Προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
  • 15 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
  • +1 ΜΗΝΑΣ COSMOTE TV
  • PROMO CODE: STXCOMBO
logo ΕΕΕΠ 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Προγνωστικά Το ΧΙΝΑΡΙ μας

Το ΧΙΝΑΡΙ μας

-

Προγνωστικά 14η αγωνιστική Super League

logo
clock Δημοσιεύθηκε: 5 Ιανουαρίου 23 19:40 Κατηγορία: Προγνωστικά Super League

ΑΣΤΕΡΑΣ Τ. – ΒΕΡΟΙΑ: Ο Αστέρας απογοήτευσε στην Ξάνθη δεχόμενος 3 γκολ από το πρώτο ημίχρονο. Το μόνο που κατάφερε έως το τέλος ήταν να μειώσει και να πετύχει ένα τέρμα. Μέσα στην έδρα του ο Αστέρας τα πάει καλύτερα και στις μεταξύ τους αναμετρήσεις κερδίζουν πάντα οι γηπεδούχοι με 6-1-0.

Η Βέροια μπήκε καθυστερημένα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει. Παρόλο που προσπάθησε πολύ δεν κατάφερε να πετύχει την ανατροπή και ο κόσμος αποδοκίμασε την ομάδα . Είναι εμφανές το επιθετικό πρόβλημα μιας και έχει την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία με 5 γκολ στους 10 αγώνες που έχουν παιχθεί μέχρι στιγμής. Ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Αστέρας αλλά λόγω μικρής απόδοσης θα πάω στην επιλογή 2 εώς 3 γκολ…

[divider]

ΞΑΝΘΗ – ΛΑΡΙΣΑ: Πετούσε φωτιές στο πρώτο ημίχρονο η Ξάνθη και δεν είναι λίγο ότι κατάφερε να βάλει 3 γκολ στον Αστέρα. Το σκορ θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο αν οι παίκτες της Ξάνθης ήταν πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια. Παραμένει αήττητη για 8 αγωνιστικές και σε γενικές γραμμές υπάρχει ενθουσιασμός γιατί η καλή δουλειά που έχει κάνει ο Λουτσέσκου αρχίζει και έχει αποτελέσματα.

Η Λάρισα δεν μπόρεσε να σταματήσει τον Ατρόμητο που βρίσκεται σε φόρμα, και η διαφορά ποιότητας αλλά και φόρμας των δυο ομάδων φάνηκε καθαρά αφού μετά την ισοφάριση, δεν μπόρεσε να κρατήσει την ισοπαλία και δέχθηκε και άλλο γκολ. Μόλις μία νίκη έχει πάρει η Λάρισα στις τελευταίες αγωνιστικές. H Ξάνθη στην έδρα της παίζει πολύ επιθετικά και πιστεύω ότι μπορεί να μας δώσει το over 2,5.

[divider]

ΑΕΚ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Η ΑΕΚ όπως συνηθίζει τελευταία κατάφερε και πάλι να προηγηθεί στην Κέρκυρα αλλά και πάλι δεν κατάφερε να πάρει την νίκη. Είχε την κυριαρχία στο παιχνίδι και εφόσον δεν το καθάρισε ήταν λογικό να έρθει η ισοφάριση επαληθεύοντας τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου. Υπάρχουν πολλές αποδοκιμασίες από τον κόσμο για τον Μοράις και αν συνεχιστούν τα κακά αποτελέσματα δεν τον βλέπω να κάθεται για πολύ ακόμα στον πάγκο. Υπάρχουν σενάρια αποχώρησης για τους Βάργκας, Αλμέιδα και Πλατέλλα.

Ο Λεβαδειακός δυσκόλεψε πολύ τον Ολυμπιακό και προσπάθησε να κλέψει βαθμό στο Καραΐσκάκη. Στο πρώτο γκολ ο βοηθός διαιτητή δεν είδε το ολοφάνερο οφσάιντ και κάπου εκεί έχασαν την ψυχολογία τους οι παίκτες και δέχτηκαν άλλα 3 γκολ. Δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ να  έχει τον πρώτο λόγο αλλά πιστεύω πως ο Λεβαδειακός είναι σκληρό καρύδι και δεν θα παραδοθεί εύκολα. Θα προτιμήσω την διπλή ευκαιρία μιας και η ΑΕΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση και οι διαιτητές μπορεί να νιώσουν ότι κάτι οφείλουν στην ομάδα της Λιβαδειάς Χ2.

[divider]

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ: Η ομάδα του Αγρινίου αν και προηγήθηκε στο παιχνίδι με την Βέροια δεν κατάφερε να πάρει την νίκη. Έχασε τον έλεγχο και μάλλον θα πρέπει να αισθάνονται πολλοί τυχεροί οι Αγρινιώτες που δεν δέχθηκαν και δεύτερο γκολ ώστε να χάσουν το παιχνίδι. Αρκετά παράπονα από τον προπονητή είχαμε για την διαιτησία. Μία μόλις νίκη έχει στις 5 τελευταίες αγωνιστικές, μετρά 4 οβερ εντός έδρας…

Ο Ηρακλής πέτυχε μια μεγάλη νίκη με ανατροπή κόντρα στο ΠΑΣ. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη του «γηραιού» στο πρωτάθλημα και λογικά θα υπάρχει καλή ψυχολογία στις τάξεις των παικτών. Το παιχνίδι ήταν αρκετά ανοικτό αλλά ήταν πιο αποτελεσματικός και με ηγέτη τον Περόνε που είναι πολύ ανεβασμένος τελευταία, πήρε μία πανάξια νίκη και βλέπει πιο καλά την συνέχεια του πρωταθλήματος. Θα ήθελαν και οι δύο ομάδες την νίκη άλλα θεωρώ πως θα συμβιβαστούν με την ισοπαλία.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΚΕΡΚΥΡΑ: Ο Πανιώνιος αν και προηγήθηκε στο σκορ στο τέλος ισοφαρίστηκε από τον Πλατανιά μιας και έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Οι «κυανέρυθροι» είναι δυσαρεστημένοι με τα τελευταία αποτελέσματα καθώς η ομάδα είναι σε φανερή πτώση και το επισφράγισμα αυτού του ντεφορμαρίσματος ήταν η ήττα σοκ από τον κισσαμικό με 3-0 για το κύπελλο Ελλάδας. Γενικά υπάρχουν αρκετές μουρμούρες για τον Μιλόγεβιτς…

Η Κέρκυρα αφού ξεπέρασε με μόνο ένα γκολ την πίεση της ΑΕΚ κατάφερε στο τέλος να ισοφαρίσει και να πάρει τον χρυσό βαθμό. Οι πάικτες της Κασιόπης ψάχνουν την πρώτη εκτός έδρας νίκη και πιστεύουν πως είναι η κατάλληλη στιγμή να την πετύχουν με τον Πανιώνιο που δεν είναι σε τόσο καλή κατάσταση. Νομίζω ότι αξίζει να εμπιστευτούμε το γεγονός πως δεν θα χάσει η Κέρκυρα μιας και έχει μία πολύ καλή παράδοση στην Νέα Σμύρνη.  Διπλή ευκαιρία Χ2.

[divider]

ΠΑΟΚ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Έπειτα από ένα κακό παιχνίδι που δεν έδειχνε να ξεφεύγει από την ισοπαλία ο ΠΑΟΚ δέχτηκε το γκολ από τον Παναθηναϊκό και έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι από την Λεωφόρο. Με εντολή Σαββίδη οι παίκτες κλείστηκαν στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλάς, ενώ οι οπαδοί του αποδοκίμασαν και τους πετούσαν αυγά και γιαούρτια. Η νίκη του δικέφαλου επί της Λίμπερετς κάπως ηρέμησε τα πράγματα αλλά θα πρέπει ο κόσμος να δει θετικά αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα για να είναι ευχαριστημένος.

Ο Πλατανιάς τώρα αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κατάφερε και βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ισοφαρίσει, σε αυτό βέβαια βοήθησε και το γεγονός πως έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Παραμένουν χωρίς νίκη οι «Κρητικοί» για 8 αγωνιστικές και από τι φαίνεται μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο πρόβλημα τους είναι η αναποτελεσματικότητα στην επίθεση. Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ θα καθαρίσει το παιχνίδι όσο το δυνατον πιο γρήγορα γίνεται, αλλά η απόδοση του άσου είναι απογοητευτική. Θα προτιμήσω το 2 εώς 3 γκολ.

[divider]

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: Ο φορμαρισμένος Ατρόμητος προηγήθηκε από το πρώτο ημίχρονο στην Λάρισα και παρόλο που οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου, δεν πτοήθηκε και με συνοπτικές διαδικασίες πέτυχε και το δεύτερο γκολ παίρνοντας την 2η συνεχόμενη του νίκη . Δείχνουν πολύ καλά στημένοι στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Ατρόμητου και θέλουν να συνεχίσουν το σερί.

Ο Παναθηναϊκός χωρίς να ενθουσιάσει σε ένα πολύ κακό αγωνιστικά παιχνίδι κατάφερε και πήρε την νίκη από ατομική προσπάθεια του Λουντ. Οι φίλαθλοι κρέμασαν πανό κατά της διοίκησης και ο κόσμος αποδοκίμασε τον Ιμπάρμπο και Γουακάσο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης χειροκροτήθηκε και οι φίλαθλοι έδειξαν ότι τον καλοδέχονται στην ομάδα. Πιστεύω ότι έστω και δύσκολα ο Παναθηναϊκός θα το πάρει το παιχνίδι, επιλέγω το διπλό.

[divider]

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ο ΠΑΣ έπειτα από ένα επεισοδιακό παιχνίδι με αρκετές φάσεις και για τις δύο ομάδες κατάφερε να ηττηθεί από τον Ηρακλή και μάλιστα με ανατροπή. Στάθηκε άτυχος καθώς είχε δοκάρι στην εκπνοή. Κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός ήταν πιο δημιουργικός σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα αλλά αμυντικά έδωσε πάλι δικαιώματα. Αν και άνοιξε το σκορ με γκολ οφσάιντ στην συνέχεια δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ομάδα της Λιβαδειάς και την φιλοδώρησε με άλλα 3 τέρματα. Δύσκολη αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό στην έδρα του ΠΑΣ και όπως είδαμε και στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, οι ερυθρόλευκοι δεν είναι και σε τόσο καλή κατάσταση. Θα προτιμήσω την επιλογή με ρίσκο διπλή ευκαιρία 1Χ.

Οι επιλογές μου :

ΠΑΟΚ – Πλατανιάς : 2 – 3 γκολ – 1,97 (3-0)

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός : 2  @  2,08  (0-1)

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός: 1Χ @ 2,55 (0-2)

Κ Α Λ Η   Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α . . .

teb

Διάβασε Επίσης
Εγγραφή στο newsletter μας

Γραφτείτε στο Newsletter μας για λαμβάνετε όλα τα τελευταία προγνωστικά στοιχήματος, νέα της αγοράς, καινούριες προσφορές* και εξιδεικευμένα άρθρα που θα σας κάνουν καλύτερους παίκτες.