι μία ευκαιρία σε αυτό το παιχνίδι ο Παναιτωλικός να πάρει τους τρεις βαθμούς και να παίξει καλό ποδόσφαιρο μιας και όπως μας έχει δείξει το γκολ πάντα το βρίσκει. Το θέμα είναι να αποκτήσει μία σταθερότητα στην άμυνα. θεωρώ πως είναι μία καλή ευκαιρία για αυτόν το  διπλο σε απόδοση 2,20.

[divider]

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΕΚ

Πολύ δυνατή μέσα στην έδρα της η Κέρκυρα που έχει δεχτεί μόνο δύο γκολ στο πρωτάθλημα. Θέλει να εκμεταλλευτεί αυτή την μικρή ανακατωσούρα που υπάρχει στην ένωση και να πάρει βαθμό ή βαθμούς αν μπορεί. Σφιχτή στην άμυνα και με αντεπιθέσεις θα προσπαθήσει να χτυπήσει την ΑΕΚ για να τις δημιουργήσει κινδύνους κάτι που ξέρει να το κάνει καλά.

Στην ΑΕΚ έχει αρχίσει μία μουρμούρα με το κόσμο να εκφράζει την δυσαρέσκεια του για το ότι η ομάδα δεν παίζει επιθετικό και ωραίο ποδόσφαιρο. Στο παιχνίδι με το Πλατανιά τα βρήκε σκούρα γιατί η αντίπαλη ομάδα είχε κλειστή άμυνα αλλά σώθηκε από ένα αυτογκόλ και της έδιωξε το άγχος. Το ίδιο παιχνίδι θα αντιμετωπίσει και στην Κέρκυρα, γιαυτό και θα πρέπει να βρει τρόπο να διασπάσει την κλειστή άμυνα. Πιστεύω πως το παιχνίδι δεν θα έχει πολλά γκολ και θα επιλέξω το under2.5  σε απόδοση 1,60.

[divider]

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή,όμως ήταν προβλέψιμος και δεν απείλησε ουσιαστικά την Κέρκυρα. Ο Μπέντο δέχεται έντονη κριτική από τον κόσμο και συνεχώς αμφισβητείται για τις επιλογές του. Πάντως ο Μαρινάκης έβαλε γκάζια στους παίχτες μετά απο την ισοπαλία με την Κέρκυρα.

Ο Λεβαδειακός που ανέβασε στροφές στην επανάληψη του αγώνα με τον Ηρακλή, προηγήθηκε στο 72 λεπτό και κατάφερε να πάρει στο τέλος την νίκη. Η ομάδα κατεβαίνει στο Καραΐσκάκη χωρίς κανένα πρόβλημα και θα προσπαθήσει να πάρει ότι καλύτερο μπορεί από αυτό το παιχνίδι. θα ρισκάρω με το αμφίσκορο το όποιο έχει πολύ μεγάλη απόδοση. γκολ/γκολ σε απόδοση 2,50.

[divider]

ΛΑΡΙΣΑ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Παρότι η Λάρισα έμεινε με 10 παίκτες από το 20 λεπτό και ευρισκόμενη ταυτόχρονα πίσω στο σκορ, κατάφερε να αντέξει την πίεση του Αστέρα και να αντιδράσει ισοφαρίζοντας κόντρα στην ροή του αγώνα. Οι παίκτες της Λάρισας έχουν ανεβασμένη ψυχολογία και μέσα στην έδρα τους είναι πολύ δυνατοί.

Ο Ατρόμητος πέτυχε την ανατροπή της χρονιάς μέσα στην Τούμπα. Βρισκόταν πίσω στο σκορ με 3-1 μέχρι το 73 λεπτό και κατάφερε μέσα σε 20 λεπτά να βάλει 3 γκολ και να φέρει το παιχνίδι τούμπα. Πήρε τους τρεις υπερ πολύτιμους βαθμούς ενώ είναι η δεύτερη φορά που γυρνάει παιχνίδι ευρισκόμενος με 2 γκολ πίσω. Καμία ομάδα δεν θέλει να χάσει βαθμό μεταξύ τους και θεωρώ πως θα πάμε σε ισοπαλία που θα βολέψει και τους δύο Χ – 3,10

[divider]

ΞΑΝΘΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η Ξάνθη παίζοντας στην κόντρα κατάφερε και πήρε ένα μεγάλο διπλό στο Αγρίνιο. Τα τελευταία χρόνια η Ξάνθη είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος που προσπαθεί με σταθερά βήματα να μπει στην πρώτη 5άδα. Σε αυτό έχει μεγάλο μερίδιο ο προπονητής Λουτσέσκου, που κάνει εξαιρετική δουλειά.

Ο Αστέρας αν και είχε τον έλεγχο με παίκτη παραπάνω και προβάδισμα στο σκορ από πολύ νωρίς, δεν τα κατάφερε να πάρει την νίκη. Έχανε την μία ευκαιρία μετά την άλλη και εν τέλη ισοφαρίστηκε στο 77 λεπτό και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, παραλίγο να χάσει κιόλας. Το παιχνίδι με την Ξάνθη γνωρίζουν όλοι ότι είναι πολύ δύσκολο και για αυτό θα προσπαθήσουν τουλάχιστον περισσότερο να μην χάσουν παρά να νικήσουν. Θεωρώ έστω και δύσκολα η Ξάνθη θα βρει τον τρόπο να πάρει το παιχνίδι, άρα πάμε με τον άσσο σε απόδοση 2,50.

[divider]

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ

Αλλαγή σελίδας στο Παναθηναϊκό με τον Ουζουνίδη να αναλαμβάνει την ομάδα προκειμένου να δώσει στο τριφύλλι την χαμένη του ταυτότητα. Απών θα είναι οι οργανωμένοι φίλαθλοι με ανακοίνωση που έβγαλαν για να μην ξεσπάσουν στο γήπεδο. Το σίγουρο είναι πως θα αλλάξει η ψυχολογία των παικτών και πιστεύω πως θα δούμε έναν άλλον Παναθηναϊκό.

Πολύ βαρύ είναι το κλίμα και στην ομάδα του ΠΑΟΚ μετά τα τελευταία γεγονότα να φέρνουν διχόνοια μέσα στην ομάδα. Ο Ίβιτς έστειλε τον Τζαβέλλα στην β΄ομάδα και αυτός αποφάσισε να μην πηγαίνει στις προπονήσεις.  Όλα ξεκίνησαν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο που ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 3-1 και ξαφνικά μέσα σε 20 λεπτά βρέθηκε στο καναβάτσο. Πιστεύω πως το παιχνίδι είναι δύσκολο και με τον φόβο και των δύο ομάδων μην ηττηθούν θα έχουμε λίγα γκολ, κλείνω περισσότερο στο στην νίκη όμως του Παναθηναϊκού γιατί όπως έγραψα και πιο πάνω, με την έλευση του νέου προπονητή λογικά θα ανέβει λίγο η ψυχολογία των παικτών. Πάμε για άσσο σε απόδοση 2,12.

[divider]

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Έπειτα από ένα μέτριο ημίχρονο, ο Ηρακλής δεν άντεξε την πίεση του Λεβαδειακού και στο δεύτερο κατέρρευσε. Δέχτηκε 3 γκολ και δεν πρόβαλε καμία αντίσταση. Οι παίκτες είναι καταπονημένοι και δεν ξέρουμε μέχρι πόσο θα αντέξουν γιατί το ρόστερ είναι πολύ μικρό.

Ο ΠΑΣ τρέχει ένα πολύ καλό σερί τον τελευταίο καιρό με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Βρίσκεται μόνος στην 2 θέση της σουπερ λιγκ και δείχνει πόσο καλή δουλειά έχει κάνει ο προπονητής στα Γιάννινα. Πάει χωρίς καμία απουσία στην Βέροια να πάρει το τρίποντο και να συνεχίσει στην 2 θέση. Ο ΠΑΣ είναι καλύτερη ομάδα και πιστεύω ότι θα πάρει το διπλό με απόδοση 2,63…

Παίξε στον stoiximan.gr με τις μεγαλύτερες αποδόσεις  και 100% επιβράβευση εγγραφής
stoiximan-100x60
ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ

 

Οι επιλογές μου :

ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΕΚ : UNDER2.5 @ 1.60  (1-1)

ΞΑΝΘΗ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ : 1  @  2,50  (3-1)

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 2 @ 2.65

Κ Α Λ Η   Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α . . .

tebo

 

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.