Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ : τελικός για τη Μπάρτσα

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 4 Δεκεμβρίου 16 00:52 Κατηγορία: Προγνωστικά Στοιχήματος
prognostika-ispania

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ : το μεγάλο ντέρμπι του Ισπανικού πρωταθλήματος διεξάγεται απόψε στο Καμπ Νου και αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέματα ολόκληρου του ποδοσφαρικού κόσμου. Το el clasico βρίσκει τους γηπεδούχους σε κακή φόρμα και με μείον 6 βαθμούς από την κορυφή, μιας και τους στοίχισαν οι δύο σερί ισοπαλίες και τώρα καλούνται να αντιδράσουν αν δε θέλουν να δουν τους μαδριλένους να ξεφεύγουν ακόμη περισσότερο. Εντός έδρας συνήθως δεν κάνουν πολλές γκέλες, όμως φέτος έχουν καταφέρει να κάνουν ήδη τρεις σε έξι συνολικά αγώνες. Οπότε είναι εμφανές το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν και καλούνται παίχτες και τεχνική ηγεσία να βρουν άμεσα λύση.

Η Ρεάλ δεν τα πάει και άσχημα όσον αφορά τη βαθμολογική συγκομιδή, δεν πείθει πάντως με τις εμφανίσεις της και πολλές φορές φλερτάρει με τη γκέλα. Ο στόχος της για φέτος είναι κυρίως το πρωτάθλημα και ίσως γι’ αυτό τη βλέπουμε να είναι τόσο αγχωμένη για το τελικό αποτέλεσμα. Είχε πάντως την ατυχία να χάσει τον Μπέιλ, ο οποίος θα λείψει για μεγάλο χρονικό διάστημα και καλούνται οι υπόλοιποι να καλύψουν το κενό του. Το θετικό είναι ότι απόψε δεν νιώθει κάποια ιδιαίτερη πίεση για να κερδίσει, μιας και η διαφορά των 6 βαθμών ρίχνει το βάρος και την πίεση για τη νίκη στους γηπεδούχους. Οπότε και μια ισοπαλία δε θα χαλούσε κανέναν στο μαδριλένικο στρατόπεδο.

Το ματς είναι ντέρμπι και ως τέτοιο θα περιμέναμε οι αποδόσεις να είναι λίγο πιο υψηλές. Για τη Μπάρτσα το παιχνίδι είναι τελικός και όλοι γνωρίζουν τη σημασία του για τους φιλάθλους αλλά και για την Καταλονία γενικότερα. Πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρουν να φτάσουν στη νίκη ώστε να μειώσουν και τη διαφορά που τους χωρίζει από τη Ρεάλ και θα πάω με τον συγκεκριμένο άσσο αν και οι αποδόσεις δεν βρίσκονται σε επιθυμητές τιμές.

stoiximan-100x60 έως και 100% επιβράβευση εγγραφής
ΕΓΓΡΑΦΗ

 

ΜΟΝΟ 03-12-16
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΡΕΑΛ 1 1,88 1-1

 

ΤΡΙΑΔΑ 03-12-16
ΟΜΑΔΕΣ ΣΗΜΕΙΟ ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟΤ.
ΓΡΑΝΑΔΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ 2 1,80 2-1
ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ – ΛΕΣΤΕΡ 2 2,15 2-1
ΤΕΡΝΑΝΑ – ΜΠΡΕΣΙΑ OVER 1,90 1-0
ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 7,35 stoiximan-mikro

 Harrinio

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.